קניה במחסני חשמל?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
Tg פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום,

אני מחפש טלוויזיה שכבר אינה נמצאת אצל היבואן (LG ח.י). הדרך היחידה להשגיע אותה, היא בחנויות שמחזיקות את הטלווזיות בעצמם, ונשארו במלאי. מצאתי את הטלוויזיה הנל עם אחריות מקורית של ח.י במחסני חשמל. האם יש סיבה לדאוג מקניה שם למרות שהאחריות מקורית?

כמו כן, קצת Off Topic. אם והמסך מגיע עם Pixels בעייתים או בעיה אחרת, וליבואן אין מסך במחסנים להחלפה - האם נוהג היבואן להחזיר את הכסף?

תודה.

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #2 

בקשר לשאלה הראשונה - קניתי מהם בעבר כמה דברים וגם כשהייתי זקוק לשירות הכל היה טיפ טופ אבל יש לציין שכל מה שרכשתי היה בסכומים של כמה מאות שקלים ולא מעבר.

בקשר למקרה השני אין ליבואן הרבה מה לעשות, אם לא קיבלת מוצר תקין זכותך לבטל את העסקה (אם אתה לא מעוניין בפתרון של היבואן), יש גם אפשרות שיציעו לך מוצר דומה או טוב יותר.

Tg פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

הבנתי. אבל אני מניח שאם לדוגמא אני מגיע הביתה, מחבר את הטלוויזיה - ויגלה איזשהי בעיה (פיקסל שרוף לדוגמא) - הם לא יטרחו ויחליפו לי את המסך אם אני יחזור אליהם? הם כנראה ישלחו אותי ליבואן?

מאחר ואני מחפש את הדגם הספציפי הזה, אני לא בטוח שארצה את ה "השדרוג" הזה. לכן בדקתי אם אוכל לקבל את הכסף חזרה ולא להסכים לשידרוג מוצר.

Tg פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

אגב, יש עוד אלטרנטיבה בשם "עולם הקולנוע". אבל מבדיקה ממש שטחית הבנתי שממש לא כדאי להתקרב אליהם (למרות שהאחריות היא שוב - מקורית של ח.י).

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”