כבר מיואש.... אשמח לעזרה בהזרמת מדיה
-
blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
מה העניינים חברים?
אני מחזיק ב-IXTREAMER המחובר לטלוויזיה סוני 46'' EX500.
מהיום שבו קניתי את המכשיר אני שובר את הראש איך לבצע הזרמת מדיה בצורה תקינה (בלי תקיעות למיניהן).
הסטרימר מחובר במתאמים של חברת YES (שבאמצעותם ניתן לצפות בתכני VOD), כך שהחיבור יהיה חיבור קווי.
קראתי המון על הדבר הזה וניסיתי כל פתרון אפשרי.
קצת נתונים:
- השתמשתי במקודדים שונים - KLITE, FFDSHOW, MATRUSKA ועד כמה שאני לא זוכר.
- כשאני צופה אני סוגר את האנטי וירוס, מבטל את ה-WIFI, בודק תוך כדי הצפייה מה מצב ה-CPU (קופץ ולא נשאר קבוע 25%-60%).
- סרט HD עובד חלק שמחובר HD חיצוני אבל לא עובד כמו שצריך בהזרמה.
- רזולוציה המוגדרת במחשב 1366X768.
- שיתפתי את ספריית הסרטים שלי באמצעות WINDOWS SHARE MANAGER גרסה 1.2.
- כרגע לא מותקנת שום חבילת מקודדים במחשב (האם זה משנה לצורך הזרמת המדיה?)
- יש לי ראוטר של בזק בינלאומי PRIVATE BOX - מהירות 10 מגה.
סרטי AVI למיניהם רואים בסדר גמור בלי תקיעות כלל.
סרטי HD 720P רואים עם תקיעות.
בבקשה עזרה חברים!
תודה ושבת שלום
אני מחזיק ב-IXTREAMER המחובר לטלוויזיה סוני 46'' EX500.
מהיום שבו קניתי את המכשיר אני שובר את הראש איך לבצע הזרמת מדיה בצורה תקינה (בלי תקיעות למיניהן).
הסטרימר מחובר במתאמים של חברת YES (שבאמצעותם ניתן לצפות בתכני VOD), כך שהחיבור יהיה חיבור קווי.
קראתי המון על הדבר הזה וניסיתי כל פתרון אפשרי.
קצת נתונים:
- השתמשתי במקודדים שונים - KLITE, FFDSHOW, MATRUSKA ועד כמה שאני לא זוכר.
- כשאני צופה אני סוגר את האנטי וירוס, מבטל את ה-WIFI, בודק תוך כדי הצפייה מה מצב ה-CPU (קופץ ולא נשאר קבוע 25%-60%).
- סרט HD עובד חלק שמחובר HD חיצוני אבל לא עובד כמו שצריך בהזרמה.
- רזולוציה המוגדרת במחשב 1366X768.
- שיתפתי את ספריית הסרטים שלי באמצעות WINDOWS SHARE MANAGER גרסה 1.2.
- כרגע לא מותקנת שום חבילת מקודדים במחשב (האם זה משנה לצורך הזרמת המדיה?)
- יש לי ראוטר של בזק בינלאומי PRIVATE BOX - מהירות 10 מגה.
סרטי AVI למיניהם רואים בסדר גמור בלי תקיעות כלל.
סרטי HD 720P רואים עם תקיעות.
בבקשה עזרה חברים!
תודה ושבת שלום
ראשית, אין שום קשר בין המקודדים במחשב לסטרימר, בגלל זה קנית סטרימר כדי שלא תצטרך להתעסק עם מקודדים במחשב
שנית, חבר את הסטרימר למחשב בכבל רשת, אפילו אם זה רחוק תקרב בין שניהם פעם אחת כדי לבדוק אם יש בעיה במתאמי רשת של יס וכך תוכל לדעת איך לפעול בהמשך
אם בכל זאת אתה רוצה להמשיך לשחק עם זה נסה ליצור שיתוף NFS ובאמצעותו להזרים מדיה
שנית, חבר את הסטרימר למחשב בכבל רשת, אפילו אם זה רחוק תקרב בין שניהם פעם אחת כדי לבדוק אם יש בעיה במתאמי רשת של יס וכך תוכל לדעת איך לפעול בהמשך
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
המתאמים של yes הם על רשת החשמל או תשתית כבלי הקואקס ?
יש לך כראה בעייה של מהירות העברה ברשת (בלי קשר לתוכן וסוג הקידוד).
קבצים בגודל של עד 15-20Gb אמורים לרוץ בלי בעייה על תשתית רשת תקינה.
(זו הסיבה שקבצי AVI קטנים יחסית עוברים בלי בעייה אבל ברגע שאתה עולה בנפח מתחילות בעיות).
יש לך כראה בעייה של מהירות העברה ברשת (בלי קשר לתוכן וסוג הקידוד).
קבצים בגודל של עד 15-20Gb אמורים לרוץ בלי בעייה על תשתית רשת תקינה.
(זו הסיבה שקבצי AVI קטנים יחסית עוברים בלי בעייה אבל ברגע שאתה עולה בנפח מתחילות בעיות).
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
-
blknom1
-
- חבר ותיק

האם לבטל את השיתוף שביצעתי באמצעות WINDOWS SHARE ואז לבצע שיתוף NFS 0 -שהאמת אין לי מושג מה זה אומר....olorin כתב:ראשית, אין שום קשר בין המקודדים במחשב לסטרימר, בגלל זה קנית סטרימר כדי שלא תצטרך להתעסק עם מקודדים במחשב
...
לא חובה לבטל
אבל הכי טוב שתבדוק את ענין המתאמים באמצעות חיבור כבל רשת בין המחשב לסטרימר
אבל הכי טוב שתבדוק את ענין המתאמים באמצעות חיבור כבל רשת בין המחשב לסטרימר
אין לי נסיון עם המדריך הזה
אתה יכול לחפש פה בפורום עוד חומר של שיתוף NFS ועל התוכנה HANEWIN
אבל שוב 99% שיש לך בעיה עם המתאמים וכדאי שתתמקד בזה
אבל שוב 99% שיש לך בעיה עם המתאמים וכדאי שתתמקד בזה
-
blknom1
-
- חבר ותיק

אבדוק את שני הנושאים הללו...olorin כתב:אין לי נסיון עם המדריך הזה
אבל שוב 99% שיש לך בעיה עם המתאמים וכדאי שתתמקד בזה...
תודה רבה על העזרה..!
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
איזה חיבור yes נתנו לך? HomePNA על כבל הקואקס של yes או PLC על רשת החשמל?
אני מניח שמדובר ב-HPNA כי עד כמה שאני יודע PLC לא נותן יציאת רשת נוספת בנוסף לממיר.
אם אכן מדובר ב-HPNA, מה צבע נורית quality המופיע בו (בצד הממיר ובצד הראוטר)? לי גם היתה בעיה כזו ואחרי שטכנאי החליף לי IP Blocker ושקע (שהוא טען שהיה מקצר) הכל רץ יפה מאוד.
אני מניח שמדובר ב-HPNA כי עד כמה שאני יודע PLC לא נותן יציאת רשת נוספת בנוסף לממיר.
אם אכן מדובר ב-HPNA, מה צבע נורית quality המופיע בו (בצד הממיר ובצד הראוטר)? לי גם היתה בעיה כזו ואחרי שטכנאי החליף לי IP Blocker ושקע (שהוא טען שהיה מקצר) הכל רץ יפה מאוד.
-
blknom1
-
- חבר ותיק

האמת שדיברת סינית...DannyZ כתב:איזה חיבור yes נתנו לך? HomePNA על כבל הקואקס של yes או PLC על רשת החשמל?
אם אכן מדובר ב-HPNA, מה צבע נורית quality המופיע בו (בצד הממיר ובצד הראוטר)? לי גם היתה בעיה כזו ואחרי שטכנאי החליף לי IP Blocker ושקע (שהוא טען שהיה מקצר) הכל רץ יפה מאוד....
אני אתאר את החיבור - מדובר בחיבור חשמל בצבע לבן, שבתחתית שלו יש חיבור לכבל רשת. בגוף המכשיר יש שלוש נורות בצבע ירוק שדולקות באופן קבוע (לצידן יש סימנים שונים - חיבור רשת וכיוצב').
האחד מחובר ישירות לסטרימר והשני מחובר לראוטר.
השאלה היא -האם אמרת שיש לך בעיה בסטרימר או בעיה ב-VOD או לחילופין כיצד גמרת להם להחליף את זה?
תודה!
- DannyZ
- חבר ותיק

לפי התיאור שלך אתה מעביר רשת אינטרנט על רשת החשמל באמצעות PLC.
אם ה-PLC מחובר אצלך לסטרימר, איך אתה מקבל VOD בממיר של yes? (לָקַחְתַ לו את הרשת...)
לגבי הבעיה שהיית אצלי - החיבור היה באמצעות HPNA שהשפיע גם על תעבורת הרשת לסטרימר וגם לממיר כך שהטכנאי תיקן את הבעיה ב-VOD ועל הדרך תוקנה גם בעיית הזרימה לסטרימר (אותה תשתית).
בחיבור PLC יש רק יציאת רשת אחת (ולכן אני לא מבין איך יש לך VOD בממיר אם חיברת את הרשת לסטרימר). ל-HPNA יש 2 יציאות רשת.
אם ה-PLC מחובר אצלך לסטרימר, איך אתה מקבל VOD בממיר של yes? (לָקַחְתַ לו את הרשת...)
לגבי הבעיה שהיית אצלי - החיבור היה באמצעות HPNA שהשפיע גם על תעבורת הרשת לסטרימר וגם לממיר כך שהטכנאי תיקן את הבעיה ב-VOD ועל הדרך תוקנה גם בעיית הזרימה לסטרימר (אותה תשתית).
בחיבור PLC יש רק יציאת רשת אחת (ולכן אני לא מבין איך יש לך VOD בממיר אם חיברת את הרשת לסטרימר). ל-HPNA יש 2 יציאות רשת.
- sigamore
- חבר מביא חבר

נשמע שהחיבור לרשת הביתית רץ על תשתית החשמל. yes מציעים שיטה נוספת שמעבירה את חיבור האינטרנט על גבי כבלי הוידאו (קואקס) העוברים בקירות הבית - אלו שקעי הטלוויזיה שמין הסתם קיימים אצלך בחדרי הבית.
אגב את פיתרון ההולכה על גבי רשת החשמל yes נמנעים מלספק היום עקב בעיות ותלונות רבות מצד הלקוחות.
כמה גורמים אפשריים לתופעות שאתה חווה ->
חיבור חשמל תלת פאזי בדירה
שימוש במגן ברקים אליו מחוברים מתאמים הרשת שסופקו על ידי yes
שימוש ברב-שקע אליו מחוברים התקנים מכשירים נוספים על אותו קו חשמל
הפיתרון האולטימטיבי יהיה כמובן השחלת כבל רשת לנקודה נפרדת באיזור הטלוויזיה (אותה כמובן תוכל לפצל בעזרת סוויצ' קטן למספר נקודות רשת)
שנית תוכל ליצור קשר עם yes ולדרוש החלפת המתאם ל HPNA אך זכור שבמקרה זה אתה צריך נקודת טלוויזיה סמוכה לראוטר.
אם שתי האפשרויות הקודמות לא באות בחשבון נסה להפריד את חיבור החשמל של מתאם הרשת משאר החיבורים.
אם אתה ״קצר״ בשקעי חשמל נסה לחבר מפצל של שני שקעים אל שקע החשמל הראשי. לשקע אחד חבר את מתאם הרשת ולשקע שני את שאר החיבורים (בעזרת רב-שקע) וכד׳
מה המרחק בין הראוטר אל איזור הטלוויזיה ? אם המרחק לא ״עצום״ אתה יכול לתת קפיצה (מודיעין
) ואני אתן לך כבל רשת ארוך מאד כדי שתוכל לבדוק חיבור ישיר בין הראוטר לסטרימר.
אגב את פיתרון ההולכה על גבי רשת החשמל yes נמנעים מלספק היום עקב בעיות ותלונות רבות מצד הלקוחות.
כמה גורמים אפשריים לתופעות שאתה חווה ->
חיבור חשמל תלת פאזי בדירה
שימוש במגן ברקים אליו מחוברים מתאמים הרשת שסופקו על ידי yes
שימוש ברב-שקע אליו מחוברים התקנים מכשירים נוספים על אותו קו חשמל
הפיתרון האולטימטיבי יהיה כמובן השחלת כבל רשת לנקודה נפרדת באיזור הטלוויזיה (אותה כמובן תוכל לפצל בעזרת סוויצ' קטן למספר נקודות רשת)
שנית תוכל ליצור קשר עם yes ולדרוש החלפת המתאם ל HPNA אך זכור שבמקרה זה אתה צריך נקודת טלוויזיה סמוכה לראוטר.
אם שתי האפשרויות הקודמות לא באות בחשבון נסה להפריד את חיבור החשמל של מתאם הרשת משאר החיבורים.
אם אתה ״קצר״ בשקעי חשמל נסה לחבר מפצל של שני שקעים אל שקע החשמל הראשי. לשקע אחד חבר את מתאם הרשת ולשקע שני את שאר החיבורים (בעזרת רב-שקע) וכד׳
מה המרחק בין הראוטר אל איזור הטלוויזיה ? אם המרחק לא ״עצום״ אתה יכול לתת קפיצה (מודיעין
- DannyZ
- חבר ותיק

yes מתקינים PLC כמוצא אחרון. סביר שאם התקינו PLC אז לא היתה אפשרות אחרת.sigamore כתב:שנית תוכל ליצור קשר עם yes ולדרוש החלפת המתאם ל HPNA אך זכור שבמקרה זה אתה צריך נקודת טלוויזיה סמוכה לראוטר....
מצד שני, אם ה-VOD עובד תקין, איזו טענה יש לו כדי לבצע שינוי התקנה? הרי yes לא באה לתקן לו בעיות עבור הסטרימר האישי שלו...
-
blknom1
-
- חבר ותיק

תודה רבה חברים.
לגבי שאלת הזרמת ה-VOD. אני פשוט מחליף בכל פעם בין חיבורי הרשת... מסורבל אני יודע...
SIGAMORE, אכן ה-PLC מחובר למפצל רב שקעים ואני באמת קצר בחיבורים שם.
זה נכון מה שאומר דני, ה-PLC היה מוצא אחרון. אין לי נקודת טלוויזיה סמוכה לראוטר...
אם כך, אין מנוס אלא להשתמש במפצל עם שני שקעים לחבר את ה-PLC לאחד מהם ואת ה"חברים" לשקע השני, נכון?
לגבי שאלת הזרמת ה-VOD. אני פשוט מחליף בכל פעם בין חיבורי הרשת... מסורבל אני יודע...
SIGAMORE, אכן ה-PLC מחובר למפצל רב שקעים ואני באמת קצר בחיבורים שם.
זה נכון מה שאומר דני, ה-PLC היה מוצא אחרון. אין לי נקודת טלוויזיה סמוכה לראוטר...
אם כך, אין מנוס אלא להשתמש במפצל עם שני שקעים לחבר את ה-PLC לאחד מהם ואת ה"חברים" לשקע השני, נכון?
- sigamore
- חבר מביא חבר

זה אמור לעזור אם כי יש כמובן גם קשר לגורמים אחרים שיכולים להשפיע על איכות ההעברה.
אני אישית רכשתי את המוצר הבא -> http://www.amazon.com/Western-Digital-L ... DEY9WB69WC
אם כי היום איני משתמש בו לטובת העברת וידאו אלא לחיבור מחשב ומדפסת באחד מחדרי הילדים.
בכל מקרה הוא עדיף בהרבה מהמתאם שמסופק ע״י yes.
אגב בעקבות השירשור ניסיתי לנגן קובץ כבד באמת (ריפ של Avatar במשקל 41Gb ) דרך מתאמי ה HPNA של yes ודי שפשפתי את העיניים .... מנגן חלק כמו בחיבור ישיר לסטרימר
סתם מתוך עניין - למה אין לך אפשרות להתקין נקודת רשת באיזור הטלוויזיה ?
לחילופין אתה יכול לעשות כמוני ולהשתמש בדיסק חיצוני גדול לטובת ניגון הקבצים הכבדים באמת.
אני אישית רכשתי את המוצר הבא -> http://www.amazon.com/Western-Digital-L ... DEY9WB69WC
אם כי היום איני משתמש בו לטובת העברת וידאו אלא לחיבור מחשב ומדפסת באחד מחדרי הילדים.
אגב בעקבות השירשור ניסיתי לנגן קובץ כבד באמת (ריפ של Avatar במשקל 41Gb ) דרך מתאמי ה HPNA של yes ודי שפשפתי את העיניים .... מנגן חלק כמו בחיבור ישיר לסטרימר
לחילופין אתה יכול לעשות כמוני ולהשתמש בדיסק חיצוני גדול לטובת ניגון הקבצים הכבדים באמת.
-
blknom1
-
- חבר ותיק

האמת היא שאתה צודק. לשכן שלי חיבור כמו שלך והוא מצליח לנגן סרטים כבדים ביותר בצורה חלקה (אגב, משם התחלתי להבין שיש לי בעיה).sigamore כתב:זה אמור לעזור אם כי יש כמובן גם קשר לגורמים אחרים שיכולים להשפיע על איכות ההעברה.
אגב בעקבות השירשור ניסיתי לנגן קובץ כבד באמת (ריפ של Avatar במשקל 41Gb ) דרך מתאמי ה HPNA של yes ודי שפשפתי את העיניים .... מנגן חלק כמו בחיבור ישיר לסטרימר![]()
לחילופין אתה יכול לעשות כמוני ולהשתמש בדיסק חיצוני גדול לטובת ניגון הקבצים הכבדים באמת....
האם אתה יודע במה כרוך התקנת נקודה נוספת? עלויות? סרבול בהעברת הכבלים?
לעניות דעתי, חיבור HPNA אמור לסדר את העבודה.
תודה!
- sigamore
- חבר מביא חבר

אני הייתי מנסה ללכת לכיוון של התקנת נקודת רשת באיזור המסך.
שלחתי לך הודעה בפרטי. תרים טלפון - אנסה לעזור
יש המון פתרונות סביב מיקום הנתב וכד׳ שיכולים לפתור את העניין די בקלות.
שלחתי לך הודעה בפרטי. תרים טלפון - אנסה לעזור
יש המון פתרונות סביב מיקום הנתב וכד׳ שיכולים לפתור את העניין די בקלות.
-
blknom1
-
- חבר ותיק

אין עליך...sigamore כתב:אני הייתי מנסה ללכת לכיוון של התקנת נקודת רשת באיזור המסך.
שלחתי לך הודעה בפרטי. תרים טלפון - אנסה לעזור![]()
יש המון פתרונות סביב מיקום הנתב וכד׳ שיכולים לפתור את העניין די בקלות....
לא קיבלתי את ההודעה. אתקשר כשאצא מהמשרד.
שוב תודה רבה!
חיבורי רשת דרך רשת החשמל נוטים לאיטיות
בכל אופן עדיף לבעל סטרימר לראות מדיסק מקומי מכל מיני סיבות ולהשתמש ברשת רק להעביר את את הסרטים לדיסק המקומי