גוונים מוזרים כאשר רואים סרט ב-DVD - פלזמה פיליפס 5320
שלום לכולם,
זקוקה לעצתכם. רכשתי פחזמה פיליפס 5320 ואני מאוד מרוצה ממנה. בסרטים של YES, טלויזיה רגילה, די וי די של הילדים הצבעים יפיפיים ומדוייקים.
כאשר אני רואה סרטים מספריית הדי וי די, משום מה הצבעים הם נוטים להיות עם השפעה , חזקה של כחול. כחול הוא טורקיז, שמיים בגוונים אפורים יותר, דשא יותר כחלחל....
זה מאוד מפריע לי. לא משנה מה אני עושה עם הכיול של הקונטרסט, בהירות וכו' זה לא עוזר.
אני לא חושבת שזו הפלזמה עצמה, שכן בערוצים של YES, סרטים איכותיים של דיסני וכו' אין שום בעיה בכלל. ההיפך. לציין כי הדי וי די מחובר דרך כניסה HD.
למומחים, יש לכם המלצות?
תודה.
זקוקה לעצתכם. רכשתי פחזמה פיליפס 5320 ואני מאוד מרוצה ממנה. בסרטים של YES, טלויזיה רגילה, די וי די של הילדים הצבעים יפיפיים ומדוייקים.
כאשר אני רואה סרטים מספריית הדי וי די, משום מה הצבעים הם נוטים להיות עם השפעה , חזקה של כחול. כחול הוא טורקיז, שמיים בגוונים אפורים יותר, דשא יותר כחלחל....
זה מאוד מפריע לי. לא משנה מה אני עושה עם הכיול של הקונטרסט, בהירות וכו' זה לא עוזר.
אני לא חושבת שזו הפלזמה עצמה, שכן בערוצים של YES, סרטים איכותיים של דיסני וכו' אין שום בעיה בכלל. ההיפך. לציין כי הדי וי די מחובר דרך כניסה HD.
למומחים, יש לכם המלצות?
תודה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לא, את לא עושה סלט, אבל חשוב להבין איזה סוג חיבור זה.
תראי איזה חיבורים יוצאים מהנגן אל המסך.
סביר להניח שמדובר ב-קומפוננט, כלומר 3 כבלים (ירוק, אדום, כחול). אם אחד מהם לא במקום (לפי התיאור שלך, האדום כנראה לא תקין או מנותק) אז זו התופעה שתראי.
תראי איזה חיבורים יוצאים מהנגן אל המסך.
סביר להניח שמדובר ב-קומפוננט, כלומר 3 כבלים (ירוק, אדום, כחול). אם אחד מהם לא במקום (לפי התיאור שלך, האדום כנראה לא תקין או מנותק) אז זו התופעה שתראי.
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
ברגיל נכון, אבל יש סתירה כי היא טוענת שסרטים רגילים של הילדים נראים מצויין...oferlaor כתב:סביר להניח שמדובר ב-קומפוננט, כלומר 3 כבלים (ירוק, אדום, כחול). אם אחד מהם לא במקום (לפי התיאור שלך, האדום כנראה לא תקין או מנותק) אז זו התופעה שתראי....
איך אתה מסביר את זה?