האם יש סיכוי שחברה מובילה תוציא מוניטור נטו לקולנוע ביתי?
אני ממש לא מבין מה קרה לשוק המוניטורים שהיה דיי תוסס בתקופת ה CRT. למה לעזאזל כאשר אני קונה מסך טלויזיה יוקרתי אני מקבל סטרימר מובנה (שלא מתקרב לסטרימן יעודי)?, אני מקבל כל מיני מעבדי תמונה (שלא מתקבים למעבד יעודי)? ואני מקבל טיונרים מיותרים?
למה אני צריך לשלם על כל התוספות הללו שתופסות מרחב אלקטרוני שהיה ניתן לנצל אותו לשיפור איכות המסך. הייצי רוצה למצוא מסך נטו עם כניסת HDMI אחת בעלת תמיכה ב NATIVE RATE ללא כל צורה של עיבוד תמונה. הייתי רוצה לבנות מערכת עם מעבד תמונה יעודי, ממיר דיגיטאלי כולל טיונר, סטרימר יעודי, ורסיבר. למה בכלל טורחים לכלול רמקולים בטלויזיות יוקרה שנועדו לקונלוע ביתי שגם גך יתבסס על רסיבר? למה אני צריך לשלם על מגבר שאני לא משתמש בו? לא ברור לי מדוע אף חברה לא הרימה את הכפפה עד היום והוציאה עד היום מוניטור HI END נטו? מעניין האם יש כאן עוד שכמוני היו רוצים לראות מוצר כזה?
למה אני צריך לשלם על כל התוספות הללו שתופסות מרחב אלקטרוני שהיה ניתן לנצל אותו לשיפור איכות המסך. הייצי רוצה למצוא מסך נטו עם כניסת HDMI אחת בעלת תמיכה ב NATIVE RATE ללא כל צורה של עיבוד תמונה. הייתי רוצה לבנות מערכת עם מעבד תמונה יעודי, ממיר דיגיטאלי כולל טיונר, סטרימר יעודי, ורסיבר. למה בכלל טורחים לכלול רמקולים בטלויזיות יוקרה שנועדו לקונלוע ביתי שגם גך יתבסס על רסיבר? למה אני צריך לשלם על מגבר שאני לא משתמש בו? לא ברור לי מדוע אף חברה לא הרימה את הכפפה עד היום והוציאה עד היום מוניטור HI END נטו? מעניין האם יש כאן עוד שכמוני היו רוצים לראות מוצר כזה?
דווקא כן הוציאו. פיוניר עם סדרת הקורו מוניטור, ופנסוניק עם המסכים לשימוש מקצועי.
אם אתה לא רוצה עיבוד תמונה מיותר פשוט תכבה את כל הדברים שאתה לא רוצה.
אם אתה לא רוצה עיבוד תמונה מיותר פשוט תכבה את כל הדברים שאתה לא רוצה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לכל החברות יש מוניטורים עדיין, אבל התובנה של החברות היא שכיום השוק הזה די נעלם.
יש מעט ביקוש ולכן בד"כ גם לא ממש ייבאו את המוצרים הללו.
יש מעט ביקוש ולכן בד"כ גם לא ממש ייבאו את המוצרים הללו.
מצטרף לתהייה, מי שיש לו מדיה סנטר לא צריך שהמסך יקרא קבצים או יתחבר לפייסבוק ומי שיש לו רסיבר קולנוע ביתי לא צריך מערכת סאונד שמייקרת את המסך בשביל החדשות. לא נראה לי שאני מפריז בהערכה שלרובנו יש גם מדיה סנטר וגם רסיבר כך שאנחנו צריכים מהמסך תמונה איכותית ותו לא. הייתי שמח למצוא אחד כזה עד אז כנראה שאשאר עם הסוני הוותיקה והטובה שאולי אינה יכולה לקרוא. Jpeg אבל התמונה, ת ע נ ו ג.
מסכים מסוג זה סביר להניח שלא תראה בתצוגה בחנויות, בהגדרה אלו מסכים לתחום המקצועי וככאלה הם לא נפוצים בחנויות.woodyg כתב:היי dude69il
יש לך מושג היכן ניתן לראות/לקנות?
המלצה?
תודה!...
איפה אתה גר???
אני בטוח שבחנות מתמחה באיזור מגוריך ישמחו לעזור לך.
.dude69il כתב:מסכים מסוג זה סביר להניח שלא תראה בתצוגה בחנויות, בהגדרה אלו מסכים לתחום המקצועי וככאלה הם לא נפוצים בחנויות.woodyg כתב:היי dude69il
יש לך מושג היכן ניתן לראות/לקנות?
המלצה?
תודה!...
איפה אתה גר???
אני בטוח שבחנות מתמחה באיזור מגוריך ישמחו לעזור לך....
גבעתיים