האם ה Mvix Multimedia Player מסוגל לנגן סרטי HD ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78912
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
ה-MVIX אינו נגן HD.
פניתי לכמה חברות בנסיון לברר את הנושא.
צריך להמתין שחאת החברות לפחות תרים את הכפפה.
פניתי לכמה חברות בנסיון לברר את הנושא.
צריך להמתין שחאת החברות לפחות תרים את הכפפה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
שאלתי בזמנו בפורום של zensonic לגבי תמיכה בעברית, אנשי התמיכה רמזו לי כי במידה ותהיה מספיק דרישה, הם ישלבו את ה feature בגרסת עדכון firmware.
- oferlaor
- מנהל

oferl,
גם הוא אינו נגן HDTV...
alophind,
אני בטוח שאחת החברות לפחות תעשה זאת, זה רק עניין של זמן.
גם הוא אינו נגן HDTV...
alophind,
אני בטוח שאחת החברות לפחות תעשה זאת, זה רק עניין של זמן.
אחת החברות או אניoferlaor כתב:oferl,
גם הוא אינו נגן HDTV...
alophind,
אני בטוח שאחת החברות לפחות תעשה זאת, זה רק עניין של זמן....
הממ.. היום בתחום ה HD , איפה האיכות יותר טובה , בstreamer שנרכש או במחשב בעל חומרה חומרה בינונית + ? (כגון AMD3200 , כ.מסך 6600 או מסדרת ה 7000 ו 1GB זיכרון)
- oferlaor
- מנהל

alophind,
אני לא חושב שמישהו עשה השוואה רצינית. ההבדלים לא צריכים להיות מאוד משמעותיים, עיקר היתרון הוא בכך שאין בעיות עיבוד תמונה (STUTTERING וכו') בנגן חיצוני, וגם שהוא לא דורש עדכון דרייברים וכו'.
אני לא חושב שמישהו עשה השוואה רצינית. ההבדלים לא צריכים להיות מאוד משמעותיים, עיקר היתרון הוא בכך שאין בעיות עיבוד תמונה (STUTTERING וכו') בנגן חיצוני, וגם שהוא לא דורש עדכון דרייברים וכו'.
האם בנגן פנימי מושקע (כספית ותוכנתית) יהיו בעיות תמונה ? וחוץ מזה , ברגע שהכל עובד כמו שצריך , אין צורך להחליף מקודדים גם במחשב... לרוב החלפה של משהו עובד רק יכולה לגרור בעיותoferlaor כתב:alophind,
אני לא חושב שמישהו עשה השוואה רצינית. ההבדלים לא צריכים להיות מאוד משמעותיים, עיקר היתרון הוא בכך שאין בעיות עיבוד תמונה (STUTTERING וכו') בנגן חיצוני, וגם שהוא לא דורש עדכון דרייברים וכו'....
- oferlaor
- מנהל

alophind,
עדכוני תוכנה זה דבר הכרחי ב-HTPC. יש פריצות שונות, עדכונים לנגנים, ואם פתאום אתה נתקל ב-CODEC חדש, לא תתקין אותו (ובאותה מכה תהרוס דבר שעובד כראוי)...
גם DEINTERLACING זה קטע מרגיז, מה שעובד בסרט אחד מפריע לסרט אחר...
עדכוני תוכנה זה דבר הכרחי ב-HTPC. יש פריצות שונות, עדכונים לנגנים, ואם פתאום אתה נתקל ב-CODEC חדש, לא תתקין אותו (ובאותה מכה תהרוס דבר שעובד כראוי)...
גם DEINTERLACING זה קטע מרגיז, מה שעובד בסרט אחד מפריע לסרט אחר...
המממ... כמה משתמשים בHTPC כנגן HD כאן ומרוצים מהביצועים באמת ?oferlaor כתב:alophind,
גם DEINTERLACING זה קטע מרגיז, מה שעובד בסרט אחד מפריע לסרט אחר......
אתמול בחיפושי אחרי התשובה שרשומה כאן בלפחות 5 מהתגובות ("MVIX לא נגן HDTV"), (כן.. אני עוד קונה מאוכזב)
גיליתי שיש נגן HDTV נוסף שנשמע אחלה, לפי מה שקראתי בכמה פורומים בעולם, קוראים לזה Modix HD-3520.
כנראה שגם לזה אין תמיכה בעברית אבל ישנן משתמשים מרוצים
גיליתי שיש נגן HDTV נוסף שנשמע אחלה, לפי מה שקראתי בכמה פורומים בעולם, קוראים לזה Modix HD-3520.
כנראה שגם לזה אין תמיכה בעברית אבל ישנן משתמשים מרוצים
- oferlaor
- מנהל

כרגע יש רק שני מכשירים שכנראה תומכים עברית:
TVIX 5000 תומך בפורמט SUB/IDX, וככל הנראה הצליחו להציג איתו תרגום ללא בעיות. ביקשנו מהבחור שהצליח שיכתוב מדריך קצר.
NC600 של NOWCOM - עבד עם קבצי DIVX, אבל התרגום לא הוצג כשורה עבור TS. הם עובדים על זה.
TVIX 5000 תומך בפורמט SUB/IDX, וככל הנראה הצליחו להציג איתו תרגום ללא בעיות. ביקשנו מהבחור שהצליח שיכתוב מדריך קצר.
NC600 של NOWCOM - עבד עם קבצי DIVX, אבל התרגום לא הוצג כשורה עבור TS. הם עובדים על זה.
יש לקנות אותם בארץ? אם יש הייתי רוצה לדעת פרטים, איפה וכמה? נשארו לי שלושה ימים האני עדיין יכול להחזיר את ה MVIX
(לכל מי שקורא את זה וחושב הMVIX הוא לא נגן טוב. אז זה לא נכון הוא דווקא מעולה בדקתי על זה סרטים והוא סבבה לחלוטין אבל בגלל שהוא לא HDTV הוא לא מסוגל לנגן סרטים ברזולוציה של יותר מ 460*720. שזה בסדר כי רוב הסרטים הנפוצים שמורידים הם ברזולוציה זו. אבל מי שרוצה יותר מזה אז יאלץ לוותר על ה MVIX)
(לכל מי שקורא את זה וחושב הMVIX הוא לא נגן טוב. אז זה לא נכון הוא דווקא מעולה בדקתי על זה סרטים והוא סבבה לחלוטין אבל בגלל שהוא לא HDTV הוא לא מסוגל לנגן סרטים ברזולוציה של יותר מ 460*720. שזה בסדר כי רוב הסרטים הנפוצים שמורידים הם ברזולוציה זו. אבל מי שרוצה יותר מזה אז יאלץ לוותר על ה MVIX)