הדפסה מה-SGS2
-
liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
האם יש אפשרות להדפיס מה-SGS2?
ניסיתי להדפיס דף אינטרנט וה-SGS2 הוציא הודעה שהדפסה אפשרית רק במדפסות SAMSUNG דרך WIFI.
יש לי מדפסת WIFI אבל לא של סמסונג.
מישהו ניסה להדפיס משהו מתוך הטלפון?
ניסיתי להדפיס דף אינטרנט וה-SGS2 הוציא הודעה שהדפסה אפשרית רק במדפסות SAMSUNG דרך WIFI.
יש לי מדפסת WIFI אבל לא של סמסונג.
מישהו ניסה להדפיס משהו מתוך הטלפון?
אני משתמש באפליקצייה שנקראת PrinterShare
צריך להרשם לשירות שלהם ולהגדיר את המדפסת שיש אצלך.ממספר הדפסות שביצעתי התרשמתי שזה עובד טוב מאוד, כמו כן ניתן להגדיר דרך כרום אם אתה רוצה להדפיס מיילים מג'ימייל.
צריך להרשם לשירות שלהם ולהגדיר את המדפסת שיש אצלך.ממספר הדפסות שביצעתי התרשמתי שזה עובד טוב מאוד, כמו כן ניתן להגדיר דרך כרום אם אתה רוצה להדפיס מיילים מג'ימייל.
תתקין תוכנה שנקראת PrinterShare על המחשב שמחובר למדפסת ועל האנדרואיד וככה תוכל לבצע הדפסה בכל מקום בעולם בו אתה נמצא ממכשיר האנדרואיד שלך. זה כל כך מגניב שאני לפעמים מדפיס סתאם דפים רק כדי לראות את זה עובד:
https://market.android.com/details?id=c ... hare&hl=en
https://market.android.com/details?id=c ... hare&hl=en
-
liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
בדקתי.
התקנה פשוטה במחשב.
גם בנייד התקנתי אפליקציה של google cloud
סה"כ נראה שבכללי עובד, למרות שכשניסיתי להדפיס תמונה הוא הדפיס אותה ללא קליברציה לגודל הדף כך שיצא גדול מדי והתפרס על מס' עמודים, ולא מצאתי דרך להגדיר את הזום.
גם לא מצאתי דרך להדפיס מייל מתוך אפליקצית GMAIL.
אמורה להיות אפשרות כזו בתפריט אבל היא לא קיימת אצלי.
אשמח לעזרה אם מישהו ניסה.
התקנה פשוטה במחשב.
גם בנייד התקנתי אפליקציה של google cloud
סה"כ נראה שבכללי עובד, למרות שכשניסיתי להדפיס תמונה הוא הדפיס אותה ללא קליברציה לגודל הדף כך שיצא גדול מדי והתפרס על מס' עמודים, ולא מצאתי דרך להגדיר את הזום.
גם לא מצאתי דרך להדפיס מייל מתוך אפליקצית GMAIL.
אמורה להיות אפשרות כזו בתפריט אבל היא לא קיימת אצלי.
אשמח לעזרה אם מישהו ניסה.