Pioneer LX-60 ושאלת סאונד HD
-
Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
שלום,
תהיתי לעצמי, הרסיבר שיש לי למיטב ידיעתי עם יציאה וכניסות HDMI 1.3.
נגיד והחלטתי לשנות את התצוגה שלי לאחת עם תמיכת תלת מימד, האם זה אומר שלא אוכל למתג את התמונה יותר דרך המגבר ?
האם מדובר בחובה או רק סרטיפיקציה ותלת מימד יעבוד גם על פורט 1.3 ?
בנוגע לסאונד, שאלה כזו, האם בתצורת 5.1 אכן אפשר לשים לב להבדל (דרסטי או לא) באיכות הסאונד בין פורמטים רגילים (DTS/DD) לבין כאלו באבחנה גבוהה (TrueHD/DTS-HD MA) ?
תודה
תהיתי לעצמי, הרסיבר שיש לי למיטב ידיעתי עם יציאה וכניסות HDMI 1.3.
נגיד והחלטתי לשנות את התצוגה שלי לאחת עם תמיכת תלת מימד, האם זה אומר שלא אוכל למתג את התמונה יותר דרך המגבר ?
האם מדובר בחובה או רק סרטיפיקציה ותלת מימד יעבוד גם על פורט 1.3 ?
בנוגע לסאונד, שאלה כזו, האם בתצורת 5.1 אכן אפשר לשים לב להבדל (דרסטי או לא) באיכות הסאונד בין פורמטים רגילים (DTS/DD) לבין כאלו באבחנה גבוהה (TrueHD/DTS-HD MA) ?
תודה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17936
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
עבור תלת מיימד ברזולוציה של full hd אתה נדרש לתקן hdmi 1.4 .
לגבי שאלת הסאונד הכל תלוי בהקלטה ובאיכות הציוד שברשותך. לעיתים תרגיש הבדל ולעיתים לא, במיוחד במידה ותריץ את ה core של ה hd ולא את הdts /dd הרגילים.
לגבי שאלת הסאונד הכל תלוי בהקלטה ובאיכות הציוד שברשותך. לעיתים תרגיש הבדל ולעיתים לא, במיוחד במידה ותריץ את ה core של ה hd ולא את הdts /dd הרגילים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17936
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
לא ממשChura כתב:כלומר שמבחינתי, צפיה בתכני תלת מימד משמע החלפת מגבר (חוץ מקנית מסך תומך כמובן) ?istarmini כתב:עבור תלת מיימד ברזולוציה של full hd אתה נדרש לתקן hdmi 1.4 .......
אתה יכול לרכוש נגן bd בעל שתי יציאות hdmi האחת בתקן 1.3 והשניה בתקן 1.4. את ה 1.4 אתה מחבר למסך/מקרן (שתומך ב 1.4) ואת ה 1.3 אתה מחבר לרסיבר לצורך קבלת הסאונד.
לפנסוניק יש נגן כזה .