לאחר התקנת ubuntu server המחשב מבקש סיסמא
אחרי ההתקנה שהושלמה (גרסת 64 ביט 11.10) במסך לפני עליית המערכת (מסך שחור) רשם לי
ubuntuServer login: אני מנסה לתת לו את היוזר שלי אח"כ הוא מבקש סיסמא, אני מכניס לו והוא רושם Login incorrect.
איך מעלים את המערכת הזו ?
עריכה:
הוא קיבל את הפרטים שלי ויש לי עדיין מסך שחור, המערכת עדיין לא עלתה והיא מחכה שאני יכניס פקודה מסויימת אולי ?
רשום לי את היוזר לי ואח"כ $ ואני יכול לכתוב אבל אין לי מושג מה.
ubuntuServer login: אני מנסה לתת לו את היוזר שלי אח"כ הוא מבקש סיסמא, אני מכניס לו והוא רושם Login incorrect.
איך מעלים את המערכת הזו ?
עריכה:
הוא קיבל את הפרטים שלי ויש לי עדיין מסך שחור, המערכת עדיין לא עלתה והיא מחכה שאני יכניס פקודה מסויימת אולי ?
רשום לי את היוזר לי ואח"כ $ ואני יכול לכתוב אבל אין לי מושג מה.
רשמתי startx הוא רשם לי שאני אמור להתקין משהו ולרשום sudo apt-get ixinit, רשמתי והוא התחיל להוריד ולהתקין משהו
כשהוא סיים רשמתי לו את הפקודה startx, הוא עשה כמה דברים ועבר למסך אחר שחלקו הוא בלבן ושוב רשם לי את היוזר שלי אבל פה אני לא יכול רשום כלום ולא קורה כלום.
כשהוא סיים רשמתי לו את הפקודה startx, הוא עשה כמה דברים ועבר למסך אחר שחלקו הוא בלבן ושוב רשם לי את היוזר שלי אבל פה אני לא יכול רשום כלום ולא קורה כלום.
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4888
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
ברוך הבא - ככה נראה מסך הפתיחה של גרסת server.gshhar כתב:אני מתכוון לזה שהמערכת עדיין לא עלתה, אני במסך השחור איפה שרשומים כל מיני דברים מפחידים....
אם אתה רוצה משהו יותר גרפי תתקין VNC,
בשירשור אחר באותו הנושא יש קישור לשלל מדריכים עבור מי שרק מתחיל להתעסק על גרסת שרת.
אוקיי תודה רבה, התחלתי להתקין אבל נתקלתי בבעיה מסויימת:
בלינק הזה מתחת לכותרת Install a Virtual Desktop using VNC בפקודה השנייה שאני אמור להכניס (vncserver -geometry 1280x1024 -depth 24) אני אמור לקבת את המסך כמו בתמונה ומה שאני מקבל כשאני מכניס את הפקודה vncserver -geometry 1280x1024 -depth 24 זה
The program 'vncserver' can be found in the following packages:
* tightvncserver
* vnc4server
Try: sudo apt-get install <selected package>
uder@ubuntuServer:~$
מה קורה פה ?
בלינק הזה מתחת לכותרת Install a Virtual Desktop using VNC בפקודה השנייה שאני אמור להכניס (vncserver -geometry 1280x1024 -depth 24) אני אמור לקבת את המסך כמו בתמונה ומה שאני מקבל כשאני מכניס את הפקודה vncserver -geometry 1280x1024 -depth 24 זה
The program 'vncserver' can be found in the following packages:
* tightvncserver
* vnc4server
Try: sudo apt-get install <selected package>
uder@ubuntuServer:~$
מה קורה פה ?
טוב הסתדרתי אבל עכשיו משהו חדש:
אחרי הפקודה vim .vnc/xstartup (ממש טיפה למטה איפה שהייתי עכשיו) צריך לערוך איזה קובץ, הוא מסביר שאחרי שרשום #unset SESSION_MANAGER צריך לעשות ככה וככה ואצלי זה רשום שונה ואין לי מה לעשות שם.
אחרי הפקודה vim .vnc/xstartup (ממש טיפה למטה איפה שהייתי עכשיו) צריך לערוך איזה קובץ, הוא מסביר שאחרי שרשום #unset SESSION_MANAGER צריך לעשות ככה וככה ואצלי זה רשום שונה ואין לי מה לעשות שם.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
דבר אחד בטוח, את הפתרון הזה ככל הנראה לא ניתן להתקין תוך רבע שעה...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"