צריך המלצה לרסיבר Mid-End
יש לי בשבוע הבא נסיעה קצרה לגרמניה והחלטתי לנצל את ההזדמנות ולשדרג את הרסיבר שלי.
חשבתי על 3 דגמים: Denon 1912, Onkyo 609 ו Pioneer 921.
כולם פחות או יותר באותו המחיר (הדנון ב 420Euro, אונקיו ב 370E, פיוניר ב 400E).
מי מומלץ מבניהם? לאיזה מהם יש מע' RC טובה יותר? עיבוד וידאו עדיף?
האם כולם יודעים להמיר וידאו אנלוגי SD ל HDMI? (אני רוצה לחבר את PS2 וה WII אל הרסיבר וממנו לפלזמה ב HDMI).
חסרון אחד שראיתי שיש לכולם הוא, שיש להם רק יציאת HDMI אחת כך שאי אפשר לחבר במקביל את הפלזמה והמקרן לרסיבר ב HDMI (המקרן הנוכחי מחובר אנלוגית אבל אני מניח שגם הוא ישודרג בהמשך).
האם כולם יודעים להמיר וידאו אנלוגי SD ל HDMI? (אני רוצה לחבר את PS2 וה WII אל הרסיבר וממנו לפלזמה ב HDMI).
חסרון אחד שראיתי שיש לכולם הוא, שיש להם רק יציאת HDMI אחת כך שאי אפשר לחבר במקביל את הפלזמה והמקרן לרסיבר ב HDMI (המקרן הנוכחי מחובר אנלוגית אבל אני מניח שגם הוא ישודרג בהמשך).
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
כעיקרון, מערכת ה-RC של דנון ואונקיו (שניהם משתמשים במערכת של חברת אודיסי) נחשבת לטובה יותר מזו של פיוניר (שהיא לא רעה, אבל בד"כ דורשת הרבה יותר התעסקות ידנית כדי להגיע לתוצאה טובה...)
עיבוד הווידאו של האונקיו (כולל תמיכה ב-4K שזו רזולוציה גבוהה פי 4 מ-FULL HD!) נחשב לעדיף. בכל אופן, כל ה-3 עושים אפסקיילינג מ-SD ל-HD.
שתי יציאות HDMI יש באונקיו 709 (וגם ב-708 הוותיק יותר, שאולי אפשר למצוא במכירת חיסול איפשהו...), אבל גם בפיוניר וגם בדנון צריך לקפוץ שתי דרגות בשביל למצוא את התוספת הזאת.
בכל מקרה, אני אישית הייתי קופץ לחנות מתמחה במקומך ומקשיב לכל שלושת הרסיברים כדי לנסות ולהכריע מה נראה/נשמע לך הכי טוב...
עיבוד הווידאו של האונקיו (כולל תמיכה ב-4K שזו רזולוציה גבוהה פי 4 מ-FULL HD!) נחשב לעדיף. בכל אופן, כל ה-3 עושים אפסקיילינג מ-SD ל-HD.
שתי יציאות HDMI יש באונקיו 709 (וגם ב-708 הוותיק יותר, שאולי אפשר למצוא במכירת חיסול איפשהו...), אבל גם בפיוניר וגם בדנון צריך לקפוץ שתי דרגות בשביל למצוא את התוספת הזאת.
בכל מקרה, אני אישית הייתי קופץ לחנות מתמחה במקומך ומקשיב לכל שלושת הרסיברים כדי לנסות ולהכריע מה נראה/נשמע לך הכי טוב...
ה 709 נראה מפתה מאד, עמוס בכניסות ויציאות (יש לו גם כניסות ויציאת SVIDEO, ככה שיהיה לי פתרון לחיבור המקרן עד לשדרוג שלו), אבל המחיר שלו בגרמניה גבוה מה 609 ב 250 אירו בערך.
חשבתי שאני יכול להוסיף ממתג ל HDMI וככה לפתור את בעיית החיבור למקרן כאשר לרסיבר יש רק יציאה אחת.
יש המלצות אחרות?
חשבתי שאני יכול להוסיף ממתג ל HDMI וככה לפתור את בעיית החיבור למקרן כאשר לרסיבר יש רק יציאה אחת.
יש המלצות אחרות?
לצערי (כי יש לי אחד כזה) באוקיו 708 אין שתי יציאות HDMI .epony כתב:כעיקרון, מערכת ה-RC של דנון ואונקיו (שניהם משתמשים במערכת של חברת אודיסי) נחשבת לטובה יותר מזו של פיוניר (שהיא לא רעה, אבל בד"כ דורשת הרבה יותר התעסקות ידנית כדי להגיע לתוצאה טובה...)
בכל מקרה, אני אישית הייתי קופץ לחנות מתמחה במקומך ומקשיב לכל שלושת הרסיברים כדי לנסות ולהכריע מה נראה/נשמע לך הכי טוב......
ציון
- epony
- חבר במועדון 10K

וואללה צודק - סליחה על הטעות, 2 יציאות HDMI בהחלט קיימות ב-709, אבל מסתבר שבדור הקודם הפיצ'ר הזה קיים רק החל מה-808...

- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
לא הבנתי איך הגדרת את הרסיברים הללו כ Mid-End .nirs כתב:יש לי בשבוע הבא נסיעה קצרה לגרמניה והחלטתי לנצל את ההזדמנות ולשדרג את הרסיבר שלי.
חסרון אחד שראיתי שיש לכולם הוא, שיש להם רק יציאת HDMI אחת כך שאי אפשר לחבר במקביל את הפלזמה והמקרן לרסיבר ב HDMI (המקרן הנוכחי מחובר אנלוגית אבל אני מניח שגם הוא ישודרג בהמשך)....
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- epony
- חבר במועדון 10K

איציק צודק, ה-Mid-End מתחיל כאמור באונקיו 709 ומקביליו. ה-609 הוא הרסיבר הכי גבוה ברמת הבסיס של אונקיו. ה-Mid-End שלהם כולל את ה-709, 809 ו-1009 וה-Hi-End כולל את ה-3009 וה-5009 (ויש גם כאלה שיגידו שרק ה-5009 הוא היי-אנד פרופר...)