נוסע לארה"ב בחודש הקרוב

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
aharon2312 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

היי לכולם..
אני מתכנן נסיעה לארצות הברית וקנדה בחודש הקרוב.. אני מתכנן להיות בטורנטו בניו יורק ובלוס אנגלס.
ומכיון שאני לפני הכניסה לבית החדש, חשבתי לעשות שם "קניות"
הרשימה שלי היא ארוכה וכוללת: רמקולים שקועים ספיקר קרפט לסלון ולעוד כמה חדרים, סאב, פיוניר 2021, פיוניר 921, 2 שלטים חכמים שעוד לא החלטתי,שואב אבק רומבה, כמה ברזים, מקרר ומחמם מים תת כיורי (לא קשור לכאן אבל בכל זאת) משהו כזה http://www.culligan.co.il/hebsite/Conte ... =109&sid=2
ועוד כל מיני דברים שבישראל עולים הון תועפות ושם המחירים רגועים יותר.
יש לציין שאת המסכים אני אקנה בישראל כשאני אחזור בגלל האחריות האיזור וכו.
בכל אופן מדובר בלא מעט חבילות ובמשקל לא קטן בכלל.. זה לא משהו שאני יכול להיסחב איתו בזמן הטיול וגם לא להעלות על מטוס על הדרך.
לכן חשבתי שבזמן שהותי בערים הגדולות אני פשוט אצא לי לשופינג, לקנות את המוצרים ולשלוח אותם ישר לישראל. וכנ"ל גם לעשות עם בגדים וכו שהאישה מתכננת לקנות (לפי התכניות זה יהיה יותר הרבה ויותר כבד מהקניות שלי :wink: )

אז מה אתם אומרים:
1) האם הרעיון נכון? או שכבר עדיף להזמין באינטרנט דרך החברות שנותנות לך כתובת בארה"ב ועושות לך הכל עד הבית.
2) האם יש לכם חנויות מומלצות וזולות לקנות את המוצרים.
3) לגבי המשלוח, מה האופציות העדיפות והזולות ביותר לעשות זאת? יש לציין שאין לי בעיה של זמן.. ולא איכפת לי לחכות גם חודש עד שזה יגיע לארץ.

זהו בנתיים.. אני מודה לכם מראש.

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #2 

אני לא רואה איזה סיבה יש לך להתאמץ ולבזבז זמן על קניות בחול שאתה בכל מקרה משלם על משלוח לארץ, תפנה לחברות שעושות משלוחים לארץ ואני מניח שיכולים לתת לך הנחה גדולה בגלל הכמות, יש חברות שילוח שעושות העברה של בתים ודברים גדולים נראה לי שעדיף לפנות אליהם ולא לחברות שמתעסקות בעיקר במשלוח של דברים קטנים, העלות דרכם תהיה הרבה יותר יקרה

בכל מקרה לא רק שתבזבז זמן בלקנות את המוצרים, ברשת יש לך מיליון חנויות בלחיצת עכבר, אתה יכול למצוא בקלות את המחיר הכי נמוך או מבצעים וככה גם לחסוך זמן וגם כסף

zionc
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 555
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #3 

ntk כתב:אני לא רואה איזה סיבה יש לך להתאמץ ולבזבז זמן על קניות בחול שאתה בכל מקרה משלם על משלוח לארץ, תפנה לחברות שעושות משלוחים לארץ ואני מניח שיכולים לתת לך הנחה גדולה בגלל הכמות, יש חברות שילוח שעושות העברה של בתים ודברים גדולים נראה לי שעדיף לפנות אליהם ולא לחברות שמתעסקות בעיקר במשלוח של דברים קטנים, העלות דרכם תהיה הרבה יותר יקרה

בכל מקרה לא רק שתבזבז זמן בלקנות את המוצרים, ברשת יש לך מיליון חנויות בלחיצת עכבר, אתה יכול למצוא בקלות את המחיר הכי נמוך או מבצעים וככה גם לחסוך זמן וגם כסף
...
מסכים לכל מילה (Y) (Y) (Y)
בנוסף אתה צריך לזכור שאם אתה קונה פיזית בחנות בארה"ב אתה גם משלם מיסים שמקום, משהו כמו 7% -8% ובכמויות שאתה מדבר זה יכול להיות משמעותי, לרוב כאשר אתה קונה באינטרנט אתה לא משלם מיסים.

ציון

aharon2312 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

אז מה בעצם אתם אומרים?

שליחה #4 

לא להתייחס לנסיעה הזו בכלל? ופשוט לשבת ליד המחשב ולהזמין באינטרנט עם משלוח לכאן וזהו?

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3748
נתן תודות: 253 פעמים
קיבל תודות: 216 פעמים

שליחה #5 

:roll: זה מה שמנסים להגיד לך פה ...

aharon2312 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

אז יש למישהו אתרים מומלצים?

שליחה #6 

שאני יוכל לקנות מהם?

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #7 

מה שהייתי שוקל זה לדחות את הרכישה עד אחרי החזרה מחו"ל, שם תוכל להיכנס לכמה חנויות מתמחות ולבחון (ואז לבחור) את המערכת שהכי מתאימה לך, במקום לקנות "על עיוור" בארץ...

aharon2312 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הרשימה די סגורה כבר..

שליחה #8 

ואם אני לא קונה שם חבל לי לבזבז שם זמן..

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #9 

לא לבזבז זמן, להשקיע זמן במציאת המערכת שנשמעת לך הכי טוב - לדעתי זה שווה לא מעט!

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”