לא מזמן החלטתי לסיים עם הבושה שאין לי PS3 וקניתי אחד. כיוונתי את כל ההגדרות ובחרתי Israel בגאווה בכל תפריט ששאל אותי מאיפה אני. אני שבכל הקונסלות הקודמות הייתי צריך להתפשר על UK
ניסתי לשחק קצת עם ה Playstation Home, והוא טוען שהחשבון שלי אינו מאפשר גישה לזה. בדיקה מהירה הראתה שזה כנראה בגלל שהחשבון PSN שלי מוגדר בתור "Israel".
רציתי לדעת כמה דברים:
א. האם אפשר לשנות את ה PSN Account לאירופאי לאחר יצירה שלו
ב. מהם החסרונות\יתרונות בחשבון ישראלי? האם אני מוגבל בתכנים כולשהם?
אי אפשר לשנות את המדינה אותה בחרת בפתיחת החשבון.
ישראל תשאר תמיד מקושרת לחשבון שפתחת..
מה שאתה יכול לעשות (כמו שרבים אחרים עושים) זה לפתוח חשבון חדש נוסף על מדינה אחרת..
אצלי החשבון הראשי הוא אנגלי ופתחתי גם ישראלי כאשר סוני החליטה להכיר במדינת ישראל (כמו באו"ם)
האמת היא שלא מצאתי עד היום שימוש לחשבון הישראלי שלי.
ה PS STORE הישראלי משמעותית מצומצם יותר מהאנגלי וגם מתומחר ברוב המקרים יקר יותר.
לגבי שאר הפיצ'רים - לא יכול להגיד מפני שלא ניסיתי.. זה לא ממש מעניין אותי..
אגבJacko -
אתה יכול לאשר\לא לאשר שאני יכול לקנות משחק בחשבון האירופאי, לעבור לחשוב הישראלי, ולשחק את המשחק (שכל ה Trophies מתעדכנים בחשבון הישראלי?).
כי אז אני פשוט יחזיק חשבון אירופאי רק בשביל קניה.
Tg,
תכל'ס, אם אתה גם ככה חדש ואין לך שום "הישגים" (אפשר לחשוב שיש ל TROPHIES האלה משמעות כלשהי..) הייתי ממליץ לך פשוט לפתוח חשבון אירופא נניח באנגליה ולסגור את העניין. אני לא מוצא שום יתרון בחשבון הישראלי שלי..
התרומה היחידה שלו עד היום היתה לאפשר לי להוריד שני משחקים נוספים במתנה כאשר היה את פרויקט הפיצוי של סוני..
אז הורדתי שני משחקים בחינם על החשבון האנגלי ושני משחקים נוספים על החשבון הישראלי..
חוץ מזה (וזה כמובן היה מקרי בהחלט ולא היה צפוי) לא עשיתי בו שום שימוש עד היום.
פתחתי אותו סתם כדי שסוני יוכלו לראות שיש חיה כזו גיימרים ישראלים. (יאפ, מגוחך לגמרי..)
ריכוז תשובות:
ש: האם אפשר לקנות תכנים בחנות אחת ואז לשחק בהם עם משתמש אחר מאותה קונסולה?
ת: כן
ש: למה לא כרטיס אשראי?
ת: כי רק לא מזמן פרצו לרשת של סוני וגנבו את הנתונים של כל המשתמשים. כנראה שלא גנבו פרטי אשראי, אבל מי יודע מה יהיה בפעם הבאה. חבל שהנתונים יהיו שמורים בשרתים שלהם ואתה תהיה חשוף לגניבות.
חברים - יש משחק בשם : JOE DANGER שלא מופיא בחשבון הישראלי שפתחתי בחנות און ליין של פלייסטיישן !!!!!! והוא רק מופיע בחשבון הנוסף שפתחתי האירופאי ...... מוזר ומעצבן.
אני למעשה לא יכול לקנות אותו עם החשבון הישראלי שלי כי אין אותו !!!!! אבל בחשבון האירופאי כן ניתן לרכוש אותו..... רק שהם ישלחו את החשבוניות.... לכתובת הפיקטיבית שנתתי להם - כפי שהנחו אותי כאן בארץ לפתיחת החשבון.
אין לי רצון שישלחו את החשבוניות לחשבון הפיקטיבי....
מעצבןןןן
איך ניתן לפתור את הבעיה הזו ולמהההה זה בכלל ככה ?
וודא תמיד שמאחורי ענף הזית הדק שלך אתה מחזיק חרב חדה וגדולה. (הפרשנות שלי לרעיון שמאחורי סיכת המ"מ)
אני מניח שזה קשור לכל מני חוקים אזורים וכו'.
אני מציע לך לעשות מה שהחברים למעלה הציעו - תקנה Card מחנות אינטרנט כולשהי, ותשלם בעזרתו. ככה לא יצטרכו לשלוח לך שוב קבלה לשום כתובת פקטיבית.
Tg כתב:אני מניח שזה קשור לכל מני חוקים אזורים וכו'.
אני מציע לך לעשות מה שהחברים למעלה הציעו - תקנה Card מחנות אינטרנט כולשהי, ותשלם בעזרתו. ככה לא יצטרכו לשלוח לך שוב קבלה לשום כתובת פקטיבית.
...
קניתי בבאג CARD - למעשה 200 ש"ח לארנק הווירטואלי.... אבל הוא תפס רק לחשבון הישראלי. הכול היה בסדר עד שגיליתי שאין את JOE DANGER בפלייסטיישן סטור בחשבון ישראלי.........
השאלה האם יש ארנק ווירוטואלי או CARD לחשבון שפתחתנו על כתובת באירופה ?
שאני יכול לקנות בחנות בארץ...