Homeland - עונה 1
אולי פספסתי, אבל לא מצאתי אשכול לסדרה המצויינת הזאת של רשת שואו טיים (הרשת של דקסטר). עד כה שודרו 4 פרקים בעונה הראשונה והוזמנה עונה שנייה.
הסדרה היא כביכול גרסה אמריקאית ל"חטופים" של קשת. אבל שזה לא ירתיע אף אחד - מעבר לסיפור המסגרת אין ממש דמיון בין שתי הסדרות. מדובר בסדרת מתח בסגנון 24 ו"תא רדום". השחקנים מעולים - השבוי המשוחרר היה השחקן הראשי ב - band of brothers המעולה, קלייר דיינס, מנדי פטנקין. העלילה מאד מותחת ומאד מרתקת.
הבעיה היחידה שלי עם הסדרה זה הפתיח המעצבן שלה. אבל זה ממש בקטנה.
לסיכום - ממליץ בחום.
הסדרה היא כביכול גרסה אמריקאית ל"חטופים" של קשת. אבל שזה לא ירתיע אף אחד - מעבר לסיפור המסגרת אין ממש דמיון בין שתי הסדרות. מדובר בסדרת מתח בסגנון 24 ו"תא רדום". השחקנים מעולים - השבוי המשוחרר היה השחקן הראשי ב - band of brothers המעולה, קלייר דיינס, מנדי פטנקין. העלילה מאד מותחת ומאד מרתקת.
הבעיה היחידה שלי עם הסדרה זה הפתיח המעצבן שלה. אבל זה ממש בקטנה.
לסיכום - ממליץ בחום.
מצטרף להמלצה, האמריקאים לקחו את סיפור המסגרת ושיבחו אותו. שחקנים מצוינים ודמויות מעניינות, עלילה מותחת וקצב טוב.
דרך אגב - כבר פורסם שהסדרה תחזור לעונה שניה ושהרייטינג שלה שובר שיאים בערוץ בו היא משודרת:
http://www.nrg.co.il/online/47/ART2/299 ... 307&loc=15
דרך אגב - כבר פורסם שהסדרה תחזור לעונה שניה ושהרייטינג שלה שובר שיאים בערוץ בו היא משודרת:
http://www.nrg.co.il/online/47/ART2/299 ... 307&loc=15
הקדמת אותי ביום, התכוונתי לפתוח שרשור על הסדרה בעצמי אחרי שראיתי שאף אחד לא מדבר עליה.
וכן, זו סדרה טובה מאוד עם פוטנציאל גבוה, משחק אמין ואיכותי ובניית מתח איטית ובטוחה כאשר בכל פרק
נחשף נדבך קטן נוסף של הסיפור.
וכמובן, מלכת הזוחלים היפה מ-"וי" שמתערטלת בכל פרק שני ומציגה גוף לתפארת.
ובהשוואה לא מחמיאה, המקור הישראלי "חטופים" שנראה כמו פרוייקט גמר של תלמידי מגמת קולנוע בגימנסיה
עם משחק מוגזם, דמויות מרגיזות שקשה עד בלתי אפשרי להתחבר אליהן, סטים ותפאורות בשקל תשעים
וצילום של מצלמת טלפון סלולרי. לפחות עשו אקזיט במכירת הרעיון לאמריקאים...
וכן, זו סדרה טובה מאוד עם פוטנציאל גבוה, משחק אמין ואיכותי ובניית מתח איטית ובטוחה כאשר בכל פרק
נחשף נדבך קטן נוסף של הסיפור.
וכמובן, מלכת הזוחלים היפה מ-"וי" שמתערטלת בכל פרק שני ומציגה גוף לתפארת.
ובהשוואה לא מחמיאה, המקור הישראלי "חטופים" שנראה כמו פרוייקט גמר של תלמידי מגמת קולנוע בגימנסיה
עם משחק מוגזם, דמויות מרגיזות שקשה עד בלתי אפשרי להתחבר אליהן, סטים ותפאורות בשקל תשעים
וצילום של מצלמת טלפון סלולרי. לפחות עשו אקזיט במכירת הרעיון לאמריקאים...
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אכן סדרה מעולה, אני כבר בפרק 4.
manola כתב:ובהשוואה לא מחמיאה, המקור הישראלי "חטופים" שנראה כמו פרוייקט גמר של תלמידי מגמת קולנוע בגימנסיה
וצילום של מצלמת טלפון סלולרי. לפחות עשו אקזיט במכירת הרעיון לאמריקאים......
לגמרי לא מסכים עם הביקורת על הגרסה הישראלית.
האמריקאים עשו פרשנות משלהם לסדרה ועשו עבודה טובה לרוב, אבל רחוקה מלהיות מושלמת.
הקטע עם הזונה של השייח היה לגמרי לא אמין וצפוי בעייני ונתן תחושה של סדרה מסוג ב'.
וואו, פרק 7 היה פשוט מעולה!
תקשיבו טוב, חברים, כל מי שלא רואה את הסדרה המצוינת הזו עושה עוול לעצמו.
משחק נהדר, עלילה חזקה ומותחת וטוויסטים מפתיעים הופכים אותה לאחת הסדרות הטובות ביותר
השנה בפרט, ובז׳אנר בכלל.
מומלץ בחום!
תקשיבו טוב, חברים, כל מי שלא רואה את הסדרה המצוינת הזו עושה עוול לעצמו.
משחק נהדר, עלילה חזקה ומותחת וטוויסטים מפתיעים הופכים אותה לאחת הסדרות הטובות ביותר
השנה בפרט, ובז׳אנר בכלל.
מומלץ בחום!
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
מצטרף להמלצות.
עשוי היטב. שווה לעקוב.
עשוי היטב. שווה לעקוב.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9462
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
תודה על ההמלצות - כרגע בעיצומו של מרתון "הסמויה" אז כבר נחכה שיגיע ל יס...
http://b.walla.co.il/?w=/3050/1870392
http://b.walla.co.il/?w=/3050/1870392
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73365
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
סופסוף יצא לי לראות את הפרק הראשון, בהחלט משובח ואם העונה ממשיכה כך בהחלט יש למה לצפות. וכמובן שלראות את מלכת הלטאות בעירום חלקי זה גם בונוס יותר מנחמד. אני מחבב את השחקנית הזו עוד מ Serenity/Firefly.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
איך הצלחת להחזיק ולא לראות ישר את המשך???:))Huber כתב:סופסוף יצא לי לראות את הפרק הראשון, בהחלט משובח ואם העונה ממשיכה כך בהחלט יש למה לצפות. וכמובן שלראות את מלכת הלטאות בעירום חלקי זה גם בונוס יותר מנחמד. אני מחבב את השחקנית הזו עוד מ Serenity/Firefly....
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
הפרק האחרון ביאס אותי מאוד.
ספויילר:
זה היה הפרק שמסביר למה הוא "עבר צד" במהלך השבי, לא ניתנו הסברים למה הוא לא ברח באפשרות הראשונה שניתנה לו אחרי שאבו נאזיר החליט שהוא ילמד את בנו אנגלית ובכך יתקרב אליו.
הוא פשוט חי שם ללא שום נסיון לברוח, והסיבה לבגידה בארצו אחרי שהילד מת מהפצצה לא מספיק חזקה לטעמי כדי באמת להתחבר למהלך שלו.
קיצר חבל שהפרק הכי חשוב של הסדרה נעשה בצורה קצת מרושלת וללא סיפור חזק מספיק.
ספויילר:
זה היה הפרק שמסביר למה הוא "עבר צד" במהלך השבי, לא ניתנו הסברים למה הוא לא ברח באפשרות הראשונה שניתנה לו אחרי שאבו נאזיר החליט שהוא ילמד את בנו אנגלית ובכך יתקרב אליו.
הוא פשוט חי שם ללא שום נסיון לברוח, והסיבה לבגידה בארצו אחרי שהילד מת מהפצצה לא מספיק חזקה לטעמי כדי באמת להתחבר למהלך שלו.
קיצר חבל שהפרק הכי חשוב של הסדרה נעשה בצורה קצת מרושלת וללא סיפור חזק מספיק.
שי
- Huber
- חבר במועדון HT

הידיעה שעוד 6 שעות צריך לקום לעבודה, פשוט...dima_vy כתב:איך הצלחת להחזיק ולא לראות ישר את המשך???:))Huber כתב:סופסוף יצא לי לראות את הפרק הראשון, בהחלט משובח ואם העונה ממשיכה כך בהחלט יש למה לצפות. וכמובן שלראות את מלכת הלטאות בעירום חלקי זה גם בונוס יותר מנחמד. אני מחבב את השחקנית הזו עוד מ Serenity/Firefly.......
- Huber
- חבר במועדון HT

ד"א, אף אחד לא שם לב שהשחקן הראשי בסידרה שיחק בסידרה המצויינת LIFE שבוטלה וב Band of Brothers?