לגבי ממיר YES HD ,עדיין קיימים?
-
VirtualLevel
- חבר פעיל

- תגובות: 74
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום
שבוע שעבר היתקשרתי ליס קדי לרכוש ממיר HD רגיל .בלי יכולות הקלטה למינהם
נאמר לי בשירות לקוחות שאין ממיר כזה כבר,והאפשרות היחידה שלי לצפייה בHD היא קניית ממיר YES TOTAL
אני לא זקוק לכל הפיצרים שלו. מכוון שיש לי טוטל אחד למטה ואם יש משהו שאני רוצה להקליט הוא מוכן למטה.
הYES סטרימר טיפה קורץ לי אבל התוספת של עוד 10 שקלים (מיותרים) כדי לפתוח את הVOD שאני לא ישתמש בו. עוד בזבוז
מה שאומר שכדי לשדרג לתכני HD אני צריך לשלם 39.90 על הממיר טוטל וכדי להנות מהסטרימר עוד 10 שקלים על הVOD
שבסופו של דבר יוצא לי 35 שקלים לחודש (זיכוי הממיר הישן)
לעומת 9.90 שקלים לחודש על הממיר HD הרגיל
מישהו יכול לאמת לי שאין פיתרון אחר באמת?
שבוע שעבר היתקשרתי ליס קדי לרכוש ממיר HD רגיל .בלי יכולות הקלטה למינהם
נאמר לי בשירות לקוחות שאין ממיר כזה כבר,והאפשרות היחידה שלי לצפייה בHD היא קניית ממיר YES TOTAL
אני לא זקוק לכל הפיצרים שלו. מכוון שיש לי טוטל אחד למטה ואם יש משהו שאני רוצה להקליט הוא מוכן למטה.
הYES סטרימר טיפה קורץ לי אבל התוספת של עוד 10 שקלים (מיותרים) כדי לפתוח את הVOD שאני לא ישתמש בו. עוד בזבוז
מה שאומר שכדי לשדרג לתכני HD אני צריך לשלם 39.90 על הממיר טוטל וכדי להנות מהסטרימר עוד 10 שקלים על הVOD
שבסופו של דבר יוצא לי 35 שקלים לחודש (זיכוי הממיר הישן)
לעומת 9.90 שקלים לחודש על הממיר HD הרגיל
מישהו יכול לאמת לי שאין פיתרון אחר באמת?
אמור לצאת בקרוב ממיר HD חדש, המחיר לא ידוע עדיין.
http://www.hometheater.co.il/vt152695.% ... D7%A1-quot
http://www.hometheater.co.il/vt152695.% ... D7%A1-quot
אלעד
-
VirtualLevel
- חבר פעיל

אין משהו יותר מידיי???
-
VirtualLevel
- חבר פעיל

אתה צודק.amird כתב:יש עדיין ממירי HD בלבד ללא מקס, אני קיבלתי אחד כזה לפני שבועיים, שירות הלקוחות הרגיל לא יכול לתת אותו, רק נציגי שימור יכולים להציע לך אותו.VirtualLevel כתב:אין משהו יותר מידיי???...
העלות שלו 9.90 ש"ח לחודש...
יש לי חבר בשימור לקוחות והוא אמר לי שזה אפשרי. אבל משומה אני לא הצלחתי לקבל מכיוון שנגמר המלאי בארץ של המכשיר (מה שנשמע לי מופרך לגמרי!)
אם יש לך מישהוא שיכול למכור לי את הממיר הרגיל רק HD אני ישמח כי אני לא מצליח כבר :\
-
VirtualLevel
- חבר פעיל

טוב חברים
בסוף הלכתי על שידרוג ממיר רגיל (כסוף) לממיר YES TOTAL +VOD+STREMER בתוספת של 25 שקלים בלבד. (לא כולל ביקור טכנאי ב159 שח)
נראה לי אחלה דיל .
היה לי מזל טיפה, תקראו תחשבוניות שלכם זה עוזר מאוד
בכללי היה אמור לצאת 50 שח כל העניין
אבל בגלל שאני מחזיר ממיר שאני משלם עליו 15 שקלים בחודש ובגלל שיש לי כבר טוטל אחד שנרכש עוד ב2009 אז מגיע לי חיבור חינם לVOD
נחמד.
יום טוב ותודה על העזרה
בסוף הלכתי על שידרוג ממיר רגיל (כסוף) לממיר YES TOTAL +VOD+STREMER בתוספת של 25 שקלים בלבד. (לא כולל ביקור טכנאי ב159 שח)
נראה לי אחלה דיל .
היה לי מזל טיפה, תקראו תחשבוניות שלכם זה עוזר מאוד
בכללי היה אמור לצאת 50 שח כל העניין
אבל בגלל שאני מחזיר ממיר שאני משלם עליו 15 שקלים בחודש ובגלל שיש לי כבר טוטל אחד שנרכש עוד ב2009 אז מגיע לי חיבור חינם לVOD
נחמד.
יום טוב ותודה על העזרה