כמה שאלות בקשר לLinksys E4200 ו-Asus RT-N56U
מאוד קשה לבחור ביניהם הASUS למשל זכה באתר CNET במקום הראשון והוא לא תומך בDD-WRT וחלק מהאנשים לא ממש אוהבים את הקושחה שלו אבל מצד שני קראתי שהוא מאוד מהיר והוא גם מאוד יציב,ה- linksys תומך בDD-WRT והוא גם עולה יותר והוא פחות מהיר ב5 GHz וחלק מהאנשים אומרים שהוא לפעמים עושה בעיות ושהוא לא הכי יציב.
השאלה מה אתם הייתם קונים? כי אני באמת לא יודע מה יותר כדאי...
בגדול אני רוצה לראות סרטים בHD ברשת ושימוש רגיל.
השאלה מה אתם הייתם קונים? כי אני באמת לא יודע מה יותר כדאי...
בגדול אני רוצה לראות סרטים בHD ברשת ושימוש רגיל.
CNET מכניסים רוגלות לתוך תוכנות שהם מחזיקים ב download.com
על נבלות כאלה אי אפשר לסמוך
דרך אגב בקשר לE4200, יש לו חסרון קטן, אין לו דיווח אות מצוקה, במיוחד במקרים שהטראקינג של USPS מפסיק לעבוד ואני צריך עכשיו להתפלל שהוא יגיע בימים הקרובים
על נבלות כאלה אי אפשר לסמוך
דרך אגב בקשר לE4200, יש לו חסרון קטן, אין לו דיווח אות מצוקה, במיוחד במקרים שהטראקינג של USPS מפסיק לעבוד ואני צריך עכשיו להתפלל שהוא יגיע בימים הקרובים
יש לי את ה Asus RT-N56U ואני מאוד מרוצה מהביצועים שלו.
הנה ליניק לביקורת יותר מהימנה מ CNET :
http://www.smallnetbuilder.com/wireless ... r-reviewed
הנה ליניק לביקורת יותר מהימנה מ CNET :
http://www.smallnetbuilder.com/wireless ... r-reviewed
ומה עם אישור משרד התקשורת?
תגידו, לא עשו לכם סיפור עם אישור משרד התקשורת להכניס לארץ ראוטר? במיוחד אם הוא dual-band?
מישהוא שקנה בחו"ל יכול לפרט קצת על הפרוצדורה, כמה זמן זה לקח, אם טירטרו אותו, דברים כאלה?
(שמתי עין על Asus RT-N16 - תומך גם ב- DD-WRT וגם ב- tomatto, המון פלאש, המון זכרון)
מישהוא שקנה בחו"ל יכול לפרט קצת על הפרוצדורה, כמה זמן זה לקח, אם טירטרו אותו, דברים כאלה?
(שמתי עין על Asus RT-N16 - תומך גם ב- DD-WRT וגם ב- tomatto, המון פלאש, המון זכרון)
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
לינקסיס מקבלים 110V עד 240V. תצטרך רק מתאם לתקע.Shayosef כתב:Class889
גם אני שוקל להזמין אחד מ ebay, מה עם נושא המתח ? האם הוא מתאים לארץ 240 ?
תודה...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
קניתי את הלינקסיס 4200 מאמזון וחבר הביא אותו לארץ. אני לא משתמש מתקדם כך שאין לי מושג בנתונים טכניים, ככזה יש לי רק שבחים לראוטר. עוצמת השידור שלו חזקה פי כמה מאחרים שהיו לי, מזרים HD מחדר מרוחק כ 8 מטרים קו אווירי, ללא קשר עין ישיר, ברציפות וללא הפרעות, בקיצור בלי עין הרע, אני מרוצה מהקנייה