לפני 4 חודשים, יס הכריזה על שירות חדש, הוספת יכולות סטרימר לממירי yesTotal.עכשיו יס גם מקיימת ומשחררת בטא לנסיינים.
שרשור תגובות: בהשקה רכה החל ממחר: yes Streamer - יס סטרימר
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78879
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
למאמר: יס סטרימר - yes Streamer - יס סטרימר

לפני 4 חודשים, יס הכריזה על שירות חדש, הוספת יכולות סטרימר לממירי yesTotal.עכשיו יס גם מקיימת ומשחררת בטא לנסיינים.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מאמר מצויין כתמיד
לעניין YES , מה שמנע ממני להצטרף זהו תשלום חודשי גבוה יחסית לאלטרטיבות , וחבל .
לעניין YES , מה שמנע ממני להצטרף זהו תשלום חודשי גבוה יחסית לאלטרטיבות , וחבל .
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
תודה על המאמר,
לא מצאתי את השירות שימושי.
אני מחכה ל-Total Home DVR...
לא מצאתי את השירות שימושי.
אני מחכה ל-Total Home DVR...
לקוח מרוצה
ראשית שמעתי אמש שיש ל-YES חבילת BUNDLE חדשה עם 4 ממירים, קו טלפון ואינטרנט 10M, במיחר של 340 ש"ח, לא יודע כמה זה נכון אבל אם כן זה חזק ביותר!!! אני אתקשר אחר כך לוודא זאת.
שנית אני לקוח BETA של ה-STREAMER כבר למעלה מחודש ואני אישית מאוד מאוד מאוד מרוצה!!!!!!!
מאוד נוח לשימוש, הבעיות היחידות שנקלתי בהם היו בצפיית סרטי HD (מידי פעם התמונה עוצרת ל-BUFFERING) וגם בשימוש ב- TRICK MODES, ישנה את אותה הבעיה של BUFFERING שלוקח זמן, אני מאמין שיפתרו זאת.
שורה תחתונה, ממוצלץ!!!!
כל הכבוד ל-YES על הרעיונות והחדשנות.
שנית אני לקוח BETA של ה-STREAMER כבר למעלה מחודש ואני אישית מאוד מאוד מאוד מרוצה!!!!!!!
מאוד נוח לשימוש, הבעיות היחידות שנקלתי בהם היו בצפיית סרטי HD (מידי פעם התמונה עוצרת ל-BUFFERING) וגם בשימוש ב- TRICK MODES, ישנה את אותה הבעיה של BUFFERING שלוקח זמן, אני מאמין שיפתרו זאת.
שורה תחתונה, ממוצלץ!!!!
כל הכבוד ל-YES על הרעיונות והחדשנות.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
Re: לקוח מרוצה
תגובה מעניינת !moshegab כתב:ראשית שמעתי אמש שיש ל-YES חבילת BUNDLE חדשה עם 4 ממירים, קו טלפון ואינטרנט 10M, במיחר של 340 ש"ח, לא יודע כמה זה נכון אבל אם כן זה חזק ביותר!!! אני אתקשר אחר כך לוודא זאת.
שורה תחתונה, ממוצלץ!!!!
כל הכבוד ל-YES על הרעיונות והחדשנות....
Re: לקוח מרוצה
בדקת שזה קיים? או משיהו אחרmoshegab כתב:ראשית שמעתי אמש שיש ל-YES חבילת BUNDLE חדשה עם 4 ממירים, קו טלפון ואינטרנט 10M, במיחר של 340 ש"ח, לא יודע כמה זה נכון אבל אם כן זה חזק ביותר!!! אני אתקשר אחר כך לוודא זאת.
שורה תחתונה, ממוצלץ!!!!
כל הכבוד ל-YES על הרעיונות והחדשנות....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
סגנון הטוקבקים של אתרי החדשות זה לא הסגנון שלנו.matanhh כתב:הכי טוב זה הסטרימר של xtremar ולא הזבל ש yes מציעה...
זכותך לדעתך אולם נשמח לפירוט נימוק ודוגמאות. אני מקווה שברור לך שמשפט כזה ושימוש במילים כמו ״***״ לא ממש מוסיפות לך כבוד.
אתה יכול כמובן להביע דיעה שלילית, אם בא לך, גם הערות בונות ליס ואף להציע אלטרנטיבות שלדעתך טובות יותר או נותנות תמורה טובה יותר, אבל אנא, להבא, חסוך מאיתנו משפטים כאלו שלא ממש תורמים להבנה למה אתה חושב שזה מוצר לא טוב (או מצויין לחליפין).
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
עופר,
יופי של מאמר!
יש מספר בעיות שמשפיעות על חלק מהמשתמשים אבל אני חושב שהרעיון וביצוע של Yes מוצלח. הממשק בממיר נקי ופשוט. יש מקום לשיפור באפליקציה.
הילדים מפעילים את ה- Yes Streamer בלי בעיות.
אני אישית חושב שיס תרוויח יותר לקוחות (נאמנים) אם תיתן את השירות בחינם.
יופי של מאמר!
יש מספר בעיות שמשפיעות על חלק מהמשתמשים אבל אני חושב שהרעיון וביצוע של Yes מוצלח. הממשק בממיר נקי ופשוט. יש מקום לשיפור באפליקציה.
הילדים מפעילים את ה- Yes Streamer בלי בעיות.
אני אישית חושב שיס תרוויח יותר לקוחות (נאמנים) אם תיתן את השירות בחינם.
MartinHSabag כתב:סגנון הטוקבקים של אתרי החדשות זה לא הסגנון שלנו.matanhh כתב:הכי טוב זה הסטרימר של xtremar ולא הזבל ש yes מציעה...
זכותך לדעתך אולם נשמח לפירוט נימוק ודוגמאות. אני מקווה שברור לך שמשפט כזה ושימוש במילים כמו ״***״ לא ממש מוסיפות לך כבוד.
אתה יכול כמובן להביע דיעה שלילית, אם בא לך, גם הערות בונות ליס ואף להציע אלטרנטיבות שלדעתך טובות יותר או נותנות תמורה טובה יותר, אבל אנא, להבא, חסוך מאיתנו משפטים כאלו שלא ממש תורמים להבנה למה אתה חושב שזה מוצר לא טוב (או מצויין לחליפין)....
אני יגיד למה זה לא טוב קודם כל צרכים תוכנה למחשב שזה לא נוח.ולא קורא את כל הפורמטים כמו ש xtreamer המצוייין המדהים קורא.הממשחק של האקסטרימר כל כך נוח ולא מסובך ואין תקלות עם המכשיר לכן זה עדיף על הסטרימינג של יס שלא קורא את כל הפורמטים של הוידאו אודיו לכן עדיך תאקסטרימר כמו שלי יש תאקסטרימר הראשון שהוא שווה כל שקל מהקנייה!
אם הבנתי נכון אזי הנ"ל לא תקף להזרמה מ NAS ? נכון ?
רוב המידע שלי נח על NAS ועליו אינני יכל להתקין את התוכנה האמורה ולכן מבין שזה לא רלבנטי.
חבל שכן לחדרי הילדים שלי היה יכל להיות פתרון מצויין.
חבל שכן לחדרי הילדים שלי היה יכל להיות פתרון מצויין.
מאמר מושקע של עופר, כהרגלו בקודש
אני לא חושב שזה יהווה תחליף לסטרימרים שלנו שאנו כל כך אוהבים כמו ה-DVICO או הפופקורן או ה-XTREMER.
ובכל מקרה, לא נראה לי שה'סטרימר' הזה יתמודד עם תכני HD כראוי.
לא ניסיתי עדיין, אבל בתור לקוח של 'יס' עוד אנסה.
אני לא חושב שזה יהווה תחליף לסטרימרים שלנו שאנו כל כך אוהבים כמו ה-DVICO או הפופקורן או ה-XTREMER.
ובכל מקרה, לא נראה לי שה'סטרימר' הזה יתמודד עם תכני HD כראוי.
לא ניסיתי עדיין, אבל בתור לקוח של 'יס' עוד אנסה.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78879
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
יש דרך עקומה מאוד לגרום לזה לעבוד עם nas אבל הם צריכים פיתרון מערכתי לזה.
- inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
- שם מלא: inonr
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
גם אני שותף לניסוי שנערך בחודש האחרון ותאמת שאני לא מרוצה ב 100%.
הרעיון כרעיון הוא אדיר, כי באמת הממשק קל לתפעול, חסכוני מאוד לפריסה במספר חדרים במקום לקנות סטרימר לכל חדר וכל התוכנה דיי פשוטה. אבל כאן נגמרות המחמאות.
המוצר נכון לאתמול דרש ממני לבצע הרבה תיקונים ידניים כמו התקנת מקודדים אחרים מאלה שמגיעים עם החבילה מכיוון שהיו הרבה בעיות תרגום, סאונד וכו, כמו כן יש יותר מידי BUFFERS (ואני לא מדבר רק על ניגון 1080, אלה גם על 720)
אלה אם יצא בקרוב מאוד עדכון גירסא שמתקן את כל הבאגים שנמצאו ודווחו בפורום כאן על גבי 30 עמודים, אני לא רואה מצב שמשתמש רגיל יהנה בצורה מושלמת מהפתרון.
הרעיון כרעיון הוא אדיר, כי באמת הממשק קל לתפעול, חסכוני מאוד לפריסה במספר חדרים במקום לקנות סטרימר לכל חדר וכל התוכנה דיי פשוטה. אבל כאן נגמרות המחמאות.
המוצר נכון לאתמול דרש ממני לבצע הרבה תיקונים ידניים כמו התקנת מקודדים אחרים מאלה שמגיעים עם החבילה מכיוון שהיו הרבה בעיות תרגום, סאונד וכו, כמו כן יש יותר מידי BUFFERS (ואני לא מדבר רק על ניגון 1080, אלה גם על 720)
אלה אם יצא בקרוב מאוד עדכון גירסא שמתקן את כל הבאגים שנמצאו ודווחו בפורום כאן על גבי 30 עמודים, אני לא רואה מצב שמשתמש רגיל יהנה בצורה מושלמת מהפתרון.