סט סטליטים Polk Audio RM95 שכולל סנטר + 4 רמקולים ביאופולים (לא שגרתיים חייב לציין) וסאב PSW110.
***למי שרוצה את כל הסיפור שימשיך לקרוא ומי שלא שפשוט יעבור לפסקה האחרונה ***
את הסט של RM510 (שכולל את ה- RM85+PSW110) ראיתי לראשונה ב- NEWEGG ב- 279$ כולל מיסים של NJ ועד שהזמנתי אזל המלאי ולא חזר יותר. באותה תקופה היה באזז רציני ברשת (בחו"ל) סביב הסט הזה והוא נחטף כמו לחמניות טריות בבוקר...
אז בדקתי במכרז ב- eBay ועקב הרבה פינג פונג עם המוכר והצעות שנתתי פיספסתי דיל של 240$ ומישהו אחר לקח אותו ב- 270$.
עברתי לאמזון ושם ביצעתי הזמנה בעלות של 313$ כולל משלוח בארה"ב. זו בוטלה אחרי כמה ימים עקב חוסר מלאי.
ביצעתי שוב הזמנה נוספת של אותו סט מספק אחר באמזון בעלות של 332$ כולל משלוח בארה"ב וגם זו בוטלה אחרי מספר ימים עקב חוסר במלאי.
יש לציין כי עברו ביני לבין אמזון המון!!! מיילים בנושא ולבסוף הם פיצו אותי בסכום כספי די מכובד בעיני בגין ההתנהלות הלקויה.
ירדתי מקנייה של הסט כי המחיר של הספק הבא עמד על 359$ וזהו סכום שלא הייתי מוכן לשלם.
החלטתי עקב חוסר בהיצע לפצל את הסט לשתיים ולחפש את הדגם RM95 שנחשב טוב יותר כי מכיל 4 סטליטים ביאופולים במקום 2 כפי שיש ב- RM85 וכן לחפש את דגם הסאב הנ"ל.
המתנתי בסבלנות רבה עד שמלאי הסאב יחזור לאמזון ולבסוף הזמנתי אותו בעלות של 46.01$ בלבד (אחרי הזיכוי שניתן לי). את סט הרמקולים RM95 מצאתי ב- eBay בעלות של 228$. שוב הייתה תקלה ונשלח אליי מוצר אחר במקום הרמקולים. שוב מיילים ותכתובות כאורך הגלות ולבסוף אותו בחור זיכה אותי על הסכום ששילמתי ורכשתי ממנו שוב את הסט במחיר נמוך יותר של 172.49$.
** חייב לציין שרמת השירות שקיבלתי מהקנייה בחו"ל מכל התקלות שהיו הייתה ממש מעל ומעבר למצופה ומה שעמד מנגד לעיניי המוכרים הוא אך ורק טובת הלקוח ושום דבר אחר לא, העיקר שאני אצא מרוצה !!!
ת'אמת - מוריד בפניהם את הכובע במקרה זה יש לנו הרבה מה ללמוד מהם בנושא מתן שירות ומה זה "הלקוח תמיד צודק" או שלא תמיד צודק אבל זכאי לקבל את מלוא השירות.
ואחרי שעדרתי לכם טוב טוב את הראש שורה תחתונה כל הסיפור עלה לי 218.5 דולר (לא כולל משלוח לארץ ומיסים) - תענוג של מחיר...
הסאב החדש הולך להחליף סאב קטן יותר של פירלס ששירת אותי נאמנה והייתי (ועדיין) מרוצה ממנו למרות "השם והתדמית". שאשתי ראתה את הגודל היא רצתה (ורוצה) לבעוט אותי מהבית ויש תמונה בהמשך אז תמצאו את ההבדלים. מחר אני אחליף לו את הפיוז ל- 220V, נחבר כבל חשמל מתאים ויוצאים לדרך.
סט הרמקולים הולך לשמש בתור בק סראונד + קדמיים Presence.
עכשיו נותר רק למצוא דיל שווה לקדמיים RTi A1 + סנטר CSi A4 ואז סיימנו בנייה של כל הסט החדש לעת עתה...
ואי אפשר כמובן בלי תמונות: