רכישת PS3

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
dagi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי

אני מאזור המרכז ומעוניין לקנות PS3', אני רואה שיש הרבה חבילות רכישה עם משחקים ו160 או 320 גיגה.

רציתי לדעת אם יש לי סיבה לקנות את ה320 גיגה אם אני מתכוון רק לשחק?

האם לקנות רק PAL ? ואם כן האם המשחקים שמזמנים באתרים המומלצים בדביק (מאנגליה ) מתאימים לpal למרות שלא ראיתי שמצויין באתר ?

איפה או מה המחיר הסביר לרכישת ps3 היום + שלט נוסף ? (ואני חושב שאת המשחקים כדאי להזמין מחול )

תודה

wallalon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1925
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 147 פעמים

שליחה #2 

אם ה160 זול משמעותית אני חושב שאין לך צורך ביותר בשימוש של משחקים.
רק אם אתה מתכוון לאחסן במכשיר המון תכנים - סרטים/מוזיקה/תמונות כדאי להשקיע בהארד דיסק גדול

באנגליה משתמשים ב PAL בדומה לישראל

לגבי מחירים אני לא כלכך בקיא - אבל תמיד שווה לבדוק בZAP ולפעמים גם מחסני חשמל עושים מבצעים מענינים בעיתון

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #3 

המחירים ל 160 נעים סביב ה 1450 ש"ח.
יכול להיות זול יותר אם מדובר במכשיר NTSC עם שירות מקומי של החנות המוכרת..
יכול להיות מעט יותר לדגם PAL בשירות של ישפאר. (ויש גם דגמי PAL עם שירות של חנות מקומית)
אין לך צורך ביותר מה- 160 גיגה. אני עם 80 גיגה כבר שלוש שנים של התקנות הסרות דמואים ומה לא.. יש לי מספיק מקום.
מקסימום בעתיד תחליט שאתה צריך יותר נפח פשוט תקנה כונן חדש (באיזה נפח שבא לך) ותחליף לו לבד,
זה לקוח בדיוק 10 דקות וזה לא פוגם באחריות המכשיר. (לפחות מצד סוני)
מבחינת משחקים אין נעילה אזורית. אתה יכול לשחק באיזה משחק שאתה רוצה על איזה מכשיר שאתה רוצה וזה עובד.
הנעילה האזורית בדרך כלל חלה על סרטים מקוריים ב DVD ושמעתי שגם יש סרטים בבלו-ריי שנעולים אזורית..
וכן, משחקים מומלץ להזמין מחו"ל. לא כל כך חשוב מאיפה, רק תעשה השוואות מחירים וחפש מבצעים. אפשר להשיג לפעמים מחירי בדיחה על משחקים ישנים או מחירים ממש אטרקטיביים למשחקים די חדשים..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

dagi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

תודה רבה על העזרה ..ונשאר רק להתחדש

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”