מבקש חוות דעת על סאב

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
almog333 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 259

שליחה

שלום לכולם,
אחרי שהייתי נעול על HRS 10 (כי קראתי פה חוות דעת חיוביות והרי צריך להינעל על משהו), דיברתי עם שמעון מ av-1 ולמרבה הצער (או שלא) אין לו את הסאב במלאי, כמו גם ליריב מלייזר-סיטי.
מכיוון שהסאב חשוב לי מאד גם במוזיקה, הוא הציע לי את ה - AAD HT300 ונתן לי הסבר מאלף על כמה הוא עדיף על ה HRS 10 למוזיקה.

הוא נשמע אדם אמין ובכלל אחלה, אבל מוכר זה מוכר ואינטרס למכור הוא אינטרס למכור.
אז רציתי ממי שמכיר את הסאב ויוכל לתת לי חוות דעת עליו.

הנה הקישור: http://www.av1.co.il/home-theater/louds ... 300-series

השימוש שלי הוא 50/50 .

אני מעדיף לא לקבל המלצות על סאבים אחרים כי אז אני מתחיל ללכת לאיבוד.

תודה למי שיכול לעזור
I choose not to run

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805

שליחה

מכיוון שהסאב חשוב לי מאד גם במוזיקה, הוא הציע לי את ה - AAD HT300 ונתן לי הסבר מאלף על כמה הוא עדיף על ה HRS 10 למוזיקה.
...
אין כזה דבר סאב "שעדיף למוזיקה". אתה מחפש סאב טוב לתקציב שלך.

הסיבה היחידה שאני הייתי מעדיף את ה AAD הזה על ה HRS10 זה בגלל שהוא מגיע בתיבת ported ולכן אתה תקבל
ממנו בסים מעט יותר נקיים ומעט יותר חזקים (סאבים בתיבה סגורה סוגרים פערים עם ported במחירים יקרים יותר).
אגב, אל תיקח ברצינות את ההסברים והתשבחות על ה sw300 בלינק שצירפת, אלו מעוררים גיחוך ולא יותר.

almog333 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אז לשימושים שלי ולתקציב שלי, מבין 2 הסאבים הללו היית ממליץ לי ללכת על ה ht300?

אני פשוט מחפש פה יד מכוונת.
I choose not to run

bangoo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 687

שליחה

מה התקציב שאתה מוכן להשקיע??
האם ייבוא בא בחשבון??
Philips 55" 5507, Focal 807 Front+Center,Onkyo 929, SVS PC-2000, Qnap 469L, Popcorn A-410, Darbee, Harmony one

שמעון-מור-יוסף
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1321
שם מלא: שמעון מור יוסף

שליחה

HazooM

אני מכבד את תגובותייך וגם אם אינן לרוחי, איני מזלזל בך.
אינך צריך/חייב להסכים עם כל דבר שאני כותב

מפאת "תפקידך" באתר ראוי ורצוי שתערוך את השורה האחרונה בתגובתך האחרונה
היות וזו נראת כזלזול ומשתמעת כמטילה דופי ופגם

יום טוב
נערך לאחרונה על ידי שמעון-מור-יוסף ב 30/10/2011 18:36, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Av2 מוצרי סטריאו וקולנוע ביתי מובחרים בהזדמנויות.
www.facebook.com/Av2Av
052-3153-707

almog333 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

התקציב הו עד 4000 שקל עם חריגה של 500 אם זה ממש מצדיק ואפילו מתבקש.
לא מעוניין להתעסק ביבוא.
I choose not to run

bangoo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

almog333 כתב:התקציב הו עד 4000 שקל עם חריגה של 500 אם זה ממש מצדיק ואפילו מתבקש
...
אני גם חיפשתי סאב בתקציב הזה אומנם לא ל-50% מוזיקה אבל כמו שהבנת אין כזה סאב שההתמחות שלו היא מוזיקה :)
התלבטתי בין שניים ושניהם 12" אני מקווה שזה מתאים לך כי ה HRS הוא 10":
1. Rythmik
2.HSU

לבסוף הלכתי על הראשון ושלחתי אותו דרך USHOPS אני יודע שיש עוד כמה חברה פה שהזמינו אותו בתקופה האחרונה,
הוא קיבל הרבה המלצות בפורומים בחו"ל והוא גם בתיבת ported.
אם תרצה פרטים מדוייקים על המשלוח תוכל להכנס לאתר שלהם ויש שם מחשבון או ליצור איתי קשר בפרטי ואני יסביר לך.
זה יוצא בערך 3600 ש"ח כך שגם נשארת עם עודף וגם קיבלת 12" :lol: :lol:
יניב

Bonanja
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665

שליחה

bangoo כתב:
...
אני גם חיפשתי סאב בתקציב הזה אומנם לא ל-50% מוזיקה אבל כמו שהבנת אין כזה סאב שההתמחות שלו היא מוזיקה :)
1. Rythmik
2.HSU

לבסוף הלכתי על הראשון ושלחתי אותו דרך USHOPS אני יודע שיש עוד כמה חברה פה שהזמינו אותו בתקופה האחרונה,
אם תרצה פרטים מדוייקים על המשלוח תוכל להכנס לאתר שלהם ויש שם מחשבון או ליצור איתי קשר בפרטי ואני יסביר לך.
יניב
...
אני אחד מאלו שהזמינו, המשלוח למחסני USHOPS היה מהיר יחסית(ארבעה ימים), והסאב יצא אחרי יומיים אצלם לארץ, מאמין שייקח כחודש עד שיגיע. השירות של ריטמיק היה מעולה.

bangoo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

Bonanja כתב:
bangoo כתב:
...
1. Rythmik
2.HSU

יניב
...
אני אחד מאלו שהזמינו, המשלוח למחסני USHOPS היה מהיר יחסית(ארבעה ימים), והסאב יצא אחרי יומיים אצלם לארץ, מאמין שייקח כחודש עד שיגיע. השירות של ריטמיק היה מעולה.
...
דיברתי היום עם USHOPS האונייה אמורה להגיע לנמל חיפה ב-22/11 ואז יקח עוד איזה שבוע בערך.
יאללה שיגיע כבר !!!!!!!! :lol:

Bonanja
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665

שליחה

bangoo כתב:
Bonanja כתב:
bangoo כתב:
...
1. Rythmik
2.HSU

יניב
...
...
דיברתי היום עם USHOPS האונייה אמורה להגיע לנמל חיפה ב-22/11 ואז יקח עוד איזה שבוע בערך.
יאללה שיגיע כבר !!!!!!!! :lol:
...
חחח כבר לא נעים לי לשגע אותם, בתכלס הם אומרים לך בין 30 ל40 ימי עסקים, נראה שזה פחות.... אבל לא נפתח פה, גם אני מחכה בקוצר רוח :P

almog333 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

כפי שאמרתי - אני לא רוצה להתעסק ביבוא אישי.

גודל 12 יהיה גדול מדי לסלון הצנוע שלנו. 10 יהיה די והותר.

רק שאני לא יודע מה יהיה הכי טוב לי לרכוש.
I choose not to run

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444

שליחה

חברים,

תשדלו לכבד את הפרנסה של האנשים, כמו שכל אחד ואחד מאיתנו היה מפחד שיכשילו אותו או שידברו עליו לשון הרע כך גם אתם צריכים לנהוג.
לא מכובד ואף לא אנושי להגיד דברים שיכולים לפגוע בפרנסה של אדם כזה או אחר, זה נהיה דרך קבע באתר וזה ממש לא לעניין, תכבדו בשביל שיכבדו.

אני לא מדבר על אף אחד ספציפי ונא לקחת את זה ברוח טובה וללא התלהמות מיותרת, הדברים נכתבו ברוח טובה בהחלט (f)

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46459

שליחה

Av1,
הרבה כתבים באתרים זרים אחרים או משווקים מקומיים נוהגים לתאר את המוצרים אשר נופלים לידיהם בתיאורים רומנטים שופעי סופרלטיבים - ובצדק. כאשר רוצים לפנות לרוב העם, זה מה שהעם מחפש לקרוא. פורטפוליו הכתבות של כתב האתר HazooM מרשים למדי ומקריאה שלהן ניתן לראות כי הוא באמת מבין מה שהוא אומר. הכתבות שלו חפות ממכבסת הסופרלטיבים הנפוצה והוא נוהג להציג תיאור טכני מדוייק ומעמיק לדברים שלו.

אם יש לך מה לתרום לדיון, נא עשה זאת. אני בטוח שכולנו נוכל רק ללמוד ממישהו שעבר תחתיו כל כך הרבה ציוד כמוך. אם אין לך מה לתרום, נא אל תחלק הוראות לסגל האתר מה כן לכתוב ומה לא.

שמעון-מור-יוסף
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1321
שם מלא: שמעון מור יוסף

שליחה

ziv_r כתב:Av1,
הרבה כתבים באתרים זרים אחרים או משווקים מקומיים נוהגים לתאר את המוצרים אשר נופלים לידיהם בתיאורים רומנטים שופעי סופרלטיבים - ובצדק. כאשר רוצים לפנות לרוב העם, זה מה שהעם מחפש לקרוא. פורטפוליו הכתבות של כתב האתר HazooM מרשים למדי ומקריאה שלהן ניתן לראות כי הוא באמת מבין מה שהוא אומר. הכתבות שלו חפות ממכבסת הסופרלטיבים הנפוצה והוא נוהג להציג תיאור טכני מדוייק ומעמיק לדברים שלו.

אם יש לך מה לתרום לדיון, נא עשה זאת. אני בטוח שכולנו נוכל רק ללמוד ממישהו שעבר תחתיו כל כך הרבה ציוד כמוך. אם אין לך מה לתרום, נא אל תחלק הוראות לסגל האתר מה כן לכתוב ומה לא.
...
זיו, גם אם לא היית כותב דבר אני יודע שאתה לטובת איתי, אף אני הגבתי כפי שהגבתי לטובתו.
לא הייתה כאן הוראה אלא הערה על, ודרך התנסחות - אשר מבעל תואר באתר יש לה השלכות {גם אם אינו שם (l) }

עזוב, זה עבר ונגמר, לילה טוב.
Av2 מוצרי סטריאו וקולנוע ביתי מובחרים בהזדמנויות.
www.facebook.com/Av2Av
052-3153-707

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805

שליחה

Av1 - אני מגיב על דברים במובן הטכני, ולא לגופו של אדם (לא אכפת לי מי רשם מה). להעתיק ולתקן את כל הטעויות
שרשומות בקישור המדובר אינה רלוונטית לשרשור הזה ולכן כתבתי את מה שכתבתי.

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”