מבקש המלצה על מקרן עבור קולנוע ביתי

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
shlomoarnst פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מבקש המלצה לדגם מקרן לקולנוע ביתי. באופן כללי אני חדש כאן ומתכוון להרכיב מערכת קולנוע ביתי בבית. בדקתי בחודש האחרון את המחירים-פיזית בחנויות וגם באינטרנט. אאני יכול לומר(אלא אם כן מישהו יוכיח אחרת) שרוב המחירים של המקרנים בארץ נמכרים במחיר כפול כמעט(לפעמים יותר מכפול) אם אני מזמין מקרן מארה"ב. טוב זה לא חדש גם לגבי מוצרי אלקטרוניקה אחרים. כעת אני מגיע לשאלה/בקשה.
בביקור אצל אחד מחנויות אביזרי קולנוע ביתי מנהל החנות הציע לי מקרן מדגם VIVITEK 510-,511
אני מבין מתוך המפרט שלמרות שרשום ש"הם תומכים ב HD " הרזולוציה שלהם נמוכה מזו שה-HD מגדיר-1980X1200.
אז שאלה ראשונה- אם אני רוצה HD האם לבחור מקרן בעל מפרט של רזולוציה 1980X1200 או מספיק פחות מכך? ההבדל במחיר כפול.
שאלה שנייה- האם הדגם הזה מומלץ עבור מערכות קולנוע ביתי? או שמישהו יכול להמליץ על משהו חזק וטוב יותר?
ואשמח לקבל מידע על מקום שגם מוכר וגם מרכיב עם אחריות את המערכת קומפלט. (רצוי באזור באר שבע- אבל גם במרכז זה בסדר) . הבנתי גם שענין המנורה הוא יקר וקריטי. האם זה בא לידי ביטוי באורך החיים כמה שהמערכת מתייקרת?
אני מבין שהשאלה הכספית עולה כאן- אז נאמר שבמחירי הארץ אוכל להקציב למקרן כ 2500 -3000 ש"ח.
תודה לכל העונים.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35101
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #2 

קודם כל FULL HD זה 1920*1080
זהו מקרן מצגות ברזולוציה של 800*600 ופחות מומלץ לקולנוע ביתי.

בתקציב שלך הייתי מחפש מקרן 720P יד שנייה, שים לב שאתה צריך גם להוסיף מסך הקרנה (אלא אם יש לך קיר חלק להקרין עליו)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #3 

הועבר לפורום מקרנים.

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

בתקציב הזה מקרן FHD תוכל לרכוש רק בחו"ל או ביד2...

מקרני FHD טובים מתחילים ב6000 ש"ח
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

Cable_Guy
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 612
שם מלא: אורי
נתן תודות: 97 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #5 

בתקציב כזה אני אישית לא הייתי קונה מקרן.
בדרך כלל אנשים קונים מקרן כי הם רוצים להגיע לגודל הקרנה גדול יחסית - 80 - 120 אינץ, בגדלים כאלה לאיכות ההקרנה יש חשיבות מרובה.
אולי כדאי לך לשקול להשקיע בפלזמה איכותית וגם כאן התקציב שלך בעייתי.
תשקול להגדיל את התקציב ואז כמובן תבדוק את אופציית חו"ל או יד שניה וכמו שכבר כתבו, קח בחשבון שבנוסך למקרן צריך לקנות מסך הקרנה בסיסי שיעלה לך 1,000-3000 שקל, לזה צריך להוסיף כבלים מתאימים שגם הם בדרך כלל הם לא זולים.
שיהיה בהצלחה!

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”