שלום,
אני מחפש טלוויזיה שכבר אינה נמצאת אצל היבואן (LG ח.י). הדרך היחידה להשגיע אותה, היא בחנויות שמחזיקות את הטלווזיות בעצמם, ונשארו במלאי. מצאתי את הטלוויזיה הנל עם אחריות מקורית של ח.י במחסני חשמל. האם יש סיבה לדאוג מקניה שם למרות שהאחריות מקורית?
כמו כן, קצת Off Topic. אם והמסך מגיע עם Pixels בעייתים או בעיה אחרת, וליבואן אין מסך במחסנים להחלפה - האם נוהג היבואן להחזיר את הכסף?
תודה.
קניה במחסני חשמל?
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
בקשר לשאלה הראשונה - קניתי מהם בעבר כמה דברים וגם כשהייתי זקוק לשירות הכל היה טיפ טופ אבל יש לציין שכל מה שרכשתי היה בסכומים של כמה מאות שקלים ולא מעבר.
בקשר למקרה השני אין ליבואן הרבה מה לעשות, אם לא קיבלת מוצר תקין זכותך לבטל את העסקה (אם אתה לא מעוניין בפתרון של היבואן), יש גם אפשרות שיציעו לך מוצר דומה או טוב יותר.
בקשר למקרה השני אין ליבואן הרבה מה לעשות, אם לא קיבלת מוצר תקין זכותך לבטל את העסקה (אם אתה לא מעוניין בפתרון של היבואן), יש גם אפשרות שיציעו לך מוצר דומה או טוב יותר.
הבנתי. אבל אני מניח שאם לדוגמא אני מגיע הביתה, מחבר את הטלוויזיה - ויגלה איזשהי בעיה (פיקסל שרוף לדוגמא) - הם לא יטרחו ויחליפו לי את המסך אם אני יחזור אליהם? הם כנראה ישלחו אותי ליבואן?
מאחר ואני מחפש את הדגם הספציפי הזה, אני לא בטוח שארצה את ה "השדרוג" הזה. לכן בדקתי אם אוכל לקבל את הכסף חזרה ולא להסכים לשידרוג מוצר.
מאחר ואני מחפש את הדגם הספציפי הזה, אני לא בטוח שארצה את ה "השדרוג" הזה. לכן בדקתי אם אוכל לקבל את הכסף חזרה ולא להסכים לשידרוג מוצר.