מי שרכש magic hd , כמה העסקה שביצעתם עליו ?
חחחח תשמע, הכל אפשרי אם תאיים בניתוק. וסתם כדרך אגב, אפשרי להוציא מהם זיכוי של 20 שקל כל חודש.agnostic כתב:אני סגרתי איתם שבזמן ההתקנה הם נותנים לי 200 ש"ח, ואח"כ ומזכים אותי כל חודש ב-20 ש"חnerya40 כתב:אני סגרתי איתם ממיר ללא עלות עם התקנה חינם....
...
ואם אתה עדיין ממשיך לא להאמין לי, הנה הסיכום עסקה שהיה לי איתם:
[img2=550x182]http://ufu.co.il/files/hvc28c37c6uvfqm0yiwj.jpg[/img2]
magichd כתב:נ.ב מי שרוצה להזמין את הממיר נאמר לי שהמלאי האחרון אזל ונשארו בודדים... כדאי שתזדרזו או תבדקו......
עוד מעט יהיה להם ממיר נוסף במלאי כי אני הולך להחזיר להם את שלי . . .
אי-אפשר לעבוד איתו , ממיר נתקע מדי-פעם וצריך להוציא מהחשמל , EPG מגמגם ומדלג על תכניות , הקלטות מוזמנות לא מופיעות ברשימה ומוקלטות בצורה אקראית , ואם הצלחת להקליט משהו תקין אז אין אפשרות דפדוף בתוך ההקלטה (כמו במג'יק הרגיל) וכל פעם שלוחצים PAUSE הוא קופץ לאן שמתחשק לו .
וזה רק על קצה המזלג ! ! !
כשפניתי להוט ושאלתי אותם אם הם רוצים לקבל רשימת תקלות (ארוכה) שהכנתי - אמרו שלא צריך . . .
כנראה שאתם מסתפקים במה שמאכילים אתכם , אז תיהנו ! ! !
dor8 כתב:Joelsnet ,
לפני שאתה מחזיר את הממיר בצע עדכון גירסה.
רוב הבעיות שהזכרת יעלמו כלא היו......
זה אחרי עידכון גירסא שהיה הלילה ופתר חלק מהבעיות . . .
לפני-כן לא היה בכלל EPG ואי אפשר היה לעשות כלום (מלבד צפיה רגילה...) ! ! !
ההצעה שאני קיבלתי:
100 שח התקנה ממיר ראשון, 50 שח התקנה ממיר שני
חודשיים ראשונים חינם עבור שניהם.
ולאחר מכן 19.90 שח עבור כל אחד.
ביקשתי להוריד עוד בהתקנה, אך הנציג לא הסכים וטען ש-50 שח התקנה על הממיר השני זה אחרי 50% הנחה.
ואני מנוי רק על שידורי הטלויזיה של הוט, אין לי דאבל או טריפל.
100 שח התקנה ממיר ראשון, 50 שח התקנה ממיר שני
חודשיים ראשונים חינם עבור שניהם.
ולאחר מכן 19.90 שח עבור כל אחד.
ביקשתי להוריד עוד בהתקנה, אך הנציג לא הסכים וטען ש-50 שח התקנה על הממיר השני זה אחרי 50% הנחה.
ואני מנוי רק על שידורי הטלויזיה של הוט, אין לי דאבל או טריפל.
גם במקרה של לקוח בשידורי טלויזיה בלבד יכול להוציא התקנה בחינם? הרי הם נונתנים חודשיים ראשונים ללא תשלום על הממיר.NEW_WAVE כתב:נורא פשוט : מי שבטריפל מקבל תמורת 10 שקל ,מי שלא ב 20 שקל.
התקנה בתשלום היא עבור לקוח טריפל חדש!!! ,מי שכבר קיים בטריפל יכול ללחוץ על התקנה בחינם ....