ממיר דיגיטלי
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
סביר להניח שזה מוצר מדבקה, אתה מכיר חברה בשם זה?
אאל"ט הממיר שזוכה לביקורות הטובות ביותר הוא של Konka. ממליץ לך לבדוק גם את Innova 7002HD.
תוכל לקרוא כאן עוד.
אאל"ט הממיר שזוכה לביקורות הטובות ביותר הוא של Konka. ממליץ לך לבדוק גם את Innova 7002HD.
תוכל לקרוא כאן עוד.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
היית היום בהום סנטר וראיתי את הממיר הזה, לא התלהבתי.
ממליץ לך על אינובה, יש לי אותו ואני מאוד מרוצה.
ממליץ לך על אינובה, יש לי אותו ואני מאוד מרוצה.
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
היתרון היחיד שיש ל- NEON לפחות מבדיקה ויזואלית זה שיש לו כניסה לזיכרון SD בחזית המכשיר, בנוסף בהום סנטר הוא זול בכמה שקלים מהאינובה.
מעבר לזה קשה לדעת איך ואם בכלל תהיה תמיכה למכשיר הזה, בעתיד. לעומת זאת תמיכה זה אחד היתרונות הבולטים של האינובה, שירות לקוחות טוב ועדכוני קושחה רלוונטיים.
מעבר לזה קשה לדעת איך ואם בכלל תהיה תמיכה למכשיר הזה, בעתיד. לעומת זאת תמיכה זה אחד היתרונות הבולטים של האינובה, שירות לקוחות טוב ועדכוני קושחה רלוונטיים.
נכון שקיימת חברה כזו.
אבל, ברגע שהיבואנית הרשמית שלה - טלראן - החליטה לשווק את הממיר ZDT-630HD תחת השם KONKA, בזמן שחברת Zinwell היא היצרנית האמיתית של הממיר שמופיע בשמות שונים ברחבי העולם (ואתה כבר אמור להכיר את הסאגה), מבחינתי היא מותג מדבקה.
אם זה לא מוצא חן בעיניי החברה, שיבואו בתלונות אל היבואנים שלהם שהוציאו להם את המוניטין המפוקפק של מוצרי המדבקה
אבל, ברגע שהיבואנית הרשמית שלה - טלראן - החליטה לשווק את הממיר ZDT-630HD תחת השם KONKA, בזמן שחברת Zinwell היא היצרנית האמיתית של הממיר שמופיע בשמות שונים ברחבי העולם (ואתה כבר אמור להכיר את הסאגה), מבחינתי היא מותג מדבקה.
אם זה לא מוצא חן בעיניי החברה, שיבואו בתלונות אל היבואנים שלהם שהוציאו להם את המוניטין המפוקפק של מוצרי המדבקה
קונקה היא יצרן מזה לא מעט שנים של מקלטים ללווין, שנמכרו בהצלחה יחסית ע"י טלראן.
כשהתחיל הטרנד של dvb-t בארץ, טלראן מכרו מכשירים עם השם KONKA, אני מקווה בהסכמתם.
בסה"כ, אלו מכשירים לא רעים, אבל לגבי 990 איני יודע,
האינובה בסדר, ויש לו בינתיים עדכונים. כך היה גם עם הקונקה בהתחלה.
לא מציע להסתמך על עדכונים לאורף זמן, וצרכן נבון צריך לקחת בחשבון שהעדכון שיש כעת הוא האחרון שיהיה. מקסימום יופתע לטובה.
כשהתחיל הטרנד של dvb-t בארץ, טלראן מכרו מכשירים עם השם KONKA, אני מקווה בהסכמתם.
בסה"כ, אלו מכשירים לא רעים, אבל לגבי 990 איני יודע,
האינובה בסדר, ויש לו בינתיים עדכונים. כך היה גם עם הקונקה בהתחלה.
לא מציע להסתמך על עדכונים לאורף זמן, וצרכן נבון צריך לקחת בחשבון שהעדכון שיש כעת הוא האחרון שיהיה. מקסימום יופתע לטובה.