שוט בודד או כפול ?
מאז שרכשתי את המכונה (אסקאסו ) לפני מס' חודשים השתמשתי רק בסלסלה הכפולה .
שאלתי מס' חברים , בעלי מכונות שונות ומסתבר, שגם הם עובדים רק עם הכפולה . כשניסיתי להבין את הסיבה לכך , לא קיבלתי הסבר אמיתי אלא תשובות בסגנון "הקפה יוצא יותר טוב עם הכפולה" או "ככה המליצו לי בחנות / חברים וכו'" .
תכל'ס- יש סיבה לזה ? יש חסרון לשימוש בסלסלה בודדת ?
האמת שאני מאד מבסוט מהקפה שאני מקבל מהכפולה, רק שאני מוצא את עצמי מוציא לא מעט כסף על קפה, שאולי בעצם אני יכול לחסוך ע"י שימוש בסלסלה בודדת.
שאלתי מס' חברים , בעלי מכונות שונות ומסתבר, שגם הם עובדים רק עם הכפולה . כשניסיתי להבין את הסיבה לכך , לא קיבלתי הסבר אמיתי אלא תשובות בסגנון "הקפה יוצא יותר טוב עם הכפולה" או "ככה המליצו לי בחנות / חברים וכו'" .
תכל'ס- יש סיבה לזה ? יש חסרון לשימוש בסלסלה בודדת ?
האמת שאני מאד מבסוט מהקפה שאני מקבל מהכפולה, רק שאני מוצא את עצמי מוציא לא מעט כסף על קפה, שאולי בעצם אני יכול לחסוך ע"י שימוש בסלסלה בודדת.
- gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
שאלה היא העם אתה מרגיש ששוטים שלך גדולים מידי?לא תתחיל לחסוך על עצמך ,נכון? בעולם הזה מורידים בכמויות רק בהמלצת הרופה... במצבים אחרים זה קצת מבאס...בכל זות שוט בודד דורש טחינה קצת יותר דקה וא טימפור חזק יותר.יש גם אפשרות לקנות סלסלהת ביניים בין 14 ל 7 גר׳.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מה הבעיה לנסות את הבודדת? פשוט צריך להיות איתה יותר מדויק בכמויות ובדחיסה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- עזרא
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 109
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
נשמע כאילו אתה קונה את הקפה שלך ביוקר...eranzi כתב: האמת שאני מאד מבסוט מהקפה שאני מקבל מהכפולה, רק שאני מוצא את עצמי מוציא לא מעט כסף על קפה...
יכול להיות שקניית קפה ישראלי טעים וטרי בכשבעים שקל לקילו אצל הבנות הנחמדות מספורה יעזור?
horsepower is an illusory mathematical equation
torque is real and the source of all good things in the universe
torque is real and the source of all good things in the universe
- n-007
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
גם לי יצא לא טוב שוט בודד בידית כפולה למרות כל הניסיונות. אז בסוף קניתי ידית בודדת לאספרסו רגיל לא כפול ויוצא טוב.
זה לא ענין של חסכון זה הקטע שלא תמיד בא לי או לאורחים קפה גדול או חזק אז זה הפתרון. שבת שלום
זה לא ענין של חסכון זה הקטע שלא תמיד בא לי או לאורחים קפה גדול או חזק אז זה הפתרון. שבת שלום