מה לבחור בכל הבוררים של הסאב?
יש 0 מעלות או 180 מעלות (זה אם שמים את הסאב מול הרסיבר, נניח?)
בבורר ה CROSSOVER לבחור את הכי גבוה והרסיבר מחליט לבד מי נגד מי?
מה זה CROSSOVER IN או OUT?

הרצתי אודסי עם הסאב והוא כל פעם רושם לי ERROR בחלק של הסאב..למה?

האודיסי ב 609 לא מטפל בסאב.JackReacher כתב: הרצתי אודסי עם הסאב והוא כל פעם רושם לי ERROR בחלק של הסאב..למה?...

ממש לא נכון מטפל גם מטפל רק לא באותה הרזולוציה של ה xt32 שנמצא בדגמים הבכירים.SHLOMIS1Z כתב:האודיסי ב 609 לא מטפל בסאב.JackReacher כתב: הרצתי אודסי עם הסאב והוא כל פעם רושם לי ERROR בחלק של הסאב..למה?...
AUDISY 32 כן מטפל בסאב , והוא מצוי לדוגמא בדגמי 5009...

נסה להגביר את כפתור הווליום בסאב עד האמצעJackReacher כתב:לאן מחברים את הסאב ברסיבר, ל SUB OUT או ל SUB PREOUT?
מה לבחור בכל הבוררים של הסאב?
יש 0 מעלות או 180 מעלות (זה אם שמים את הסאב מול הרסיבר, נניח?)
בבורר ה CROSSOVER לבחור את הכי גבוה והרסיבר מחליט לבד מי נגד מי?
מה זה CROSSOVER IN או OUT?
הרצתי אודסי עם הסאב והוא כל פעם רושם לי ERROR בחלק של הסאב..למה?...

לכוון חיתוך של הסאב הכוונה היא ל LPF TO LFE? בסאב יש רק עד 90HZJEXY כתב:1: תחבר לSUB WOOFER, עם כבל RG59 בעל מחבר RCA בכל צד. שים לב שPRE OUT מתייחס לZONE2.
2: בורר POWER על מצב AUTO. במצב זה רק כאשר הסאב מקבל סיגנל מהרסיבר הוא נדלק, כאשר אין אות, הוא נכבה.
3: בורר PHASE מתייחס למיקום הסאב (מול הרמקולים הקדמיים או לצד הרמקולים הקדמיים). במידה והסאב מול הרמקולים (בקיר הנגדי) תכוון ל180, במידה והסאב באותו קו של הרמקולים תכוון ל0.
4: בהגדרות הצליל של הרסיבר תכוון תדר חיתוך ל120 הרץ ותכוון אותו דבר בסאב.
5: CROSSOVER IN \ OUT - בורר זה מפעיל או מכבה את הקרוסאובר הפנימי של הסאב.
מה עדיף? להשתמש בקרוס של הסאב או בקרוס של הרסיבר? התשובה לא ברורה ולא ניתן לדעת בודאות אלא לבדוק מה יותר טוב על ידי האזנה.
בסאב טווח תדרי חיתוך נקבע על ידי מעגל חשמלי שמנתב את האות בין הרכיבים החשמליים שדרכם נקבע הערך. ברסיבר החיתוך מתבצע בפרוצסור דיגיטלי של הרסיבר......