העלתי את המערכת מדיסק ובכדי שאוכל להיכנס אליה בממשק WEB אני צריך להתקין napp-it
באתר שלהם פה מוסבר איך בדיוק עושים את זה ולפי מה שהבנתי אני אמור להריץ פקודה מסויימת אבל קודם כל רשום Login as root (or user with a su afterwards to get root permissions) and call one-click installer:
ואין לי מושג איך עושים את זה, אשמח לעזרה.
מנסה להתקין OpenSolaris 11 Express
איך שהמערכת עולה אני רואה שיש אליה פינג (הגדרתי למחשב שהיא רצה עליו כתובת מסויימת בנתב), אני במסך השחור ורשום לי LOGIN אז אני מכניס את היוזר לי ואח"כ סיסמא ואז רשום לי את היוזר שלי, הזימן שטרודל ו-SOLARIS:~$
פה אני (נראה לי) יכול להכניס כל מיני פקודות, באתר של napp-it רשום להקליד את הפקודה wget -O - www.napp-it.org/nappit | per
אחרי שאני עושה את זה רשום לי:
Backticks found where operator expected at - line 4, at end of line (Missing semicolon on previous line?) syntax error at - line 2, near "Usage:" Can't find string terminator "'" anywhere before EOF at - line 4.
אני לא מבין מה זו השגיאה הזו.
אשמח לעזרה.
עריכה:
הצלחתי דרך הפוטי והוא רשם לי אחרי שהכנסתי את הפקודה:
:1
Connecting to www.napp-it.org (www.napp-it.org)|80.67.28.3|:80... connected.
HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
Length: 15640 (15K) [text/plain]
Saving to: `STDOUT'
100%[======================================>] 15,640 70.0K/s in 0.2s
2011-11-02 08:12:12 (70.0 KB/s) - written to stdout [15640/15640]
עכשיו שאני נכנס ל-http://serverip:81 (אני מכניס את הכתובת IP שלי איפה שרשום serverip) הוא לא מצליח להיכנס.
פה אני (נראה לי) יכול להכניס כל מיני פקודות, באתר של napp-it רשום להקליד את הפקודה wget -O - www.napp-it.org/nappit | per
אחרי שאני עושה את זה רשום לי:
Backticks found where operator expected at - line 4, at end of line (Missing semicolon on previous line?) syntax error at - line 2, near "Usage:" Can't find string terminator "'" anywhere before EOF at - line 4.
אני לא מבין מה זו השגיאה הזו.
אשמח לעזרה.
עריכה:
הצלחתי דרך הפוטי והוא רשם לי אחרי שהכנסתי את הפקודה:
:1
Connecting to www.napp-it.org (www.napp-it.org)|80.67.28.3|:80... connected.
HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
Length: 15640 (15K) [text/plain]
Saving to: `STDOUT'
100%[======================================>] 15,640 70.0K/s in 0.2s
2011-11-02 08:12:12 (70.0 KB/s) - written to stdout [15640/15640]
עכשיו שאני נכנס ל-http://serverip:81 (אני מכניס את הכתובת IP שלי איפה שרשום serverip) הוא לא מצליח להיכנס.