התחדשתי בתאילנד בגלאקסי S 2, הוא אצלי כשבועיים ובגלל הלו"ז של טיול בחו"ל רק ביומיים האחרונים היה לי זמן לשחק עימו מה שמוביל איתו לכמה שאלות:
1. לגבי המצלמה, כל פעם שאני מצלם תמונה בסיום הצילום הוא מציג את התמונה ו"נתקע" שם. הייתי רוצה שישאר על התמונה כמה שניות בודדות (1-3 בערך) או בככל לא ויחזור לתפריט הצילום על מנת לאפשר לי לצלם תמונות נוספות. מה שקורה כרגע זה שאני צריך לחזור "ידנית" (ע"י לחיצה על כפתור ה"חזור") לתפריט הצילום, מציק ומבלבל ביחוד כאשר מבקשים מאחרים לצלם אותך יותר מתמונה אחת.
2. הרבה פעמים כשאני מנסה למחוק הודעת טקסט, ישום ההודעות קורס וההודעה לא נמחקת. אני מקבל הודעת בנוסח "מצטערים! היישום הודעות (תהליך mms.android.com) נעצר באופן לא צפוי. נסה שוב." מה עושים? מתקינים ישום חלופי?
3. בתאילנד התקינו לי "תמיכה בעיברית" בלי שביקשתי, כנראה רום של אורנג' עפ"י הלוגו בהדלקת המכשיר והיישומים שהופיעו בתפריטי המכשיר. נכון לעכשיו אנני רואה בכך חיסרון, המכשיר עובד חלק לגמרי, המקלדת עובדת היטב (אפילו ה"סוויפ" עובד ובעיברית) והכל נראה תקין - יש איזושהי סיבה לשנות רום?
4. איך בודקים איזה רום מותקן? בתפריטי המכשיר מצאתי דרך לבדוק רק איזו גירסה של מערכת ההפעלה מותקנת.
5. ישנם המון פונקציות מדהימות במכשיר שאני מוצא בטעות, כגון האופציה להתקשר למספר ביומן השיחות פשוט עי משיכת האצבע על המספר משמאל לימין (או לשלוח הודעה עי משיכת האצבע בכיוון השני), האופציה להשתיק צילצול פשוט עי הפיכת המכשיר פיזית ועוד. יש אפשהו מדריך מסודר למכשיר ו/או למערכת שמפרט את כל הדברים הללו?
6. מאפא מורידים טפטים זזים? כרגע קיבלתי עם המכשיר כמה אבל רק אחד מהם מעניין.
7. אני משתמש בווידג'ט של יישום שנקרא ACCUWEATHER שמציג את מזג האוויר. בחול הוא היה מאוד שימושי, בארץ העיר היחידה שהוא מזהה היא ירושליים. יש ישום דומה ש"מכיר" קצת יותר טוב את ישראל?
8. קיבלתי "מנהל משימות" שמאפשר לי לסגור ישומים. למה זה נחוץ? הרי הבנתי שבאנדרואיד ישומים שנמצאים בקע לא צורכים משאבים כגון זיכרון וסוללה, לא?
יש לי עוד שאלות, כרגע אני פשוט לא זוכר, אני מניח שהן יצוצו במהלך היום כשאשתמש במכשיר וכשזה יקרה אעדכן פה