די וי די בייתי או מחשב עם תוכנה , איפה רואים יותר טוב ?
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני לא חושב שיש DVD עד 1000 ש"ח עם DVI.
לדעתי, עדיף ללכת על המחשב מפני ש 6600 מגיע עם HDMI. אולי לא יהיה לך שימוש בזה עם המסך שלך (יש לו בכלל DVI?), אבל בעתיד בטח תצטרך לזה. אבל אם המסך שלך כן מגיע עם הכניסה הדיגיטלית כלשהי (DVI HDMI), אין ספק שעדיף ללכת על ה 6600.
אבל הם בכלל לא באותה קטגוריה של המחירים? מחשב כזה עולה הרבה יותר מ DVD של 1000 ש"ח!?
לדעתי, עדיף ללכת על המחשב מפני ש 6600 מגיע עם HDMI. אולי לא יהיה לך שימוש בזה עם המסך שלך (יש לו בכלל DVI?), אבל בעתיד בטח תצטרך לזה. אבל אם המסך שלך כן מגיע עם הכניסה הדיגיטלית כלשהי (DVI HDMI), אין ספק שעדיף ללכת על ה 6600.
אבל הם בכלל לא באותה קטגוריה של המחירים? מחשב כזה עולה הרבה יותר מ DVD של 1000 ש"ח!?
dvd עם יכולת upscale יתן תוצאה טובה - בתקציב שלך oppo - חפש עליו בפורום.
מחשב (חזק) יתן תוצאה יותר טובה (לא ניסיתי , אבל מקריאת מאמרים והשוואות ברשת) - כמובן שמחשב יתן גמישות רבה יותר בסוגי התכנים אותם אפשר לנגן (החסרון במקרה הזה - שעות של קינפוגים והתעסקות עם קודקים , תוכנוות ונגנים )
מחשב (חזק) יתן תוצאה יותר טובה (לא ניסיתי , אבל מקריאת מאמרים והשוואות ברשת) - כמובן שמחשב יתן גמישות רבה יותר בסוגי התכנים אותם אפשר לנגן (החסרון במקרה הזה - שעות של קינפוגים והתעסקות עם קודקים , תוכנוות ונגנים )
יש לו HDMI ואין בעיה להמיר DVI ל HDMI.sickboy666 כתב:אני לא חושב שיש DVD עד 1000 ש"ח עם DVI.
אבל הם בכלל לא באותה קטגוריה של המחירים? מחשב כזה עולה הרבה יותר מ DVD של 1000 ש"ח!?...
השאלה נשאלת מכיוון שHTPC בתכנון , הדילמה היא האם צריך גם DVD בנוסף או שהHTPC מנגן באיכות מספיק גבוהה... (פרוגרסיב וכו'...)
כפי שציינתי , מחשב בטוח יהיה בסלון (כי רוצים לראות סרטי HD) , השאלה אם צריך גם DVD או שהמחשב יכול לבצע אותה עבודה לא פחות טוב...talush כתב:dvd עם יכולת upscale יתן תוצאה טובה - בתקציב שלך oppo - חפש עליו בפורום.
מחשב (חזק) יתן תוצאה יותר טובה (לא ניסיתי , אבל מקריאת מאמרים והשוואות ברשת) - כמובן שמחשב יתן גמישות רבה יותר בסוגי התכנים אותם אפשר לנגן (החסרון במקרה הזה - שעות של קינפוגים והתעסקות עם קודקים , תוכנוות ונגנים )...
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תחשוב על DVD כמחשב עם 2-4MB (זה באמת הגודל בפנים) זכרון. ומה הוא יכול לעשות בהשוואה לאיזה P4 עם 1GB זכרון+כרטיס מסך חזק עם HDMI!
אבל אין ספק, שהרבה יותר פשוט לעבוד עם DVD.
אבל אין ספק, שהרבה יותר פשוט לעבוד עם DVD.
אם כבר מחשב אז לא עדיף במקום 6600 משהוא מגרסאת ה7? 7600 או 7300? ייתמוך לך בPURE VIDEO HD.alophind כתב:כפי שציינתי , מחשב בטוח יהיה בסלון (כי רוצים לראות סרטי HD) , השאלה אם צריך גם DVD או שהמחשב יכול לבצע אותה עבודה לא פחות טוב...talush כתב:dvd עם יכולת upscale יתן תוצאה טובה - בתקציב שלך oppo - חפש עליו בפורום.
מחשב (חזק) יתן תוצאה יותר טובה (לא ניסיתי , אבל מקריאת מאמרים והשוואות ברשת) - כמובן שמחשב יתן גמישות רבה יותר בסוגי התכנים אותם אפשר לנגן (החסרון במקרה הזה - שעות של קינפוגים והתעסקות עם קודקים , תוכנוות ונגנים )......
בקשר לקינפוגים אני יודע מאצלי שזה לא ממש בעיה, התקנתי MEDIA CENTER הרצתי עליו KLITE CODEC PACK וסגרתי עניין.
החסרון הוא למשל, שהמדיה סנטר לא מזהה את הVIVO של ה7800GT שלי בתור טיונר, או את הWINFAST PVR לצורך העניין, ככה שלמערכת יש הרבה בעיות תאימות, אני מניך שאם המטרה שלו תיהיה להציג DVD אותה הוא ישיג על הצד הטוב ביותר, בייחוד לאור העובדה שאתה רוצה להציג תוכן של HD.