נציגת YES ממליצה על עספור של הוט (קטע מוקלט )
דרך טובה מאודד למכור את יס......
הלקוחות של הוט כל הזמן אומרים שאם היה עספור והבורר ביס- אז הם היו עוברים.
הנה- בבקשה.. נתנו לכם אפילו יותר זה... תראה מה שבא לך.... בלי הגבלה!
יס כאלה חכמים, אני אוהב את הגישה!
הלקוחות של הוט כל הזמן אומרים שאם היה עספור והבורר ביס- אז הם היו עוברים.
הנה- בבקשה.. נתנו לכם אפילו יותר זה... תראה מה שבא לך.... בלי הגבלה!
יס כאלה חכמים, אני אוהב את הגישה!
han98 כתב:לא יודע מה אתכם אבל הלקוח הממוצע שבטח לא גולש בפורום הזה ולא מבין גדול במחשבים לא יידע איך לראות את העספור שלו ב-yes עם הסטרימר החדש.
למרות שזה הרבה יותר פשוט מסטרימר יעודי-עדיין יש דברים מסובכים יחסית....
90% מהלקחות לא מבינים בסטרימר .
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
למה יש לי הרגשה שאותם 90% גם לא רואים עספורNEW_WAVE כתב:han98 כתב:לא יודע מה אתכם אבל הלקוח הממוצע שבטח לא גולש בפורום הזה ולא מבין גדול במחשבים לא יידע איך לראות את העספור שלו ב-yes עם הסטרימר החדש.
למרות שזה הרבה יותר פשוט מסטרימר יעודי-עדיין יש דברים מסובכים יחסית....![]()
90% מהלקחות לא מבינים בסטרימר ....
לא מדויק, על פי הוט לעספור רייטנג של 10-8% לפי הוועדה למדרוג 6%-5% בשעת הצפייה עצמהBigDragoon כתב:למה יש לי הרגשה שאותם 90% גם לא רואים עספורNEW_WAVE כתב:han98 כתב:לא יודע מה אתכם אבל הלקוח הממוצע שבטח לא גולש בפורום הזה ולא מבין גדול במחשבים לא יידע איך לראות את העספור שלו ב-yes עם הסטרימר החדש.
למרות שזה הרבה יותר פשוט מסטרימר יעודי-עדיין יש דברים מסובכים יחסית....![]()
90% מהלקחות לא מבינים בסטרימר .......
ועוד 400-600 אלף הזמנות צפייה לפרק , ככה שזה לא חופף .
הסדרה בינונית ,אין מה להתלהב ואני לקוח הוט .
- guyyg
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 585
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
תתפלאו אבל זה עושה טוב למכירות
וזה ממש קל מורידים למחשב מאחד האתרים דרך גוגל ונכנסים לסטרימר וזה מופיע, רק היום אמרתי שככה אני צופה בעספור,
דרך אגב זה חוקי מהצד של יס כי אנו לא שולטים במה שהלקוח מוריד
וזה ממש קל מורידים למחשב מאחד האתרים דרך גוגל ונכנסים לסטרימר וזה מופיע, רק היום אמרתי שככה אני צופה בעספור,
דרך אגב זה חוקי מהצד של יס כי אנו לא שולטים במה שהלקוח מוריד
- guyyg
- חבר פעיל במיוחד

הממשק נועד ללקוח הממוצע, זה ממש קל לוחצים על כפתור הוסף וזה נמצא בסטרימרhan98 כתב:לא יודע מה אתכם אבל הלקוח הממוצע שבטח לא גולש בפורום הזה ולא מבין גדול במחשבים לא יידע איך לראות את העספור שלו ב-yes עם הסטרימר החדש.
למרות שזה הרבה יותר פשוט מסטרימר יעודי-עדיין יש דברים מסובכים יחסית....
בגלל זה יש פה נושאים בפורום עם 30 עמודים על תקלות ושאלות של אנשים על המכשיר.guyyg כתב:הממשק נועד ללקוח הממוצע, זה ממש קל לוחצים על כפתור הוסף וזה נמצא בסטרימרhan98 כתב:לא יודע מה אתכם אבל הלקוח הממוצע שבטח לא גולש בפורום הזה ולא מבין גדול במחשבים לא יידע איך לראות את העספור שלו ב-yes עם הסטרימר החדש.
למרות שזה הרבה יותר פשוט מסטרימר יעודי-עדיין יש דברים מסובכים יחסית.......
כשזה עובד זה קל.
ממש לא !!!, ממזמן ידיעות כבר לא בהוט ,יש להם הסכם על תכנים ,אבל ידיעות לא חלק מהוט.zovirax כתב:זה נכון.guyyg כתב:דרך אגב, הוט ניסו לעשות כתבה שלילית על יס דרך ynet אבל שימו לב לתגובות הגולשים באתר זה רק עושה לנו טוב...
YNET שייכת לקבוצה של HOT...
נוני מוזס מתעניין בערוץ 10 .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78879
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
לא הבנתי, אתם מעודדים את זה שנציג של חברה ממליץ לגנוב מוצרים מחברה מתחרה?! 
- guyyg
- חבר פעיל במיוחד

עופר בוא לא נהיה תמימים, מדובר במכירות ובדברים כאלה כל עוד אתה לא משקר ללקוח ולא עובר על נהלי החברה, כל האמצעים כשרים, יס לא גונבת תוכן מאף אחדהתוכן כבר גנוב והוא נמצא ב100 אתרי אינטרנט שונים גם ב ynet דרך הוט, זה ממש כמו שתגיד שכל מי שמשווק סטרימר גונב תוכן לחברות הכבלים והלווין,oferlaor כתב:לא הבנתי, אתם מעודדים את זה שנציג של חברה ממליץ לגנוב מוצרים מחברה מתחרה?!...
מה שהנציגה עשתה זה שהיא הסבירה לה את יכולות הסטרימר של יס, זה מה שנציגי מכירות עושים בכל מקום מראים את היתרונות שלהם מול המתחרים, וזה יתרון גדול!!
אל תשכח גם אני אתמול אמרתי לך שאני צופה בעספור דרך הסטרימר, עוד לפני שהכתבה יצאה, ועוד הרבה מעובדי יס עושים זאת וגם הרבה מנסייני הסטרימר שאמרו לי בעצמם שהם רואים הבורר ועספור,
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78879
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
guyyg
יש הבדל בין אדם פרטי שאומר את זה לחבריו לבין אשת מכירות.
מכיר את הסיפור על זה שסולק בבושת פנים מהקאנטרי השכונתי בגלל שהשתין בבריכה? כולם עשו את זה, רק שהוא עשה את זה מהמקפצה הגבוהה.
נניח שחברת סטרימרים תתחיל מחר לפרסם שיש לה את כל תכני יס בעשירית מחיר ותפרסם גם שמות של אתרים לא חוקיים עם לינקים לתכנים הללו. האם זה תקין או חוקי? ברור שלא.
נניח עכשיו שהם רק יגידו לחפש בגוגל, עכשיו זה תקין?
הרי בזמנו סגרו אתרים בשם יס שעסקו בתרגום, תחום הרבה פחות בעייתי חוקית (כי שם זה תרגום משמיעה ולא העתקת תוכן).
איזו ליגיטימציה תהיה ליס למנוע מאתרים להפיץ תכנים שלה כשנציגים רשמיים שלה ממליצים בחום על אותם אתרים בדיוק?
אני מאמין שלא רק שזו לא מדיניות של יס אלא אפילו בניגוד לכל מדיניות ונורמה שקיימת בחברה.
יש הבדל בין אדם פרטי שאומר את זה לחבריו לבין אשת מכירות.
מכיר את הסיפור על זה שסולק בבושת פנים מהקאנטרי השכונתי בגלל שהשתין בבריכה? כולם עשו את זה, רק שהוא עשה את זה מהמקפצה הגבוהה.
נניח שחברת סטרימרים תתחיל מחר לפרסם שיש לה את כל תכני יס בעשירית מחיר ותפרסם גם שמות של אתרים לא חוקיים עם לינקים לתכנים הללו. האם זה תקין או חוקי? ברור שלא.
נניח עכשיו שהם רק יגידו לחפש בגוגל, עכשיו זה תקין?
הרי בזמנו סגרו אתרים בשם יס שעסקו בתרגום, תחום הרבה פחות בעייתי חוקית (כי שם זה תרגום משמיעה ולא העתקת תוכן).
איזו ליגיטימציה תהיה ליס למנוע מאתרים להפיץ תכנים שלה כשנציגים רשמיים שלה ממליצים בחום על אותם אתרים בדיוק?
אני מאמין שלא רק שזו לא מדיניות של יס אלא אפילו בניגוד לכל מדיניות ונורמה שקיימת בחברה.
עופר לאור אני חולק עליך. הגיע הזמן להפסיק עם הצביעות. טוב שחברה כמו yes מכירה בעובדה שהיא אינה מסוגלת להילחם בטכנולוגיה ולכן עדיף לה לשתף פעולה. אם היא תרצה לשרוד היא תהיה חייבת לקצר את זמני השידור של סדרות בהשוואה לשידור המקורי בחו"ל. זו הדרך היחידה העומדת בפני חברות טלוויזיה לנצח את ההורדות הפיראטיות. זה ושירותים מתקדמים כמו VOD ויס סטרימר.