רמקולים לסלון
היי.. אני מחפש רמקולים לסלון לדעתי 2 רמקולים רצפתיים יעשו את העבודה. הבעיה המרכזית בסלון שלי זה שיש הד ואי אפשר לשמוע כמו שצריך את הטלויזיה. הסלון הוא 5 מטר (ספה לטלויזיה) על 6 מטר רוחב ( שממשיך עוד כמה מטרים למטבח) והגובה של התקרה זה בערך 260 או 270.
מה אתם ממליצים ? אני מחפש רמקולים טובים. המחיר לדעתי צריך להיות בערך 4000 שקל. אני לא ממש מבין בזה אז אם יש משהו בפחות שיתן תוצאות יפות גם טוב .
תודה!
מה אתם ממליצים ? אני מחפש רמקולים טובים. המחיר לדעתי צריך להיות בערך 4000 שקל. אני לא ממש מבין בזה אז אם יש משהו בפחות שיתן תוצאות יפות גם טוב .
תודה!
שלום,
רמקולים זה עניין של טעם. לכל רמקול יש את גוון הצליל שלו וכמובן אותו רמקול עשוי להשמע שונה לגמרי בתנאים אקוסטיים שונים ועם הגברה שונה.
לכן הדרך לבחור רמקול היא להאזין ולהחליט איזה רמקול נשמע לטעמך. מומלץ שתגיע לחנות עם דיסקים שלך שאתה מכיר ואוהב. כמו כן שמעתי שיש חנויות שיסכימו לבוא אליך הביתה עם הרמקול כדי שתוכל לשמוע את הצליל שלו אצלך בבית.
בנוגע לעניין ההד - יש המון דברים שניתן לעשות. לדוגמא, שטיח עשוי לצמצם את הבעיה. בנוסף, סטנד לרמקול יכול גם הוא לבודד תהודות לא רצויות.
מקווה שעזרתי במשהו...
רמקולים זה עניין של טעם. לכל רמקול יש את גוון הצליל שלו וכמובן אותו רמקול עשוי להשמע שונה לגמרי בתנאים אקוסטיים שונים ועם הגברה שונה.
לכן הדרך לבחור רמקול היא להאזין ולהחליט איזה רמקול נשמע לטעמך. מומלץ שתגיע לחנות עם דיסקים שלך שאתה מכיר ואוהב. כמו כן שמעתי שיש חנויות שיסכימו לבוא אליך הביתה עם הרמקול כדי שתוכל לשמוע את הצליל שלו אצלך בבית.
בנוגע לעניין ההד - יש המון דברים שניתן לעשות. לדוגמא, שטיח עשוי לצמצם את הבעיה. בנוסף, סטנד לרמקול יכול גם הוא לבודד תהודות לא רצויות.
מקווה שעזרתי במשהו...
- שמעון-מור-יוסף
- עוסק בתחום

- תגובות: 1321
- שם מלא: שמעון מור יוסף
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 28 פעמים
- יצירת קשר:
זה לעולם לא רק הרמקולים
רמקולים אינם חלק יחידי במערכת, הם חלק ממנה:
רמקולים
כבלי רמקולים
מגבר
כבלי חיבור
מקור
גודל חדר, אקוסטיקה,
משתמשי המערכת והייעוד שלה
זה בצד הטכני, ולפעמים ישנו עוד פאן אסטטי
בכדי להגיע לתוצאה סופית נכונה וטובה הרמקולים צריכים להיות מותאמים כמה שיותר לכל החלקים
רמקולים אינם חלק יחידי במערכת, הם חלק ממנה:
רמקולים
כבלי רמקולים
מגבר
כבלי חיבור
מקור
גודל חדר, אקוסטיקה,
משתמשי המערכת והייעוד שלה
זה בצד הטכני, ולפעמים ישנו עוד פאן אסטטי
בכדי להגיע לתוצאה סופית נכונה וטובה הרמקולים צריכים להיות מותאמים כמה שיותר לכל החלקים
- שמעון-מור-יוסף
- עוסק בתחום

- תגובות: 1321
- שם מלא: שמעון מור יוסף
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 28 פעמים
- יצירת קשר:
זו בעיה ...noririco כתב:כן אבל אם אנימגיע לחנות מה אני מבקש?...
אם אתה סתם רוצה לקנות רמקולים אתה יכול להוציא הרבה פחות מהסכום שנקבת ולהגיע כמעט לאותה התוצאה הסופית...
אבל אם אתה רוצה לקנות רמקולים נכונים ומתאימים, כל עוד אין ידיעה ולקיחה בחשבון את כל המשתנים,
אי אפשר ל"לכת לחנות" ולקנות מה שיש במחיר הזה ולצפות שתהיה תוצאה נכונה וטובה
{מה לעשות החיים קשים