עצה בשדרוג מערכת קולנוע ביתית

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
shahari פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21

שליחה

ברשותי כיום רסיבר Denon AVR1602 וסט רמקולים של Boss Acoustimass 6 (סאב פאסיבי).
הסאב כמעט ולא מורגש לכן נתקתי אותו וחברתי את הרמקולים ישירות לרסיבר.

אני מעוניין לקנות רסיבר חדש וסאב אקטיבי (הרסיבר הנוכחי לא תומך HDMI) בתקציב כולל של עד 5000 ש"ח

המכשירים שיתחברו לרסיבר הם:
1. Panasonic 50V20
2. Apple TV 2 / xtreamer pro
3. XBOX360
4. ממיר DVBT

אני מתלבט בין:
1. Denon AVR1911
2. Yamaha RXV667
3. Yamaha RXV671
4. Denon AVR1912

כדאי שיהיה חיבור LAN ויכולת לנגן מדיה מהמחשב הביתי

כמו כן היית רוצה המלצה לסאב אקטיבי למערכת.

תודה

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

חיבור LAN יש רק ברסיברים 3 ו-4 שציינת לעיל. הייתי מוסיף אליהם את האונקיו 609.

מבחינת סאב, התקציב שנשאר (כ-1,000-1,500 ש"ח מתוך ה-5,000 שהוקצבו אחרי קניית הרסיבר) לא מאפשר יותר מדי גמישות...
מה גודל החדר? האם אתה פתוח ליבוא אישי מארה"ב (מוצרים יותר איכותיים לעומת מה שאותו הכסף קונה בארץ...)?

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067

שליחה

shahari - גם ממליץ לך לייבא מחו"ל כי תקבל תמורה גדולה יותר לכסף (אבל ללא אחריות בארץ וכן יידרש ממיר מתח 220 >>> 110 ולא תוכל לשמוע תחנות רדיו ישראליות אבל זה גם פתיר). אני ייבאתי לפני קצת יותר מחודשיים ימהה 710 וכן סאב ורמקולים של פולק אודיו שאמורים להגיע בשבוע הבא.
רצית לשאול אותך לגבי החיבור של ה- Bose ישירות לרסיבר, האם הבחנת בשינוי בגוון הצליל כתוצאה מכך שהוא לא מחובר לסאב כפי שאמור להיות.
ממה שאני בדקתי מול Bose בארה"ב, ענו לי שלא ניתן וזה יכול לשרוף את הרמקול (הזמנתי מחו"ל גם 2 קוביות רמקולים כאלה "כחיזוק קל" לבמה האחורית).
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

zionc
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 555

שליחה

avihuli כתב:shahari - גם ממליץ לך לייבא מחו"ל כי תקבל תמורה גדולה יותר לכסף (אבל ללא אחריות בארץ וכן יידרש ממיר מתח 220 >>> 110 ולא תוכל לשמוע תחנות רדיו ישראליות אבל זה גם פתיר). אני ייבאתי לפני קצת יותר מחודשיים ימהה 710 וכן סאב ורמקולים של פולק אודיו שאמורים להגיע בשבוע הבא.
...
(Y) (Y) (Y)
גם אני ממליץ לקנות בחול, הרבה יותר משתלם !
תיקון אחד לגבי הרדיו, אם תקנה אונקיו אז כן תוכל לשמוע רדיו בארץ.

ציון

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067

שליחה

הוא לא יכול לקנות אונקיו - הוא צריך פיוניר... :lol: :lol: :lol:
לגבי הרדיו - כוונתי הייתה כמובן לימהה. אכן לא היה ברור דיו ורק להבהרה נוספת העלות של סך מה שקניתי בחו"ל לעומת מה הייתי משלם כאן "חסך לי" למעלה מ- 50% אז בהחלט שווה לבחון קנייה מחו"ל. כמובן שווה לבדוק לגופו של עניין בכל מותג כזה או אחר.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”