המלצות לפטיפון
-
me109
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 159
שלום לכולם
מכיוון שהמחט בפטיפון הנוכחי שלי מתחילה להשמיע קולות של גסיסה והפטיפון SHERWOOD המשמש אותי כבר 3 שנים עשה את שלו (עובד מצוין בשביל פטיפון שהגיע בחינם דרך אגורה ונזקק רק למחט חדשה), הגיע הזמן לשידרוג למכשיר יותר טוב.
אשמח לקבל המלצותיכם. תקציב קיים: עד 1500 ש"ח.
כמו כן ,אשמח לדקבל חוות דעתכם על שני הדגמים הבאים של TECHNICS:
SL-1950
SL-D2
ראיתי שני דגמים אלו למכירה ברדיו כוכב. מחירים 800 ו 850 בהתאמה. אציין גם שאני לא ברמת אודיופיליות כזו שמבחינה בהבדלי האיכות ביו הנעה ישירה לפטיפון רצועה.
תודה מראש
רודי
מכיוון שהמחט בפטיפון הנוכחי שלי מתחילה להשמיע קולות של גסיסה והפטיפון SHERWOOD המשמש אותי כבר 3 שנים עשה את שלו (עובד מצוין בשביל פטיפון שהגיע בחינם דרך אגורה ונזקק רק למחט חדשה), הגיע הזמן לשידרוג למכשיר יותר טוב.
אשמח לקבל המלצותיכם. תקציב קיים: עד 1500 ש"ח.
כמו כן ,אשמח לדקבל חוות דעתכם על שני הדגמים הבאים של TECHNICS:
SL-1950
SL-D2
ראיתי שני דגמים אלו למכירה ברדיו כוכב. מחירים 800 ו 850 בהתאמה. אציין גם שאני לא ברמת אודיופיליות כזו שמבחינה בהבדלי האיכות ביו הנעה ישירה לפטיפון רצועה.
תודה מראש
רודי
- chalmh
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
אם אתה לא אודיופיל מושבע והסתפקת בשרווד עד עתה, תוכל גם ליהנות מדגמי הטכניקס שציינת לפחות באותה המידה במידה והם תקינים.
בהצלחה.
בהצלחה.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
- Barry
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 298
בתקציב של כ- 1500 ש"ח אתה כבר יכול לקנות PRO-JECT Essential חדש. נראה לי יותר משתלם...
-
me109
-
- חבר פעיל מאוד

chalmh כתב:אם אתה לא אודיופיל מושבע והסתפקת בשרווד עד עתה, תוכל גם ליהנות מדגמי הטכניקס שציינת לפחות באותה המידה במידה והם תקינים.
בהצלחה....
השרווד היה נחמד בשביל ההתחלה אבל כמו שאומרים: עם האוכל בא התיאבון. אם אני כבר משקיע, הייתי רוצה פטיפון יותר טוב ממה שהיה לי ורצוי גם כמה שיותר אמין.
אני מניח שלאור המוניטין שיש לרדיו כוכב והעובדה שהם נותנים אחריות לתקופה, המכשירים שהם מוכרים הם במצב תקין. אני טועה?
- dragon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
איזה דגם השרווד? אני מכיר דגם אחד של שרווד שהציע איכות מתקבלת על הדעת. רוב הדגמים שלהם נחותים, כך שסביר להניח שהטכניקסים עדיפים עליהם, אפילו משמעותית (מהשניים שהבאת ה-D2 הוא העדיף).
-
me109
-
- חבר פעיל מאוד

השרווד הוא דגם פלסטיק זול בסיסי PD 502 שקיבלתי בזמנו בחינם דרך אתר אגורה. הוא היה נחמד להתחלה אבל עשה את שלו ואחרי 3 שנים הגיע זמנו ללכת לטובת פטיפון טוב יותר.dragon כתב:איזה דגם השרווד? אני מכיר דגם אחד של שרווד שהציע איכות מתקבלת על הדעת. רוב הדגמים שלהם נחותים, כך שסביר להניח שהטכניקסים עדיפים עליהם, אפילו משמעותית (מהשניים שהבאת ה-D2 הוא העדיף)....
מהמלצתך אני מבין שעדיף ללכת על פטיפון הנעה ישירה? אשמח להמלצות על דגמים נוספים בתקציב של עד 1500.
- aaa
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 69
בתקציב הזה חבל לקנות כל מיני טקניקסים וטורנסים ישנים שאתה לא יודע מה עבר עליהם ומי עשה להם מה ואיפה. הפרוגקט אסנשיאל אני לא בטוח שהוא מיובא לארץ באופן סדיר. אבל אם אתה יכול להשיג אותו זו כנראה הבחירה הכי טובה במצבך. אני חושב שהוא מגיע עם ראש אורטופון.
-
me109
-
- חבר פעיל מאוד

ראיתי בפיוז פטיפון טורנס דגם TD 158 ב-2300 ש"ח. מישהו מכיר את הטורנסים החדשים? האם הם איכותיים כמו הדגמים המפורסמים שלהם?
- dragon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
כמו כל הטורנסים של היום - ולמעשה כל הפטיפונים של היום - המחיר הזה מופרז. מדובר על פטיפון פשוט שאינו טוב בהרבה מהשרווד שלך, שמחירו הריאלי היה צריך להיות גג 1,000 שקל. אגב, כבר זמן רב אני רואה בלוח יד 2 פטיפון מהדגם הנ"ל מפורסם למכירה ב-1,500, אמנם משומש אבל הבחור טוען שהוא ממש כמו חדש.
- קאליפסו
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 283
יש לי את ה1950 ואני מאוד נהנה ממנו
אולי אני לא אודיופיל,אבל מרגע שנולדתי זה היה בסביבת פטיפון,לטעמי הדגם הזה של טכניקס הוא סופר שדרוג
- קאליפסו
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 283
Re: יש לי את ה1950 ואני מאוד נהנה ממנו
ואין ספק שאיכות המחט גם כן קובעת המון...קאליפסו כתב:אולי אני לא אודיופיל,אבל מרגע שנולדתי זה היה בסביבת פטיפון,לטעמי הדגם הזה של טכניקס הוא סופר שדרוג...