אך הייתם ממליצים לתלות סנטר על הקיר?!
בוקר טוב לכולם
יש לי זרוע על הקיר עם טלוויזיה ומתחת לזרוע ממש בצמוד לחלק התחתון של הטלוויזיה אני רוצה למקם את הסנטר איך הייתם ממליצים לי למקם את הסנטר שם?!
חשבתי על מדף ועליו ישב הסנטר.
איזה המלצות תוכלו להציע לי
תודה רבה
ארז
יש לי זרוע על הקיר עם טלוויזיה ומתחת לזרוע ממש בצמוד לחלק התחתון של הטלוויזיה אני רוצה למקם את הסנטר איך הייתם ממליצים לי למקם את הסנטר שם?!
חשבתי על מדף ועליו ישב הסנטר.
איזה המלצות תוכלו להציע לי
תודה רבה
ארז
אצלי מתחת לטלויזיה יש את התקעים של החשמל (בין המסך לשידה מבחינת הגובהה..) .
אם אני אתלה את הסנטר ממש צמוד לתקעים כדי להסתיר אותם , אני אגרום לאיזה שהם הפרעות בסאונד של הרמקול ?? הוא שהמיסוך שלו מספיק טוב בשביל למנוע את זה ?
אם אני אתלה את הסנטר ממש צמוד לתקעים כדי להסתיר אותם , אני אגרום לאיזה שהם הפרעות בסאונד של הרמקול ?? הוא שהמיסוך שלו מספיק טוב בשביל למנוע את זה ?
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
המון,Erez8e כתב:יש איזה אתר ברשת/חנות בירושלים שאתה מכיר ממליץ/יודע על קיומה? שמתעסקים עם מדפים כאלו?!opv כתב:הכי טוב סטנד לרמקול מדפי...
תודה רבה...
אייל פור
אמיר ארמה
אורי יפה
אתה צריך בסה"כ סטנד בודד, אולי יש להם במקרה.
בדוק גם ביד 2.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
יש לא מעט מדפים בסגנון הזה באיקאה, עם כמה אופציות שונות של מימדים וגימור: http://www.ikea.co.il/?catid={DE3109F4- ... 02585E958C}Erez8e כתב:תודה רבה
חשבתי על רעיון אחר מדף מלבני ארוך מקיר לקיר ובהמצע ישב הסנטר ובצדדים דברים שהיום אני מניח על הרמקולים. בקרוב אני יבקר באי די דיזינן והחפש משהו כזה.
תודה רבה
והמשך יום נעים...
תודה רבה חברepony כתב:יש לא מעט מדפים בסגנון הזה באיקאה, עם כמה אופציות שונות של מימדים וגימור: http://www.ikea.co.il/?catid={DE3109F4- ... 02585E958C}Erez8e כתב:תודה רבה
חשבתי על רעיון אחר מדף מלבני ארוך מקיר לקיר ובהמצע ישב הסנטר ובצדדים דברים שהיום אני מניח על הרמקולים. בקרוב אני יבקר באי די דיזינן והחפש משהו כזה.
תודה רבה
והמשך יום נעים......
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
תרשום מידות ומה אתה צריך ואם יש תמונה שאפשר לשים , תעלה לנו ואני אנסה לעזור כאן..Erez8e כתב:מישהו מכיר נגר טוב שעושה עבודה טובה לפי מידות שאני יתן לו...? בסוף אני יכין מדף שמותאם למידות שלי ולא משהוא מוכן שקונים...
מדף של 2.65m רוחב 35ס"מ עומק 20ס"מ גובהavihuli כתב:תרשום מידות ומה אתה צריך ואם יש תמונה שאפשר לשים , תעלה לנו ואני אנסה לעזור כאן..Erez8e כתב:מישהו מכיר נגר טוב שעושה עבודה טובה לפי מידות שאני יתן לו...? בסוף אני יכין מדף שמותאם למידות שלי ולא משהוא מוכן שקונים......
חשבתי לעשות אותו בצורת מלבן...
תודה רבה
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
מלבן הוא יהיה בכל מקרה גם אם יהיה 2 ס"מ גובה, אבל 20 ס"מ ?! זה המוןןןןןןן תבנה כבר ספרייה..
המדף אצלי הוא 26 מ"מ והוא נראה לי עבה.. או שהתבלבלת ?
המדף אצלי הוא 26 מ"מ והוא נראה לי עבה.. או שהתבלבלת ?
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

סבבה. עם הרוחב אני חושב שיש "בעיה" כי אם אני זוכר נכון אין פלטות של עץ במידה הזאת - זה קצת ארוך מדיי. מה אומר, המשמעות היא שהמדף יורכב מ- 2 חתיכות ולא אחת. אני יכול לבדוק לגבי זה ואני מניח שניתן לחבר 2 יחידות לגודל שאתה רוצה. לגבי העומק זו מידה סטנדרטית יחסית ואם לא אז אין בעיה לחתוך את ההפרש.
לגבי הגובה - האם הכוונה היא ל- 20 ס"מ או מ"מ ?
אם ס"מ, אז מציע לבדוק אפשרות לעשות את המדף מגבס ולא מעץ (למרות שגם עץ אפשרי בהחלט). אם מ"מ אז עדיף משהו קצת יותר עבה בשביל שהמדף לא ייקבל בטן בגלל האורך שלו (בהנחה שאנחנו לא רוצים לשים יותר מדי תומכים מלמטה ככה שזה ייראה גם אסתטי.
תשים תמונה יהיה לי יותר קל להמליץ על פתרון. מאיפה אתה בארץ ?
לגבי הגובה - האם הכוונה היא ל- 20 ס"מ או מ"מ ?
אם ס"מ, אז מציע לבדוק אפשרות לעשות את המדף מגבס ולא מעץ (למרות שגם עץ אפשרי בהחלט). אם מ"מ אז עדיף משהו קצת יותר עבה בשביל שהמדף לא ייקבל בטן בגלל האורך שלו (בהנחה שאנחנו לא רוצים לשים יותר מדי תומכים מלמטה ככה שזה ייראה גם אסתטי.
תשים תמונה יהיה לי יותר קל להמליץ על פתרון. מאיפה אתה בארץ ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני חושב שהכוונה בגובה היא לא לבלוק עץ בעובי 20 ס"מ (זה ממש בול עץ על הקיר) אלא לקופסא - לא מדף אחד שעליו מונחים הדברים.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

השאלה אם אתה רוצה שהחלק העליון של המדף גם יהיה תחום ?
אני מהצפון (קריות)...
צלם ותעלה לנו, נראה לי יותר עדיף (אפילו צלם בפלאפון שנקבל מושג..)
אני מהצפון (קריות)...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

כן. מה זה קיר ערום לגמרי ? אין עליו כלום כרגע ?
שים תמונה שנראה במה מדובר אולי יבוא רעיון אחר...
שים תמונה שנראה במה מדובר אולי יבוא רעיון אחר...
אין בעייה שכהגיע לבית העלה תמונה
חשוב לי שהמדף/הרעיון שיעלה יהיה מאוד מנימליסטי וחזק כי הסנטר שקניתי שוקל לא קצת...
לדעתי מצד ימין אפשר לזרום עם ספרייה אבל אולי יהיה לך רעיון יותר פרקטי, אז כשהגיע לבית העלה תמונה
תודה רבה
ארז
חשוב לי שהמדף/הרעיון שיעלה יהיה מאוד מנימליסטי וחזק כי הסנטר שקניתי שוקל לא קצת...
לדעתי מצד ימין אפשר לזרום עם ספרייה אבל אולי יהיה לך רעיון יותר פרקטי, אז כשהגיע לבית העלה תמונה
תודה רבה
ארז