נציגת YES ממליצה על עספור של הוט (קטע מוקלט )
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
amir073
נראה לי הזוי שנראה לך בסדר שנציג רשמי של חבה ממליץ לגנוב וגם מסביר כיצד זה צריך להתבצע הלכה למעשה...
נראה לי הזוי שנראה לך בסדר שנציג רשמי של חבה ממליץ לגנוב וגם מסביר כיצד זה צריך להתבצע הלכה למעשה...
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5920
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
עדיין זאת הדרך הברורה ביותר להסביר למה נועד מכשיר/שירות שנקרא סטרימר. כי אם לא זה, אז איזה תוכן בדיוק תרצה לנגן עם סטרימר? סרט של החתונה???oferlaor כתב:amir073
נראה לי הזוי שנראה לך בסדר שנציג רשמי של חברה ממליץ לגנוב וגם מסביר כיצד זה צריך להתבצע הלכה למעשה......
זה בדיוק כמו שלפני כמה שנים לבזק היתה פרסומת לאינטנרט מהיר שהראתה שאפשר להוריד סרטים במהירות.oferlaor כתב:amir073
נראה לי הזוי שנראה לך בסדר שנציג רשמי של חבה ממליץ לגנוב וגם מסביר כיצד זה צריך להתבצע הלכה למעשה......
ועם כל הכבוד ,לחפש בגוגל אתרים לצפייה ישירה ולצפות בהם לא נכנס לקטגוריה של גניבה מבחינת הצופה. ייתכן שהאתר שהעלה אותם מבצע גניבה. אבל אני כצופה (להבדיל מהורדה של קבצים) לא מבצע שום עבירה בכך שאני צופה בהם. יש גם גבול לצדקנות. אגב, חלק מהפרקים של עספור ניתנים לצפייה באתר הוט ב - ynet, מנין לך שנציגת השירות לא התכוונה לזה?
אבל גם אם היא התכוונה לאתרים פירטיים, אין שום חוק שמגדיר צפייה בהם כבלתי חוקית.
- oferlaor
- מנהל

amir073
שוב, זה לא עניין של צדקנות, זה פשוט לא חוקי. זו השתנה מהמקפצה הגבוהה. אני שמח שזה נראה לך תקין ובסדר, אבל אני ואתה לחלוטין לא רואים עין בעין.
גם הפרסומת ההיא של בזק הרגיזה אותי, אם כי שם אפשר תמיד היה לתרץ את זה בכך שבהחלט היו לא מעט סרטים ותכנים חוקיים שאפשר היה להוריד.
כאן הטיעון הזה בהחלט לא סוחב. זה הרבה מעבר לגבול הטעם הטוב וגם מעבר לגבול החוקיות.
אני לא תמים, ברור לי לאן המכשיר הזה מכוון. אבל מצד שני, אי אפשר להגיד את זה ובטח שלא להמליץ על זה.
שוב, זה לא עניין של צדקנות, זה פשוט לא חוקי. זו השתנה מהמקפצה הגבוהה. אני שמח שזה נראה לך תקין ובסדר, אבל אני ואתה לחלוטין לא רואים עין בעין.
גם הפרסומת ההיא של בזק הרגיזה אותי, אם כי שם אפשר תמיד היה לתרץ את זה בכך שבהחלט היו לא מעט סרטים ותכנים חוקיים שאפשר היה להוריד.
כאן הטיעון הזה בהחלט לא סוחב. זה הרבה מעבר לגבול הטעם הטוב וגם מעבר לגבול החוקיות.
אני לא תמים, ברור לי לאן המכשיר הזה מכוון. אבל מצד שני, אי אפשר להגיד את זה ובטח שלא להמליץ על זה.
עופר, מה לא חוקי? לצפות באתר צפייה ישירה זה לא חוקי? על איזה חוק אני עובר כצופה? מי שעובר על החוק זה מפעיל האתר, לא הצופה. זה כמו שאם רדיו ישמיע יצירות ולא ישלם עליהן תמלוגים לאמנים זה לא יהפוך את המאזינים לעבריינים אלא רק את התחנה המשדרת.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 970 פעמים
מה אתם עושים רעש?! היא מסבירה בכללי שניתן לחפש סרטים ודברים בגוגל להוריד ולצפות ב TV.
לא צריך להתממם, זה שהלקוחה טיפשה זה לא אומר שיש כאן משהו רע.
MP
לא צריך להתממם, זה שהלקוחה טיפשה זה לא אומר שיש כאן משהו רע.
MP
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
הבעיה היא בהמלצה או\ו הדרכה של חברה מסחרית לקחת תכנים של חברה מתחרה ,זאת הנקודה .amir073 כתב:עופר, מה לא חוקי? לצפות באתר צפייה ישירה זה לא חוקי? על איזה חוק אני עובר כצופה? מי שעובר על החוק זה מפעיל האתר, לא הצופה. זה כמו שאם רדיו ישמיע יצירות ולא ישלם עליהן תמלוגים לאמנים זה לא יהפוך את המאזינים לעבריינים אלא רק את התחנה המשדרת....
לדבר בין חברים זה משהו אחר ,אבל לא המלצה של חברה מסחרית לראות תוכן של המתחרה בדרכים שלה .
זה כמו המלצה של חברה מסחרית להתקנת לוויין להמליץ לך להתקין לווין ולקחת ממיר YES משכן.
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
עם כל הכבוד לנציגה, אני עדיין לא הצלחתי למצוא עספור שיאפשר לי לשתף תוכן:
כלומר שכפתור "הוסף למועדפים" בסרגל של yes יהפוך מאפור לכחול ויאפשר לי לשתף תוכן בלי להוריד אותו, יענו "צפיה ישירה"
כשעומדים על הכפתור כשהוא אפור מופיעה בועית עזרה שאומרת שהאתר צריך להיתמך ע"י TVersity, מה שזה לא אומר
מישהו מכיר לינק שעספור כן עובד עם ה-TVersity הזה?
כלומר שכפתור "הוסף למועדפים" בסרגל של yes יהפוך מאפור לכחול ויאפשר לי לשתף תוכן בלי להוריד אותו, יענו "צפיה ישירה"
כשעומדים על הכפתור כשהוא אפור מופיעה בועית עזרה שאומרת שהאתר צריך להיתמך ע"י TVersity, מה שזה לא אומר
מישהו מכיר לינק שעספור כן עובד עם ה-TVersity הזה?
- oferlaor
- מנהל