הגדרות HTPC מבוסס E350 עם כרטיס גרפי HD6310
היי
לאחר שראיתי מספר פוסטים של אנשים (גם בפורום הזה וגם באחרים) שטוענים
כי מערכות מבוססות מעבד זה לא מריצות להם 1080P כמו שצריך אני מצרף
מדריך קצרצר ופשוט להגדרה נכונה.
XBMC
אמנם המפתחים טוענים כי האפליקציה עדיין לא תומכת בצורה מלאה בלוחות מבוססי APU אבל לא נתקלתי בבעיות
מיוחדות.
יש לבחור בהגדרות וידאו Allow Hardware Acceleration(DXVA2) ולבצע איתחול למחשב.
לאחר מכן הוא כבר יזהה אוטומטית את ההגדרות בעת הרצת וידאו ויבטל את אופציית ה de-interlace ויבחר את
סוג הרינדור המתאים DXVA (אופציות אלה מוצגות בתפריט הגדרות וידאו בעת הרצת סרט).
ניתן ללחוץ על האות 'O' בזמן שהסרט מנגן ולראות את אחוזי הניצול הנמוכים של ה CPU כדי לוודא שזה עובד.
VLC
יש לבחור Allow hardware acceleration וזהו...
לכל מי שמפריד בין הפלייר לבין הקודקים אני ממליץ על הקודק הבא:
http://labs.divx.com/DivX-H264-Decoder-DXVA
כמו ב VLC, יש לבחור Allow Hardware Acceleration
אשמח לתגובות, הערות והארות. אלו התובנות הראשוניות שלי (קיבלתי את המחשב לפני מספר ימים).
תודה
לאחר שראיתי מספר פוסטים של אנשים (גם בפורום הזה וגם באחרים) שטוענים
כי מערכות מבוססות מעבד זה לא מריצות להם 1080P כמו שצריך אני מצרף
מדריך קצרצר ופשוט להגדרה נכונה.
XBMC
אמנם המפתחים טוענים כי האפליקציה עדיין לא תומכת בצורה מלאה בלוחות מבוססי APU אבל לא נתקלתי בבעיות
מיוחדות.
יש לבחור בהגדרות וידאו Allow Hardware Acceleration(DXVA2) ולבצע איתחול למחשב.
לאחר מכן הוא כבר יזהה אוטומטית את ההגדרות בעת הרצת וידאו ויבטל את אופציית ה de-interlace ויבחר את
סוג הרינדור המתאים DXVA (אופציות אלה מוצגות בתפריט הגדרות וידאו בעת הרצת סרט).
ניתן ללחוץ על האות 'O' בזמן שהסרט מנגן ולראות את אחוזי הניצול הנמוכים של ה CPU כדי לוודא שזה עובד.
VLC
יש לבחור Allow hardware acceleration וזהו...
לכל מי שמפריד בין הפלייר לבין הקודקים אני ממליץ על הקודק הבא:
http://labs.divx.com/DivX-H264-Decoder-DXVA
כמו ב VLC, יש לבחור Allow Hardware Acceleration
אשמח לתגובות, הערות והארות. אלו התובנות הראשוניות שלי (קיבלתי את המחשב לפני מספר ימים).
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
taal, תתחדש!
avi1333, אפשר לעבוד עם 7MC. צריך להגדיר במערכת ההפעלה שהתכנים יפעלו עם FFDShow DXVA video decoder.
עוד תוכנות שאפשר לנסות ודי קל להתקין - MPC HC (להתקין ולהגדיר "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD") וגם Boxee.
avi1333, אפשר לעבוד עם 7MC. צריך להגדיר במערכת ההפעלה שהתכנים יפעלו עם FFDShow DXVA video decoder.
עוד תוכנות שאפשר לנסות ודי קל להתקין - MPC HC (להתקין ולהגדיר "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD") וגם Boxee.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
הטענה הינה לסביבת לינוקס, והבעיה אינה בתוכנה, אלא בדרייברים ש- AMD מספקת, שאינם קשורים למציאות.taal כתב:היי
XBMC
מיוחדות.
תודה...
ב- WIN היתה תמיכה מהרגע הראשון (לי יש מערכת מבוססת E-350 כבר 8 חודשים).
pixies כתב:taal, תתחדש!
עוד תוכנות שאפשר לנסות ודי קל להתקין - MPC HC (להתקין ולהגדיר "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD") וגם Boxee....
אבל Boxee יודע לעבוד עם DVB-T?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לא בגירסה הנוכחית. הם אוטוטו מוציאים תמיכה בזה עבור ה-Boxee Box הייעודי שלהם, אבל לא ברור אם (ובכלל) הם יצאו עם תמיכה לזה בגירסה ל-Windows או לינוקס.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אוקיי אז נראה לי שאני אשתמש ב7MC בתקווה שהכול יעבוד חלק.pixies כתב:לא בגירסה הנוכחית. הם אוטוטו מוציאים תמיכה בזה עבור ה-Boxee Box הייעודי שלהם, אבל לא ברור אם (ובכלל) הם יצאו עם תמיכה לזה בגירסה ל-Windows או לינוקס....