האם מחשב נייד יכול לשדר אודיו רב ערוצי ?
חיבור אנלוגי (של אוזניות) לא יכול לשדר רב ערוצי.ליאו כתב:יש לי מדבקה של SRS TruSurround Hd על הנייד.
החיבור של האוזניות בנייד משדר רב ערוצי ?
אם כן איזה כבל אני צריך לקנות שיתחבר מהאוזניות לרסיבר ?...
במידה והיה לך חיבור SPDIF (חיבור Digital) אז הייתה יכול ברמת המחשב לשדר רב ערוצי.
כמו כן, תצטרך רסיבר אשר מקבל את המקור כפי שהוא (בצורה דיגיטלית) ויודע לפענח את סוג ההקלטה ובהתאם לשדר.
יש אפשרות לרכוש כרטיס קול בחיבור USB עם יציאת SPDIF ובמקביל יש כרטיס קול בחיבור PCMCIA עם יציאת SPDIF.
בואו נסכם רגע,
נניח וביררתי עם LG על החיבור האוזניות שיש לי בנייד.
1. אם החיבור תומך SPDIF אז אני צריך מתאם מPL 3.5 לכבל אופטי וככה אני מחבר מהנייד לרסיבר.
2. אם החיבור תומך קואקסלי אז אני צריך מתאם מPL 3.5 לRCA ומחבר לרסיבר עם חיבר RCA או כבל PL 3.5 לRCA מבלי מתאם.
3. הסיכוי הגבוה יותר שהחיבור לא תומך ב1 ולא ב2 ואז אני יכול לשמוע רק אודיו דו ערוצי
האם אני צודק בשלושת המקרים ?
1. אם החיבור תומך SPDIF אז אני צריך מתאם מPL 3.5 לכבל אופטי וככה אני מחבר מהנייד לרסיבר.
2. אם החיבור תומך קואקסלי אז אני צריך מתאם מPL 3.5 לRCA ומחבר לרסיבר עם חיבר RCA או כבל PL 3.5 לRCA מבלי מתאם.
3. הסיכוי הגבוה יותר שהחיבור לא תומך ב1 ולא ב2 ואז אני יכול לשמוע רק אודיו דו ערוצי
האם אני צודק בשלושת המקרים ?
אני אענה לך על פי הסעיפים שלך:ליאו כתב:בואו נסכם רגע,
האם אני צודק בשלושת המקרים ?...
1) אין דבר כזה חיבור PL אנלוגי פשוט לכבל SPDIF, מדובר על סיב אופטי מול סיב נחושת...
2) קואקסלי אפשר לקואקסלי מול הרסיבר - ככה יכול להתבצע החיבור
3) סביר להניח שאתה צודק
אל תשלול את האופציה הנ"ל:
http://www.cable.co.il/sg_product~490265~90~185.htm
אתה תוכל למקם את זה בצורה קבועה על יד הרסיבר, במידה ותרצה לחבר לשם את המחשב נייד זה יהיה ממש כמו שתחבר עכבר למחשב...