הזמנת PLAYSEAT

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Gadgetguy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הי,

אני מעוניין לקנות את ה-PLAYSEAT+G27.
ישנה אפשרות להזמין חבילה מלאה ישירות מהאתר של PLAYSEAT.
ישנם עוד כמה פריטים שאני מוסיף כמו מסילות הזזה למושב, השטיחון של PLAYSEAT, וידית להילוכים.
סה"כ כל החבילה: 938 דולר.
לא אמורה ליהיות לי הגבלת משקל ביבוא אישי?
אני עדיין לא יודע מה המשקל הכולל של כל החבילה, עדיין לא ביצעתי את ההזמנה.
האם יש למישהו מושג מה פחות או יותר יהיה המחיר הסופי אחרי מכס ומע"מ?
האם מישהו התנסה בהזמנה מהאתר של PLAYSEAT?

תודה מראש,

דני

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #2 

אני קיבלתי שבוע שעבר את ה-PLAYAEAT שלי, המשקל של החבילה זה 30 קילו בערך, המשקל של ההגה זה 8 קילו, לא תהיה לך בעיה, אבל 940$ זה מאוד יקר, וכדי לך לחשוב לקנות את זה בנפרד, אני קניתי את ה-PLAYSEAT הזה שעלה 430$ באמזון ( למרות שאחרי שבועיים וחצי ראיתי שזזה ירד ל-400 ) + מסילה לכיסא + תושבת לידית הילוכים + שטיח עוד 130$ וההגה עלה 230$ הכל ביחד זה 790, לגבי המשלוח תבדוק בחרה שאתה רוצה לשלוח דרכה בהתאם למשקל של החבילות, לגבי המכס, זה 34% מערך הקניה שלך ( בקרוב אני אפרסם עוד תמונות וחוות דעת על הכיסא וההגה, גם חיברתי להגה בלם יד אמיתי של רכב )

[img2=550x412]http://img17.imageshack.us/img17/4273/pa270158.jpg[/img2]

וזה הקופסה, זה מגיע מקופל, לכן הקופסה לא כזאת גדולה

[img2=550x412]http://img233.imageshack.us/img233/8595/pa270153.jpg[/img2]

Gadgetguy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

קודם כל תתחדש, זה ניראה מדהים (Y)
אתה יכול בבקשה לפרט לי כמה שאפשר את השלבים שלך של ההזמנה באמזון? (אני חדש בכל העניין הזה של הזמנות דרך האינטרנט)
איזה סוג משלוח בחרת וכמה עלה?
תוך כמה זמן קיבלת את החבילה?
מה לגבי אחריות?
האם לא כדאי להזמין דרך USHOPS את הכיסא+ההגה (בגלל נושא האחריות) ואת כל השאר דרך אמזון?

תודה מראש,

דני

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

אמזון לא עושים משלוחים לארץ, אתה צריך להשתמש בחברות כמו USHOPS, או מישהו שגר בארצות הברית שישלח לך את זה משם

מה שאני עשיתי זה לא רלוונטי בשבילך לכן אני אתן לך את המידות של החבילות, כנס לאתר שממנו אתה רוצה להזמין את זה לארץ, ותבדוק כמה עולה

כיסא
60X51X39 ס"מ
משקל 25.06 ק"ג

תושבת לידית - שטיח - מסילה
15X41X56 ס"מ
משקל 6.76 ק"ג

הגה
44X32X33 ס"מ
משקל 8.96 ק"ג

לגבי האחריות, מי אתה מצפה שיתן לך פה אחריות ? ובכלל איזה אחריות אתה כבר צריך על כיסא ? לגבי ההגה, אם אתה מעדיף לקנות אותו בארץ עם אחריות ב-2500 ש"ח... זה כבר החלטה שלך

USHOPS לא נותנת לך אחריות על המוצרים, הם בסך הכל עושים את ההזמנה במקומך ולוקחים על זה עוד כסף, אם אתה לא יודע להזמין או לא רוצה להסתבך אתה יכול להזמין דרכם, בשביל זה השירות הזה נועד, אבל אחריות אתה לא תקבל מהם, הם לא חנות, אלא חברת משלוחים

Gadgetguy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

תודה על הנתונים.

לגבי נושא האחריות אתה צודק, לא מצפה ש-USHOPS יתנו לי אחריות על ההגה.
אבל בשיחה טלפונית איתם הסבירו לי שבמידה וישנה תקלה עם ההגה במסגרת האחריות מחליפים לי אותו בתמורה לחצי מעלות המשלוח לספק.
עכשיו, ברור לי שזה נכון לגבי כל ספק שאתה קונה ממנו בחו"ל, אבל מבחינתי ישנו בכל זאת יתרון קטן שהופך את כל עניין מימוש האחריות ליותר נוח מכיוון שאתה מתנהל מול חברה שיושבת בארץ ומלווה אותך גם בתהליך של שליחת המוצר לספק וגם בקבלתו בחזרה כמובן, לי אישית זה הרבה יותר נוח, זאת הייתה כוונתי בהודעה הקודמת לגבי עניין האחריות.

בכל מקרה עזרת לי מאוד, תודה (Y)

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

ומי ישלם את המשלוח חזרה ? ברור לך שזה לא הולך להיות זול, החבילה שוקלת 9 ק"ג, במחיר של המשלוח יהיה כבר עדיף להביא הגה חדש או לנסות לתקן אותו פה, תוסיף לזה את העלות שאתה משלם להם בשביל שהם יקנו את זה במקומך, וזה בכלל לא משתלם, בכל מקרה שאתה קונה מחו"ל, אל תבנה על אחריות

הם רוצים 1600 על ההגה, שעולה 210-220$, תוסיף לזה משלוח ימי ( הם גם שולחים במשלוח ימי את המוצר הזה ) עוד איזה 60 $ תוסיף מיסים ואתה ב1300, יכול להיות שעל ההגה אתה לא צריך לשלם מכס רק מע"מ, ואז זה 17% ולא 34 וזה יוצא עוד יותר זול, תשאל אותם איך הם מעבירים אותו במכס, אם הם מצהירים שזה אביזר למחשב אתה לא צריך לשלם מכס

Gadgetguy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

כשדיברתי על עניין עלות המשלוח התכוונתי גם הלוך וגם חזור.
אבל לא משנה, אני כניראה יאלץ לרכוש את ההגה בארץ, ב- GAMESTATION מוכרים אותו ב- 1890 ש"ח.
ההפרש מול USHOPS לא גדול אז כבר עדיף לי לרכוש בארץ, הבעייה היחידה היא שאין להם במלאי כרגע.
נקווה שעוד שבועיים יגיע להם מלאי חדש.
יש לך אולי מושג איפה ניתן לרכוש אותו בארץ במחיר שפוי (לא ב-2500 ש"ח)?

דרך אגב אני מזמין את הכיסא הזה:

http://www.amazon.com/Playseat-NASCAR-K ... 29&sr=1-19

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

GAMESTATION אפילו לא רשמו באתר שלהם כמה זמן האחריות על ההגה, ובכלל זה נראה לי יבוא פרטי שלהם, ככה שאני לא בטוח בכלל שהאחריות שלהם תהיה שווה משהו

Gadgetguy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

אתה צודק, תכננתי להתקשר אליהם מחר ולבדוק לגבי עניין האחריות.

Gadgetguy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

ה- PLAYSEAT הגיע היום , הכל פשוט מדהים, חווית הנהיגה ריאליסטית ביותר
כרגע עדיין יש מעט בלאגן עם הכבלים, בהמשך הכיסא יעמוד מול 3 מסכי DELL U2312HM ב- EYEFINITY, כרגע אני משחק עם ההגה ב-PS3, צובר שעות נהיגה כדי להתרגל להגה.
קצת תמונות:

[img2=550x412]https://lh4.googleusercontent.com/-oTCf ... G_0520.JPG[/img2]

[img2=550x412]https://lh5.googleusercontent.com/-I5pD ... G_0521.JPG[/img2]

[img2=550x412]https://lh3.googleusercontent.com/-Jj0w ... G_0522.JPG[/img2]

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4318
שם מלא: אורי
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 130 פעמים

שליחה #11 

תתחדש (Y)
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק

omrishriki21
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

שליחה #12 

תתחדש גבר גמאני התחדשתי ב פלייסיט sv חוייה מדהימה עכשיו מכרתי את ה g27 ושבוע הבא מגיע ה fanatec csr wheel ו דוושות קלאב ספורט :D איזה משחקים אתה משחק ואיזה פלטפורמה? 8)

omrishriki21
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

ועוד שאלה לבעלי הפלייסיט הפלייסיט הגיע עם הכריט מפורקת או שמחובר לכיסא ואי אפשר להוציא כי אצלי הכרית הגיעה מחוברת לכיסא ויש קצת חריקה שיושבים על הכיסא ויש למטה קפיצים אולי צריך לשמן אז מעניין אם הדגמים שלכם הגיעו עם הכרית מורכבת או מפורקת כי בדגמים הישנים יתר היא מגיעה מפורקת אז מעניין אם יש לכם מתחת לכיסא כמו רשת כזו א שזה רק אצלי בגלל שזה ה sv יש סאבוופר מתחת לכיסא ומנועי רטט? תודה לעוזרים

Gadgetguy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

תודה רבה (Y)
סידרת לעצמך יופי של עמדה, תתחדש :claps2:

אצלי כרית הישיבה וכרית הגב הגיעו בנפרד.

כרגע אני משחק ב- PC ב- Dirt 3, Need For Speed Shift 2, Need For Speed The Run,WRC 2,F1 2011 הכל דרך מערכת EYEFINITY של 3 מסכי Dell 2312HM, מחוברים למערך CROSSFIRE של HD6950
ברזולוציה של 1920*3378.

ב- PS3 אני משחק בעיקר ב-GT5 מול מסך סוני 52" LX-904 ב-3D, את הסאונד אני מקבל דרך מערכת קולנוע של CANTON.

חוויה פשוט מדהימה, קשה לי לקום מהכיסא.

[imgbig]https://lh5.googleusercontent.com/-UBN3 ... G_0530.JPG[/imgbig]

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4777
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

שליחה #15 

תוכלו לפרט מחירים לאחר משלוח ומיסים בבקשה ?
אני מתחיל לשקול גם...
Configure Terminal
Write Erase
reload
(6)

omrishriki21
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #16 

אני לא יודע כמה עלה לשני אני מעריך בסביבות ה שלוש אלף עם מס אולי יותר בכל אופן שילמתי על שלי כולל משלוח ומס 5000 שקל זה הגרסע עם הרמקולים ומנועי ויברציות מובנים בכיסא הסטנד ל טלויזיה עלה עוד 1500 עם משלו דיי יקר אבל שןוה אם תרצה מידע אשמח לעזור לך דרך אגב אני שוקל למכור את שלי עקב דיוס לצבא ובסיס שלא הרבה בבית בכל אופן גם רק לשמוע כמה עלה מאיפה וכו אתה מוזמן להתקשר לשלוח מייל בהצלחה

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”