הגברת קליטה ב Innova 7002

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
יניב51 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 39
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם.
ברשותי ממיר Innova 7002HD כבר תקופה ארוכה ( בבסיס ).
בגלל חוסר זמן לא ממש יצא לי להשתמש בו לאחרונה, אבל היום אני שוב רוצה לחזור ולהשתמש בו.
הבעיה: אני לא מצליח להשיג קליטה טובה.
אצל אחרים במגורים הם משיגים תמונה חלקה, לעומת זאת אצלי אני צריך חצי שעה לשחק עם האנטנה ( המקורית ) בשביל להשיג קליטה ל 5 דקות, והתייאשתי.
קניתי גם אנטנה חיצונית נוספת כמו זו:
תמונהתמונה

Brendan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 613
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

להחליף ממיר

שליחה #2 

גם אצלי האינובה מפיק קליטה חלשה ביחס לקונקה וביחס ל- NOWCOM וזאת למרות שאני עושה שימוש באותה אנטנה הממוקמת באותו מקום. נאמר לי ,ע"י טכנאי של הרשות השנייה ,כי בישראל הפיצו בעבר מכשירי אינובה תקולים וכי לא ניתן לזהות אותם. היות והמכשיר שלך אצלך, בהתאם לתיאור שנתת, תקופה ארוכה, יתכן ושלך, כמו שלי, נמנים עם התקולים.

המאפיין של התקלה: תנודות חדות במדד איכות הקליטה. הביטוי - תמונה בהקפאה, ריבועים ירוקים והודעה על חוסר קליטה.
המלצה: החלף ממיר.

כרגע אני עושה שימוש בקונקה 980 ו- NOWCOM. ב-2 המקרים הקליטה חלקה ומדדי האיכות יציבים כמו אבן וזאת עם האנטנת המקל שסופקה עם המכשירים. (האנטנה ממוקמת מחוץ לחלון בעזרת כבל מאריך).

יניב51 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

רכשתי את הממיר לדעתי ב ACE, האם יכירו שם בבעיה?
לקנות ממיר אחר זה קצת לא ריאלי, שילמתי עליו 300 שח לבד, ואני חייל, ככה שלהוציא עוד פעם סכום על ממיר דיגיטלי זה דיי מיותר לטעמי.
המאפיין של התקלה: תנודות חדות במדד איכות הקליטה. הביטוי - תמונה בהקפאה, ריבועים ירוקים והודעה על חוסר קליטה.
...
יש לי את העניין עם הריבועים הירוקים, תמונות בהקפאה, אבל אני חושב שזה יותר בגלל מחסור בקליטה ולא בגלל ממיר בעייתי.
ואין לי ממש תנודות חדות בקליטה, מצאתי איזה פוזיציה שהאנטנה קולטת 80%, אבל זה כשאני מחזיק אותה באלכסון מסויים, ואני לא יכול גם להחזיק את האנטנה וגם לראות טלויזיה :roll: :roll: :roll:
קראתי פעם על אפשרות של לשים פחית שתיה ריקה מעל האנטנה ככה שהאנטנה תהיה בפנים, וזה יגביר את הקליטה.
אין לי מה להפסיד, שבוע הבא אני אנסה את האופציה הזאת...

Brendan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 613
קיבל תודות: 47 פעמים

אני בספק אם אייס יכירו בבעיה.

שליחה #4 

אתה יכול לנסות לרכוש כבל מאריך לאנטנה ולהציב אותה בנקודה גבוה יותר או מחוץ למבנה בו אתה נמצא. במידה ותצמיד אותה (את אנטנת המקל) למסגרת ברזל או תניח אותה על לוח ברזל, זה בהחלט יכול לשפר את הקליטה. נסה גם להצמיד את האנטנה במנחים שונים (אופקי או אנכי).

a_yaron
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2045
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 178 פעמים

שליחה #5 

אם יש בעיה בממיר אתה לא צריך את איס פנה ישירות לגטר היבואנים (יושבים ליד הבורסה בר"ג) לבדיקת הממיר (אם הוא עדיין באחריות)

ירון

CRAZYDIAMOND
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1634
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #6 

אני הייתי ממליץ לך להשתמש באנטנה המקורית, כאשר יש לשים אותה על מן מתקן מתכתי שנועד לצמיכה בספרים. יש אותו בד"כ בספריות, הוא בצורת האות "ר"
אחד הממירים שלי מחובר לאנטנה בקונפיגורציה כזאת וזה משפר את הקליטה פלאים, בלי התומך הזה יש בעיות קליטה.
נערך לאחרונה על ידי CRAZYDIAMOND ב 30/10/2011 10:09, נערך 2 פעמים בסך הכל.

sathack
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 979
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #7 

שים לב שגם יותר מדי קליטה יכול ליצור בעיות קליטה - אתה צריך לנסות מספר כיוונים של האטנה ואת שני התדרים 514 , 538.
אצלי האינובה היתה מחוברת לאנטנה חזקה ולא היתה קליטה טובה, וכשחיברתי למלקון הטפשי - הקליטה הפכה טובה.

CRAZYDIAMOND
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

אצלי בבית שני ממירים מחוברים לאנטנה המרכזית של הבנין והם עובדים מעולה. הממיר השלישי מחובר לאנטנה המקורית שלו שממונגנטת לתומך ספרים שציינתי מקודם, הואו עובד טוב, לפעמים צריך להזיז את התומך קצת עם האנטנה על מנת שהקליטה תשתפר, ס"מ לפה ולשם משנה הרבה לקליטה.

sathack
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 979
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #9 

נכון, מה שמוסיף לכל הבלבול זה סף רגישות של מכשירים שונים - אחד לא קולט ב- 40 אחוז, אחר כן, אחד מופשע לרעה מסיגנל חזק מדי, אחר לא. יכולים להיות אפילו שני ממירים מאותה חברה, אבל מסדרות שונות, שמשום מה יש ביניהם הבדלים (אולי מחליפים טיונר וכד').
היה לי קונקה 980 שלא קלט אצלי בבית בשום אופן. חיברתי 630 במקומו- קולט מצוין. העברתי את ה- 980 לאחי בת"א, שהיתה אז איזור מאוד בעייתי לקליטה, יחד עם אנטנה מוגברת- קולט בשניה, בלי יותר מדי כיוונונים. לך תדע.

יניב51 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

תומך ספרים הכוונה לכזה דבר:
תמונה

ואגן יש שיפור כאשר קצה האנטנה נוגע במסגרת ברזל, הבעיה שברגע שהוא נוגע במסגרת הזו אני לא יכול לסגור את החלון של החדר, והלילות במדבר קרירים... :roll:
במסגרת מתכת אחרת זה לא בדיוק עבד, רק עם המגרת של הרשת ( מוזר... )

CRAZYDIAMOND
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

התומך ספרים שבו אני משתמש הוא שונה, הוא בפרופיל של האות "ר" והוא מחורר, לא ניסיתי את התומך שיש בתמונה, אז אני לא יכול להעיד עליו.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”