נטפליקס מאבדת מנויים...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
הם איבדו יותר ממיליון מנויים בעקבות שני מהלכים שקשורים זה לזה:
1. שינוי תעריפים ופיצול בין תעריפי השכרת הסרטים בדואר והסטרימינג
2. ניסיון לפצל את שני הפעילויות הללו לשני עסקים שונים.
מתברר שהלקוחות מאוד לא אהבו לא את הדרך שהם בחרו בה וגם לא את השינוי התפיסתי. לקוחות רבים מאוד אהבו את העובדה שנטפליקס מורכבת משני העסקים הללו בארה״ב.
לאחרונה הם הכריזו על ביטול התוכנית (אם כי התעריפים החדשים עדיין תקפים). מחוץ לארה״ב הם פעילים בכ 50 מדינות אך ורק בעסק ההזרמות תוכן שלהם.
קשה לדעת אם זה יגרום לנזק ממשי לאורך זמן. להערכתי הם עשו תיקון מסלול מספיק מוקדם שזה לא יפגע בהם בטווח הארוך. מה שכן, זו הטעות הגדולה הראשונה שלהם מאז ההקמה. ומתחרים כמו hulu ויוטיוב מתכוננים לנצל את הירידה לטובתם.
מתברר שהלקוחות מאוד לא אהבו לא את הדרך שהם בחרו בה וגם לא את השינוי התפיסתי. לקוחות רבים מאוד אהבו את העובדה שנטפליקס מורכבת משני העסקים הללו בארה״ב.
לאחרונה הם הכריזו על ביטול התוכנית (אם כי התעריפים החדשים עדיין תקפים). מחוץ לארה״ב הם פעילים בכ 50 מדינות אך ורק בעסק ההזרמות תוכן שלהם.
קשה לדעת אם זה יגרום לנזק ממשי לאורך זמן. להערכתי הם עשו תיקון מסלול מספיק מוקדם שזה לא יפגע בהם בטווח הארוך. מה שכן, זו הטעות הגדולה הראשונה שלהם מאז ההקמה. ומתחרים כמו hulu ויוטיוב מתכוננים לנצל את הירידה לטובתם.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
הם איבדו 800 אלף מנויים אבל כשיש לך כ 22 מליון מנויים זה כלום. אל תשכחו שהם העלו את המחיר משמעותית אז אולי הם איבדו 800K אבל מרוויחים הרבה יותר..oferlaor כתב:הם איבדו יותר ממיליון מנויים בעקבות שני מהלכים שקשורים זה לזה:
קשה לדעת אם זה יגרום לנזק ממשי לאורך זמן. להערכתי הם עשו תיקון מסלול מספיק מוקדם שזה לא יפגע בהם בטווח הארוך. מה שכן, זו הטעות הגדולה הראשונה שלהם מאז ההקמה. ומתחרים כמו hulu ויוטיוב מתכוננים לנצל את הירידה לטובתם....
דרך אגב, הפיצול שאתה מדבר עליו בוטל.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

Lior_M
דווקא כתבתי שהתוכנית של הפיצול בוטלה:
דווקא כתבתי שהתוכנית של הפיצול בוטלה:
לאחרונה הם הכריזו על ביטול התוכנית...
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
סליחה לא שמתי לב,oferlaor כתב:Lior_M
דווקא כתבתי שהתוכנית של הפיצול בוטלה:לאחרונה הם הכריזו על ביטול התוכנית......
בכל מקרה, לא היתי דואג לבעלי המניות. יש להם אולי קצת פחות מנויים אבל כל אלה שנשארו משלמים יותר ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

גם נראה לי שזה hiccup ושהם בסופו של דבר למדו את הלקח ולא יעשו עוד שטויות מהסוג הזה.
אולי בגלל זה הם מחפשים להרחיב את התפוצה גם לישראל
http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 88,00.html
http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 88,00.html