די וי די בייתי או מחשב עם תוכנה , איפה רואים יותר טוב ?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
alophind פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1590
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

בכדי לקבל תמונה וסאונד הכי טובים מסרט DVD , מה עדיף לעשות ? לנגן על DVD יקר בתקציב עד 1000 שקל או לנגן על מחשב עם תוכנה וכרטיס מסך 6600 ?
הטלויזיה פיוניר FDE 43". מ"ק עם רסיבר.

תודה.

sickboy666
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 612
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

אני לא חושב שיש DVD עד 1000 ש"ח עם DVI.
לדעתי, עדיף ללכת על המחשב מפני ש 6600 מגיע עם HDMI. אולי לא יהיה לך שימוש בזה עם המסך שלך (יש לו בכלל DVI?), אבל בעתיד בטח תצטרך לזה. אבל אם המסך שלך כן מגיע עם הכניסה הדיגיטלית כלשהי (DVI HDMI), אין ספק שעדיף ללכת על ה 6600.
אבל הם בכלל לא באותה קטגוריה של המחירים? מחשב כזה עולה הרבה יותר מ DVD של 1000 ש"ח!?

talush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

dvd עם יכולת upscale יתן תוצאה טובה - בתקציב שלך oppo - חפש עליו בפורום.

מחשב (חזק) יתן תוצאה יותר טובה (לא ניסיתי , אבל מקריאת מאמרים והשוואות ברשת) - כמובן שמחשב יתן גמישות רבה יותר בסוגי התכנים אותם אפשר לנגן (החסרון במקרה הזה - שעות של קינפוגים והתעסקות עם קודקים , תוכנוות ונגנים )

alophind פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

sickboy666 כתב:אני לא חושב שיש DVD עד 1000 ש"ח עם DVI.
לדעתי, עדיף ללכת על המחשב מפני ש 6600 מגיע עם HDMI. אולי לא יהיה לך שימוש בזה עם המסך שלך (יש לו בכלל DVI?), אבל בעתיד בטח תצטרך לזה. אבל אם המסך שלך כן מגיע עם הכניסה הדיגיטלית כלשהי (DVI HDMI), אין ספק שעדיף ללכת על ה 6600.
אבל הם בכלל לא באותה קטגוריה של המחירים? מחשב כזה עולה הרבה יותר מ DVD של 1000 ש"ח!?
...
יש לו HDMI ואין בעיה להמיר DVI ל HDMI.
השאלה נשאלת מכיוון שHTPC בתכנון , הדילמה היא האם צריך גם DVD בנוסף או שהHTPC מנגן באיכות מספיק גבוהה... (פרוגרסיב וכו'...)

alophind פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

talush כתב:dvd עם יכולת upscale יתן תוצאה טובה - בתקציב שלך oppo - חפש עליו בפורום.

מחשב (חזק) יתן תוצאה יותר טובה (לא ניסיתי , אבל מקריאת מאמרים והשוואות ברשת) - כמובן שמחשב יתן גמישות רבה יותר בסוגי התכנים אותם אפשר לנגן (החסרון במקרה הזה - שעות של קינפוגים והתעסקות עם קודקים , תוכנוות ונגנים )
...
כפי שציינתי , מחשב בטוח יהיה בסלון (כי רוצים לראות סרטי HD) , השאלה אם צריך גם DVD או שהמחשב יכול לבצע אותה עבודה לא פחות טוב...

sickboy666
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 612

שליחה #6 

תחשוב על DVD כמחשב עם 2-4MB (זה באמת הגודל בפנים) זכרון. ומה הוא יכול לעשות בהשוואה לאיזה P4 עם 1GB זכרון+כרטיס מסך חזק עם HDMI!
אבל אין ספק, שהרבה יותר פשוט לעבוד עם DVD.

Omeckron
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 247

שליחה #7 

alophind כתב:
talush כתב:dvd עם יכולת upscale יתן תוצאה טובה - בתקציב שלך oppo - חפש עליו בפורום.

...
כפי שציינתי , מחשב בטוח יהיה בסלון (כי רוצים לראות סרטי HD) , השאלה אם צריך גם DVD או שהמחשב יכול לבצע אותה עבודה לא פחות טוב...
...
אם כבר מחשב אז לא עדיף במקום 6600 משהוא מגרסאת ה7? 7600 או 7300? ייתמוך לך בPURE VIDEO HD.
בקשר לקינפוגים אני יודע מאצלי שזה לא ממש בעיה, התקנתי MEDIA CENTER הרצתי עליו KLITE CODEC PACK וסגרתי עניין.
החסרון הוא למשל, שהמדיה סנטר לא מזהה את הVIVO של ה7800GT שלי בתור טיונר, או את הWINFAST PVR לצורך העניין, ככה שלמערכת יש הרבה בעיות תאימות, אני מניך שאם המטרה שלו תיהיה להציג DVD אותה הוא ישיג על הצד הטוב ביותר, בייחוד לאור העובדה שאתה רוצה להציג תוכן של HD.

alophind פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

ה 6600 לא תומך ב PURE VIDEO ? אני זוכר שראיתי שכן...

וחוץ מזה , מה על כרטיסים בעלי CHIP 6150 , כתוב שיש להם מקודד HD חומרתי על ה BOARD עצמו...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”