רבים מהרוכשים של האייפון 4S בשבועיים האחרונים, מדווחים ברחבי העולם על בעיות קשות של בטריה. לטענתם אפילו ללא תוכנה כלשהי שרצה המכשיר פשוט לא מחזיק אפילו מחצית מהזמן שאפל טוענים באתר שלהם כזמן המתנה.אפל ביקשה ממספר לקוחות לא קטן להריץ תוכנות דיאגנוסטיקה בכדי לאפשר להם לזהות את התופעה, ויתכן שלראשונה יש קצה חוט לבעיה.מתברר שפונקציות שונות של האייפון 4S עלולות להיות הגורמות לתקלה. לפי עיתון הגרדיאן הבריטי: קיימת תקלה במנגנון הזיהוי של איזור הזמן (time zone) אשר כל הזמן מעדכנת את איזור הזמן של ה ...
משהו מוזר לי.
הרי אחד הצרכנים הכי גדולים של סוללה הוא ה-GPS, וההמלצה הגורפת היא לכבות כשלא משתמשים, אז איך לא עשו עד עכשיו 1+1?
הרי באפל ידעו שחלק מהתכונות החדשות דורשות GPS דלוק כל הזמן.
זו נקודה מאוד מעניינת.
כאשר אפל הכריזו על התכונה של תזכורות לפי מיקום הבנתי שה GPS צריך דולק כל הזמן.
עניינה אותי מאוד ההשפעה על צריכת הסוללה ואמרתי לעצמי שאם אפל הצליחה לשמור על GPS דולק מבלי לרוקן את הסוללה זה יהיה יתרון עצום על מתחרותיה.
מסתבר שאנחנו עדיין לא שם.
הפתרון כנראה יהיה סוללות טובות יותר או ביטול פעולת ה GPS
AviBiton כתב:משהו מוזר לי.
הרי אחד הצרכנים הכי גדולים של סוללה הוא ה-GPS, וההמלצה הגורפת היא לכבות כשלא משתמשים, אז איך לא עשו עד עכשיו 1+1?
הרי באפל ידעו שחלק מהתכונות החדשות דורשות GPS דלוק כל הזמן.
...
השאלה האם כיבוי היישומים תחת שרותי מיקום או כיבוי שירותי מיקום בכלל, מכבים לחלוטין את הGPS ?
בכל מקרה הפיצ'ר של Date and Time לא רלבנטי לרוב האנשים, זה בטח לא משהו שצריך להיות דלוק כל הזמן, ניתן להדליק את האופציה הזו במעבר של TimeZone, לראות שהשעון מתעדכן ואז לכבות שוב.
oferlaor כתב:עדכנתי את המאמר עם תמונות מאיך שאני הגדרתי את האיזור הזה של SYSTEM SERVICES.
...
לגבי שרות חיפוש רשת, השאלה היא איך\האם מופעל חיפוש רשת תמידי, או כל פסק זמן קבוע (שמהסתם אוכל סוללה) או רק בעת מעבר מאזור לאזור או שיש ירידה בקליטה......
למי שלחוץ ניתן לעדכן לבטא 5.0.1 עם חשבון מפתחים, גרסה זו אמורה לכלול תיקון לבעיית הסוללה.
[left]iOS 5.0.1 beta contains improvements and other bug fixes including:
- Fixes bugs affecting battery life
- Adds Multitasking Gestures for original iPad
- Resolves bugs with Documents in the Cloud
- Improves voice recognition for Australian users using dictation
- Contains security improvements [/left]
התקנתי, אעדכן.