HD
שלום יש ברשותי טלוויזית HD, מחשב עם סרטי HD וצורב דיוידי וגם מכשיר דיודי רגיל
ואני רוצה לדעת איך אני יכול לצרוב סרטים בHD ולצפות בהם בטלווזיה (בלי לחבר את המחשב)
1 האם אני יכול לצרוב סרטים בHD שיתאימו לדיוידי הרגיל?(עם תרגום)
2 אם אני יקנה דיודי שקורא DIVX ויצרוב עליו סרטים בלי המרה כלשהיא האיכות תישאר בHD לא?
3 האם בכלל הדיודי הפשוטים שנמכרים כיום בחניות יודעים לשדר לטלויזיה איכות כל כך גבוהה?
תודה
ואני רוצה לדעת איך אני יכול לצרוב סרטים בHD ולצפות בהם בטלווזיה (בלי לחבר את המחשב)
1 האם אני יכול לצרוב סרטים בHD שיתאימו לדיוידי הרגיל?(עם תרגום)
2 אם אני יקנה דיודי שקורא DIVX ויצרוב עליו סרטים בלי המרה כלשהיא האיכות תישאר בHD לא?
3 האם בכלל הדיודי הפשוטים שנמכרים כיום בחניות יודעים לשדר לטלויזיה איכות כל כך גבוהה?
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78765
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
1. לא... הנגן הוא DVD, לא נגן HD.
2. לא... גם נגן כזה איננו HDTV...
3. לשדר זה דבר אחד, ולפענח דבר אחר. אתה צריך נגן HDTV (לא UPSCALER שזה לרוב מה שמקבלים).
2. לא... גם נגן כזה איננו HDTV...
3. לשדר זה דבר אחד, ולפענח דבר אחר. אתה צריך נגן HDTV (לא UPSCALER שזה לרוב מה שמקבלים).
אוקי, תגידו לי אם הבנתי נכון
לא משנה האיכות של הסרט שיש לי הדיוידי יעביר את הסרט ברזולוציה רגילה?
ובקשר לחיבור המחשב צריך כרטיס מסך מיוחד? אם אני יחבר את המחשב ככה הוא לא אמור להציג את הנתונים ברזולוציה שאני קובע לו? ככה שאני פשוט יכול לחבר במקום את המסך את הטלוויזיה ולצפות באחד מהנגנים וזה יהיה בHD מלא?
לא משנה האיכות של הסרט שיש לי הדיוידי יעביר את הסרט ברזולוציה רגילה?
ובקשר לחיבור המחשב צריך כרטיס מסך מיוחד? אם אני יחבר את המחשב ככה הוא לא אמור להציג את הנתונים ברזולוציה שאני קובע לו? ככה שאני פשוט יכול לחבר במקום את המסך את הטלוויזיה ולצפות באחד מהנגנים וזה יהיה בHD מלא?
כי רק כרטיסי מסך עם יציאת dvi יכולים להוציא למסך תוכן ברזולוציה של 720 שורות לפחות (hd ready).
dvi/hdmi זה בעיקרון כבלים שמשמשים להעברת תכנים שהם hd, כך שאם יש לך בכרטיס מסך יציאה של svideo, לא הכבל ולא היציאה יספיקו לעבודה הזאת.
אממ אני יכול להמליץ לך על כרטיס מסך של gforce דגם 6600gt (אני לא יודע אם לדגם הרגיל יש יציאת dvi).
הכרטיס הזה הוא מתאים להעברת תכני hd למסך שלך.
דרך אגב איזה כרטיס מסך יש לך?
ועוד שאלה, אתה מצליח להריץ חלק סרטים hd על המחשב?
dvi/hdmi זה בעיקרון כבלים שמשמשים להעברת תכנים שהם hd, כך שאם יש לך בכרטיס מסך יציאה של svideo, לא הכבל ולא היציאה יספיקו לעבודה הזאת.
אממ אני יכול להמליץ לך על כרטיס מסך של gforce דגם 6600gt (אני לא יודע אם לדגם הרגיל יש יציאת dvi).
הכרטיס הזה הוא מתאים להעברת תכני hd למסך שלך.
דרך אגב איזה כרטיס מסך יש לך?
ועוד שאלה, אתה מצליח להריץ חלק סרטים hd על המחשב?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35085
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
סירטי HD רצים חלק ואתה לא יודע איזו רזולוציה הם...?911 כתב:יש לי כרטיס מסך ישן מדגם gforce 4 MX 440 כמה רזולוציה הוא יכול להוציא?
כמה בכלל הרזולוציה של HD מלא?
וכן סרטי HD רצים חלק על המחשב שלי...
מאיפה הורדת אותם?
HD מלא זה 1920*1080
GEFORCE4 יכול להוצי את הרזולוציה הזו למרות שאין צורך, מוציאים את הרזולוציה של מסך הטלויזיה.
אם אתה אומר שמתנגן חלק, אז הכל בסדר...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78765
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
צר לי לבשר לך אבל זה ממש לא HDTV.
זה HIGH RESOLUTION שהוקלט ממקור HDTV.
התוכן עצמו הוא לא HDTV.
זה HIGH RESOLUTION שהוקלט ממקור HDTV.
התוכן עצמו הוא לא HDTV.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35085
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
911,911 כתב:הורדתי מהביטרונט סרדרות בHD (או שזה הצורה של הסרט המקורי? כי רשום שזה מקודד לXVID ,למרות שרואים ממש טוב) דוגמה לסדרה- Prison.Break.S01E16.HR.HDTV.AC3.5.1.XviD-NBS...
זה לא HD...
HD היה המקור אבל הרזולוציה קוצצה קשות והכל כווץ.
HD זה קובץ עם סיומת TS (למשל Prison.Break.S01E16.ts) כאשר פרק בסידרה הוא באזור ה-4.5GB לפרק ב-1080i (כלומר 1920*1080) או כ-3.3GB ל-720P (כלומר 1280*720).
אוקי הבנתי
אז מה זה אומר HR?
זה נראה על המחשב ממש איכותי והאם ההבדל בינו לבין הHD יהיה בכלל משמעותי על המסך של המחשב ? ושל הטלווזיה?
וסרטים וסדרות אחרים למינהם מורידים מאותו מקום (ואם למישהו יש אתר של HD לביטרונט ויכול להביא בפרטי...)?
ולפי מה שאני יודע TS זה לא סיומת אלא שיטת ההקלטה לא (אם אני לא טועה TS זה הקלטה מגליל הסרטה בקולנוע או משהו כזה)?
תודה
נ.ב
יש מידע חדש על הערוץ של סרטי ה HD בהוט?
אז מה זה אומר HR?
זה נראה על המחשב ממש איכותי והאם ההבדל בינו לבין הHD יהיה בכלל משמעותי על המסך של המחשב ? ושל הטלווזיה?
וסרטים וסדרות אחרים למינהם מורידים מאותו מקום (ואם למישהו יש אתר של HD לביטרונט ויכול להביא בפרטי...)?
ולפי מה שאני יודע TS זה לא סיומת אלא שיטת ההקלטה לא (אם אני לא טועה TS זה הקלטה מגליל הסרטה בקולנוע או משהו כזה)?
תודה
נ.ב
יש מידע חדש על הערוץ של סרטי ה HD בהוט?
911, hr זה אומר high res....
בכל מקרה המחשב שלך בטח לא מספיק חזק (בגלל הכרטיס מסך), ts זה ראשי תיבות של transport stream.
וזה סרטים ברזולוציה של 1080, יצא לי לראות רק פרק אחד של סדרה ברזולוציה של 720 שבא כקובץ ts.
זה כמובן יותר כבד ויותר איכותי (קבצי ts).
בכל מקרה לא תוכל לייצא קבצי ts מהמחשב שלך למסך, כי הכבל svideo או rca, לא תומכים ברזולוציה של hd, בשביל זה קיים התקן dvi.
בכל מקרה המחשב שלך בטח לא מספיק חזק (בגלל הכרטיס מסך), ts זה ראשי תיבות של transport stream.
וזה סרטים ברזולוציה של 1080, יצא לי לראות רק פרק אחד של סדרה ברזולוציה של 720 שבא כקובץ ts.
זה כמובן יותר כבד ויותר איכותי (קבצי ts).
בכל מקרה לא תוכל לייצא קבצי ts מהמחשב שלך למסך, כי הכבל svideo או rca, לא תומכים ברזולוציה של hd, בשביל זה קיים התקן dvi.