מחשב, תלת מימד, ומה שבניהם

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Chura פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4777
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

שליחה #1 

שלום,

אני דיי חדש בתחום של תלת מימד, וחיפשתי כתבה או משהו שמסביר את הדברים, אם יש למישהו אשמח.
בכל זאת יש מספר שאלות שארצה לשאול:

1. הXBMC אני מניח שלא יודע להפעיל תלת מימד, האם PowerDVD היא מומלצת ביותר או Total Theater או משהו אחר. בנוסף האם יש אפשרות להאצת חומרה ? (או צורך) SandyBridge.
2. כשאני רואה סרט ביוטיוב, יש אפשרות לבחור 2 תמונות (חצי חצי) ואני רואה את המסך חצוי ל2 תמונות.
ברגע שזה יופעל על מסך תלת מימד הוא ידע לקחת את 2 התמונות ולעשות מהן אחת אחרי השניה (או איך שזה לא עובד.)
3. מה משקפים אקטיביות עושות ? מסתירות כל פעם לעין אחרת אם אני מבין נכון ?
4. אני רואה שנושא כתוביות עולה פה הרבה, מה הסיבוך בזה ?
5.תוכן - האם כל מסך שהוא תלת מימד (במקרה שלי 51D550) יודע להציג FHD-SBS ?
הצלחתי להבין שBR מלא הוא התוכן הכי איכותי, האם אפשר להתפשר על HalfSBS ?

תודה!

idon889
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #2 

Chura כתב:שלום,

אני דיי חדש בתחום של תלת מימד, וחיפשתי כתבה או משהו שמסביר את הדברים, אם יש למישהו אשמח.
בכל זאת יש מספר שאלות שארצה לשאול:

1. הXBMC אני מניח שלא יודע להפעיל תלת מימד, האם PowerDVD היא מומלצת ביותר או Total Theater או משהו אחר. בנוסף האם יש אפשרות להאצת חומרה ? (או צורך) SandyBridge.
2. כשאני רואה סרט ביוטיוב, יש אפשרות לבחור 2 תמונות (חצי חצי) ואני רואה את המסך חצוי ל2 תמונות.
ברגע שזה יופעל על מסך תלת מימד הוא ידע לקחת את 2 התמונות ולעשות מהן אחת אחרי השניה (או איך שזה לא עובד.)
3. מה משקפים אקטיביות עושות ? מסתירות כל פעם לעין אחרת אם אני מבין נכון ?
4. אני רואה שנושא כתוביות עולה פה הרבה, מה הסיבוך בזה ?
5.תוכן - האם כל מסך שהוא תלת מימד (במקרה שלי 51D550) יודע להציג FHD-SBS ?
הצלחתי להבין שBR מלא הוא התוכן הכי איכותי, האם אפשר להתפשר על HalfSBS ?

תודה!
...
1. צריך להפריד בין תלת מימד מלא (שזה רק POWERDVD ו TT יודעים להפעיל ומדובר על דיסקים מלאים של בלוריי) ותלת מימד של ה"חצי חצי", שהוא נפוץ כיום בכל סרטי התלת מימד שמופצים ברשת ואותו ניתן להפעיל ללא בעייה בכל התוכנות הנפוצות (אך אם תרצה תרגום בעברית, מומלץ דרך POTPLAYER) והמסך יעשה את העבודה של חיבור התמונות, וכן, אם אין לך כרטיס מסך תומך, אז תצתרך האצת חומרה של מעבדי אינטל החדשים ולוח אם שתומך בHDMI1.4.
2. עניתי על זה ב-1.
3. לא רוצה לבלבל אותך, תחכה לתשובה ממישהו אחר.
4. מה שמסובך זה שכל סרטי הבלוריי המלאים שמופצים ברשת מגיעים ללא כתוביות בעברית ומאוד מסובך "לצרף" לסרט תרגום בעברית, ובנוגע לסרטי MKV SBS שרצים ברשת, רוב התוכנות לא יודעות לקחת את התרגום ולשכפל אותו לשתי התמונות של הסרט, באופן טבעי, שמות תרגום אחד באמצע הסרט (כמו בסרט רגיל), חוץ מ POTPLAYER שיודעת לעשות את זה יופי.
5. יש לי גם מסך כמו שלך, והמסך יודע להתמודד עם כל סוגי התלת מימד שקיים, כמובן שבלוריי מלא יהיה יותר איכותי, אך גם FULLSBS יעשה את העבודה. (אם תרצה אתר להורדת סרטי3D, שלח הודעה בפרטי).
2.

Chura פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4777
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

שליחה #3 

1, הלוח שלי GA-Z68MA-D2H-B3 אני מאמין שתומך, אין לי כ. מסך חיצוני כי אני לא חושב שיש צורך.
המעבד מגיע עם HD3000 שאמור לעשות עבודה טובה.
עדיין לא הבנתי, בלוריי רגיל מגיע בצורה שונה ממה שמגיעים דיסקי בלוריי מלאים ברשת ?
Configure Terminal
Write Erase
reload
(6)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”