היי,
קניתי לא מזמן את ה- xtreamer pro, שדרגתי את ה- firmware לעדכון האחרון 2.7
הסטרימר מחובר לאינטרנט באמצעות wifi (יש כתובת IP )
התקנתי hdd דרכו אגב ביצעתי את השדרוג
אני נתקל במספר בעיות ושאלות אשמח אם תוכלו לעזור:
1. כיצד יוצרים תיקיית שיתוף במחשב (win7) ומזרימים קבצים לסטרימר ע"י הרשת אלחוטית ? סרקתי כל פורום אפשרי + חוברת ההדרכה + אתר היצרן ומשהו עדין לא מצליח לי. אני מגיע למצב שהסטרימר מזהה את המחשב אך לא את התיקייה.
2. אני מנסה לשמוע radio internet ולא מצליח כל תחנה שאני בוחר לא משמיע כלום נראה שלא מצליח להתחבר לאף תחנה
3. כאשר אני נכנס לתפריט xtreaming מיד מופיע הודעה No HDD על אף שהארד דיסק מותקן
4. כאשר אני לוחץ על check for update אני מקבל את ההודעה הזו: (wtf ???)
No HDD or USB presents! Please connect HDD/USB and check if it is mounted as '/sda1' or '/sda'
מה זה אומר ואיך אני מגדיר את ה- HDD או ה- USB כ- sda / sda1 ??
5. כאשר אני נכנס ל- xtreamer live אני מקבל מסך בו האופציה היחידה היא ללחוץ 1 בשלט ואז אמור להתבצע איזה שדרוג או הורדה של התכנים אך לאחר לחיצה על 1 מתקבלת הודעה שלא מותקן xtreamer live ובכדי להוריד יש ללחוץ OK, כמובן שלחצי OK אך כלום לא קורה.
עד עכשיו ראיתי סרטים ע"י חיבור HDD חיצוני ובלי שום בעיה, אבל אני מרגיש שאני לא מנצל את כל יכולות הסטרימר ובכלל לא משתמש בו כמזרימדיה אלא כ"מתווך" בין ה- HDD לטלויזיה.
באמת שאני רוצה לנצל את יכולות הסטרימר עד כמה שניתן, אשמח מאוד לעזרתכם,
תודה חברים!
xtreamer pro - בעיות ושאלות
1. שים לב שבהגדרות שיתוף + הגדרות אבטחה של התיקיה, אתה נותן הרשאות ליוזר GUEST.
זה מופיע ב MANUAL שאתה יכול להוריד מהאתר של XTREAMER.
2. אין לי תשובה
5+4+3. . לגבי ה HDD, שים לב שיש מאחורה מתג - תוודא שהדיסק מותקן באותו SLOT שמתג מצביע עליו. כמו כן, תבדוק שהוא מפורמט - לא דרך המחשב אלא דרך ה XT. הפורמט הוא לינוקסי... לא NTFS של מיקרוסופט.
אם לא פירמטת אותו דרך ה XT, סביר להניח שהוא לא יעבוד לך
2. אין לי תשובה
5+4+3. . לגבי ה HDD, שים לב שיש מאחורה מתג - תוודא שהדיסק מותקן באותו SLOT שמתג מצביע עליו. כמו כן, תבדוק שהוא מפורמט - לא דרך המחשב אלא דרך ה XT. הפורמט הוא לינוקסי... לא NTFS של מיקרוסופט.
אם לא פירמטת אותו דרך ה XT, סביר להניח שהוא לא יעבוד לך
המתג מאחורה משמש רק לבחירת הדיסק שנראה במחשב כאשר ה xt מחובר למחשב דרך ה USB מאחורה.brigadir כתב:1. 5+4+3. . לגבי ה HDD, שים לב שיש מאחורה מתג - תוודא שהדיסק מותקן באותו SLOT שמתג מצביע עליו. כמו כן, תבדוק שהוא מפורמט - לא דרך המחשב אלא דרך ה XT. הפורמט הוא לינוקסי... לא NTFS של מיקרוסופט.
אם לא פירמטת אותו דרך ה XT, סביר להניח שהוא לא יעבוד לך...
אי אפשר לראות את 2 הדיסקים המותקנים ב XT במחשב בחיבור ה USB בו זמנית.
אני פירמטתי את הדיסקים ל ntfs עם המחשב והם עובדים ב XT ללא בעיות.
1. נתתי הרשאות ליוזר Guest גם בשיתוף וגם באבטחה, אך כשאני ניגש לתיקייה מה- XT הוא מבקש סיסמה, ואחרי הכנסת הסיסמה הוא לא מצליח להתחבר. מישהו יוכל לפרט בדיוק את הצעדים שצריך לעשות בכדי לצור שיתוף, אולי פספסתי משהו...brigadir כתב:1. שים לב שבהגדרות שיתוף + הגדרות אבטחה של התיקיה, אתה נותן הרשאות ליוזר GUEST.
2. אין לי תשובה
אם לא פירמטת אותו דרך ה XT, סביר להניח שהוא לא יעבוד לך...
2. למישהו יש ?
3+4+5. על אף שהמתג משמעותי רק להעתקת קבצים ל- HDD הוא מכוון על הסלוט שבו מותקן ה- HDD.
פרמטתי דרך המחשב ולא דרך ה- XT ולאחר הפרמוט העתקתי ל HDD את קובץ ה- firmware העדכני וביצעתי שדרוג כך שבמקרה הזה ה- XT זיהה את ה- HDD, גם לראות את תוכן ה- HDD דרך ה- XT אני כן מצליח.
אשמח לרעיונות נוספים.