מספר שאלות XBMC
שלום,
חשבתי לנסות את XBMC לשימוש סרטים/סדרות ו-VOD
1. כתוביות - הפעלתי את פלאג-אין HEBREW SUBTITLES, אך אנני יודע איך להפעיל את שירות הורדת כתוביות, לא מצאתי את המדריך פורום על שימוש בפלאג אין בכתוביות, הפעלתי את כתוביות זמין במהלך נגן וידאו וגם חפש כתוביות הוביל למציאת כתובית בתיקייה.
2. מסך/אודיו מלא במצב מתאים - הטלוויזיה מחוברת ל-HDMI בכרטיס מסך ATI 5550
א. כיצד ניתן להגדיר בכל פעם במצב חלון רגיל עוברת לחלון שני (טלווזיה) וימלא את המסך מלא באותו חלון, מכוון שהגדרה של התוכנה ממלא את המסך רק בחלון הראשון (מחשב)
ב. ניתן להגדיר את האודיו המתאים לפי מצב החלון, נניח שאם עוברים לחלון שני משנים את הגדרת אודיו אוטומתית לאודיו שמתאים לטלוויזיה
3. לצורך שימוש בשלט, במהלך נגן וידאו מהי מקש קיצור לשימוש הגדרת אודיו/כתוביות?
4. קיימת אופציה שלאחר סיום סרט/סדרה, התוכנה תשאל האם למחוק את סרט שציפיתי?
5. הצלחתי להוסיף את כל תכנים ישראלים והם עובדים מצויין, חוץ מערוצי 23 ורשת לא נמצא ברשימת תוספונים, כיצד ניתן להוסיף?
תודה לעונים ושבוע נפלא!
1. כתוביות - הפעלתי את פלאג-אין HEBREW SUBTITLES, אך אנני יודע איך להפעיל את שירות הורדת כתוביות, לא מצאתי את המדריך פורום על שימוש בפלאג אין בכתוביות, הפעלתי את כתוביות זמין במהלך נגן וידאו וגם חפש כתוביות הוביל למציאת כתובית בתיקייה.
א. כיצד ניתן להגדיר בכל פעם במצב חלון רגיל עוברת לחלון שני (טלווזיה) וימלא את המסך מלא באותו חלון, מכוון שהגדרה של התוכנה ממלא את המסך רק בחלון הראשון (מחשב)
ב. ניתן להגדיר את האודיו המתאים לפי מצב החלון, נניח שאם עוברים לחלון שני משנים את הגדרת אודיו אוטומתית לאודיו שמתאים לטלוויזיה
5. הצלחתי להוסיף את כל תכנים ישראלים והם עובדים מצויין, חוץ מערוצי 23 ורשת לא נמצא ברשימת תוספונים, כיצד ניתן להוסיף?
תודה לעונים ושבוע נפלא!
1. אני לא מכיר ולא ניסיתי להתעסק עם פלאגין זה.foxil82 כתב:שלום,
תודה לעונים ושבוע נפלא!...
2. אני לא מכיר ספיצי]ית את הכרטיס מסך שלך אבל לי יש כרטיס מסך של Nvidia אשר המחשב מחובר ב-HDMI למסך מחשב ב-VGA לטלוויזיה.
אני למעשה עובד עם הגדרה שיש ה-Nvidia שנקראת "מסך מפוצל" או "ריבוי צגים" לאחר ההגדרה הזו ישנה אופציה ב-XBMC תחת הגדרות > מערכת > Display Mode > לי יש שני מצבים של מסך מלא 1 ו-2 כאשר 2 היא הטלוויזיה - כלומר שאני פותח את התוכנה היא ישר מופעלת במסך מלא פשוט בטלוויזיה.
בקיצור אם הבנתי נכון תחפש בהגדרות של הכרטיס מסך.
4.לפי מיטב ידיעתי לא קיימת אופציה כזו אבל יש אופציה בסקינים מסויימים כמו למשל Back Row שניתן להגדיר או שבתצוגה הוא יראה את כל הווידאו - (כלומר אלו שראית ואלו שלא- שפוט מסמן ב-V את מה שראית. או להציג רק את מה שלא ראית! שכך למעשה ברגע שתייסם לצפות בסדרה התוכנה לא תציג אותה שוב אבל לא תמחק באופן גורף מהמחשב....
מקווה שעזרתי במשהו...
מצתרף לשאלה של בעל הנושא... אני גם התקנתי את הפלאגין של הכתוביות בעברית
שמושכות כתוביות מאתר (סרטים, סאבסנטר וטורק). יוצר הפלאגין הוא: SBENTIN גרסה: 1.0.6
אך הפלאגין גם כשמסומן שהוא מופעל הוא לא עובד
חשוב לציין שיש הערה לגביי הפלאגין הזה שצריך להפעיל אותו דרך הגדרות באפשרויות הסקין
אך שוב לא הצלחתי להגיע למקום הנדרש משום מה..
ניסיתי הכל אך ללא הצלחה
אם למישהו יש פתרון אני אשמח מאוד לתשובה
אני משתמש בסקין של: aeon mq3 (מומלץ בחום)
שמושכות כתוביות מאתר (סרטים, סאבסנטר וטורק). יוצר הפלאגין הוא: SBENTIN גרסה: 1.0.6
אך הפלאגין גם כשמסומן שהוא מופעל הוא לא עובד
חשוב לציין שיש הערה לגביי הפלאגין הזה שצריך להפעיל אותו דרך הגדרות באפשרויות הסקין
אך שוב לא הצלחתי להגיע למקום הנדרש משום מה..
ניסיתי הכל אך ללא הצלחה
אם למישהו יש פתרון אני אשמח מאוד לתשובה
אני משתמש בסקין של: aeon mq3 (מומלץ בחום)