PES 2012 - דיון ראשי

דיונים על המשחקים עצמם, משחקי אונליין וכו'
jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #1 

שלום לחברי הפורום,
החלטתי לפתוח דיון ראשי ל PES 2012 מאחר ויש כאן מספר חברים שרכשו אותו או עומדים לרכוש אותו.
חשבתי שיהיה יעיל לפתוח דיון ראשי בו אפשר יהיה לקבוע מפגשי אונליין ובכלל לחלוק חוויות וטיפים.
בנוסף, זה המקום לשיתוף החברים בהתרשמות הכללית שלכם מהמשחק ומהפיצ'רים החדשים שהוכנסו בו.
לשמחתי, קבלתי היום את העותק האנגלי (וכן, זה חשוב מאד מאיפה איזור בעולם העותק) כאשר בנוסף ה PS3 שלי הוחזר לי מחבר לאחר השאלה ארוכת טווח (הוא רכש לו מכשיר חדש משלו.. :roll: )

נתחיל מזה שאני מחפש כבר מספר ימים קובץ OPTION FILE + עדכון מדים ושמות.
מצאתי כמה פורומים בהם עוסקים בזה כמו זה -
http://www.pesgaming.com/index.php
בהם יש כל מיני קבוצות שעובדות על מיני עדכונים שלהם לפי ההעדפות האישיות של כל קבוצה..
זכור לי שבעבר יצאו עדכונים של GamingAccess, אבל השנה ראיתי שהם עדיין לא הוציאו.
בקיצור, יש למישהו המלצה לקובץ עדכון טוב?
הנטייה כרגע היא להתקין את זה:
http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=86537

ה- PSN ID שלי הוא JackoGTX, תרגישו חופשי להוסיף אותי לרשימת החברים שלכם.

חשוב רק לציין שהדיון ממש לא מוגבל לפלטפורמה מסויימת.
יאאלה, שיהיה דיון פורה.. (Y)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

banko1
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

http://winningelevenblog.com/blog/wenb- ... realeased/
יש גם את זה, שנה שעברה השתמשתי בעדכונים שלהם. השנה לא יכולתי להתאפק עוד שבועיים אז רכשתי בארץ.

JFK6
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 177
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

וואלה גם אני קניתי בארץ ויצא עדכון לפני שבוע
שעושה הרבה סדר בשחקנים/קבוצות וכ׳ו.
לגבי המשחק ברשת משום פה במשחק הנ״ל עוד לא הצלחתי לשחק, נראה לי בגלל כמה בעיות בחיבור. אבל סה״כ המשחק הכי עד כה ואני ממש נהנה מכל רגע בו...

drorar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #4 

המשחק ברשת מצוין, כל השאר מאוד בינוני.

jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

אחרי כשבועיים עם המשחק (האמת שמתוך השבועיים האלה הוא היה אצלי מספר ימים בודדים כי השאלתי אותו לחבר) אני יכול לומר שיש לו מלא פאקים. יש בו אינסוף דברים מעצבנים שכנראה פשוט לעולם יסודרו באף פרו כי זה תמיד היה ככה ותמיד יהיה ככה.
אם אני מנסה לסכם את הדברים העיקריים שמעצבנים בו : (ויש עוד כמה דברים שבטח שכחתי..)
1) A.I די מעפאן שמתבטא בהרבה מקרים בבלמים ששוכחים לשמור על שחקן שתוקף או שמוותרים על כדור שנמצא ממש לפני הרגל שלהם כי ככה המנוע של המשחק החליט. משום מה המחשב שתומך בשחקן לא עושה עבודה שקרובה בכלל לאיכות של השחקנים של קבוצת המחשב.
2) יותר מידי פעמים ההגנה כל כך לחוצה (לפעמים בלי שום סיבה ברורה) ובוחרת להעיף כדור מרחבת החמש, רק שבמקום להעיף זה איכשהו מגיע לשער עצמי. יותר מידי פעמים אני שומע את המשפט המטריד "ooh, an own goal" עם הקול המעצבן של ג'ון צ'מפניון שרק מגביר את העצבים.
3) מחשב שקרן. כן זו רק תחושה אישית, אבל נמאס לי להרגיש כל הזמן שהמחשב משקר לטובתו. אם זה בעבירות שלא היו כשזה מבוצע עליו או לא לתת לי עבירה כשהוא בבירור עושה גליץ' וקוצר לי שחקן באופן בוטה.
4) כן, עברו כבר שנים מאז ש PES יצא לעולם וקונאמי כנראה לעולם לא תצליח לרכוש זכיונות של כל הליגות והקבוצות כמו בפיפ"א.
*ראוי לציין שאפשר לערוך את זה ככה שכל הקבוצות וההעברות יהיו עדכניות ונכונות או באופן עצמאי או בעזרת קבצים מוכנים שיש ברשת.
5) שמישהו יילמד את המנוע של המשחק מה זה נפדל פאסיבי כבר ומתי כן שורקים ומתי לא ראוי לשרוק לעצירת המשחק.
6) ראבאק שמישהו יחליף כבר את ג'ון צ'מפיון הזה והמשפטים המאוסים שלו.

*עריכה*
עוד דבר - זה רק אני או שהמשחק ממש קשה ?
ברמת REGULAR אני מסתדר לא רע וברוב המקרים נוטה לנצח.
ברמת PROFESSIONAL אני כמעט לא מבקיע שלא לדבר על לנצח, גם אם אני אם קבוצה ממש חזקה נגד קבוצה חלשה התנועה ממש קשה. המחשב עושה בונקר בהגנה וכל אחד שמקבל את הכדור הוא סוגר אותו עם שניים שלושה שחקנים שלא מתקשים בכלל לקחת את הכדור גם אם מדבור נניח במסי. אבל כשהמחשב עם הכדור - לכו תשברו את הראש איך להוציא לו את הכדור כי זה נראה כאילו הדביקו לו אותו לנעל עם איזולירבנד או משהו..

אחרי שכל זה נאמר, שחקתי גם בפיפ"א 12 לא מעט בזמן האחרון וכן יש לו הרבה נקודות בהן הוא טוב יותר מ PES. כל אחד שמשחק בו פעם או פעמיים ישר יכול להתחיל להבין במה הוא מצטיין ביחס לפרו. אבל, הוא ממש לא חף מפשע. גם בו יש המון דברים שלטעמי לא נעשו טוב, חלקם חופפים עם פאקים של הפרו וחלקם ייחודיים רק לו. בכל מקרה, בשורה התחתונה, פיפא לא מרגיש לי טוב. משהו בו מונע ממני להצליח להנות ממנו. קשה לי להצביע על מה זה בדיוק או לנסות לכמת את זה, אבל זה פשוט כך.

אז למרות נסיונות מצד חברים בפורום וגם מצד חברים אחרים שלי להעביר אותו השנה לפיפ"א, אני כנראה אשאר עם ה PES למרות כל העצבים.
אני פשוט אצטרך להתרגל למצב הזה שהנאה אני צריך לחפש במשחקים אחרים - פה באים לעבוד ולסבול.

נ.ב - יצא לפני מספר ימים עדכון 1.2 מקונאמי שלכאורה משפר את ביצועי השוערים, פותר בעיות של קרטועים באנימצייה בריצה ועוד מספר דברים..
נערך לאחרונה על ידי jacko-il ב 07/11/2011 15:45, נערך פעם 1 בסך הכל.

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2337
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #6 

אז למרות נסיונות מצד חברים בפורום וגם מצד חברים אחרים שלי להעביר אותו השנה לפיפ"א, אני כנראה אשאר עם ה PES למרות כל העצבים.
...
עוד לא התייאשנו :roll: אתה עוד תבוא!

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #7 

אין מה לעשות, משחק זה לא סימולטור, משחק נועד להנאה.
לפרו יש הרבה פאקים. בשנים האחרונות יותר פאקים שקל להצביע עליהם מאשר בפיפא. אבל במה שקובע בסופו של דבר, ב"fun factor", פרו מנצח בענק...

jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #8 

kaplaey2 כתב:
...
עוד לא התייאשנו :roll: אתה עוד תבוא!
...
:D

(Y)

kingshoko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3818
נתן תודות: 200 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #9 

קרמריקה כתב:אין מה לעשות, משחק זה לא סימולטור, משחק נועד להנאה.
לפרו יש הרבה פאקים. בשנים האחרונות יותר פאקים שקל להצביע עליהם מאשר בפיפא. אבל במה שקובע בסופו של דבר, ב"fun factor", פרו מנצח בענק...
...
לא נכון לדעתי.
צריך שילוב של השניים, ופיפא לוקח כבר 3 שנים ברציפות בשילוב הזה.
של "פאן" והרבה יותר חשוב קרוב למציאות...

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 439 פעמים

שליחה #10 

PES כבר 3 שנים דורך במקום במקרה הטוב וזה חבל. אחרי שנים של נאמנות ללא פשרות אני ערקתי לצד השני.
אלעד

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #11 

Elad8 כתב:PES כבר 3 שנים דורך במקום במקרה הטוב וזה חבל. אחרי שנים של נאמנות ללא פשרות אני ערקתי לצד השני.
...
+1 , אני באמת לא זוכר את הפיפא האחרון ששיחקתי לפני הנוכחי הייתי PES שרוף בלי להסתכל אפילו לצד השני , השנה עברתי צד , בעיקר בגלל הרשת הדפוקה (XBOX 360) שבגלל שיש לי מכשיר NTSC הוא מחבר אותי רק לאיזור אמריקה (בעיקר דרום אמריקה אבל גם ככה לא באלי טוב) בפיפא זה לא קורה....

drorar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

יצא עדכון (לא data pack, עדכון אמיתי) ונראה שהמשחק הרבה יותר נורמאלי עכשיו מבחינת הגנות ושטויות של AI.

JFK6
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 177
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #13 

איפה אפשר לקרוא על העדכון?

drorar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

בפס3 כשנכנסתי למשחק ביצעתי את העדכון ולאחר מכן באיזור הONLINE כתוב קצת יותר על העדכון בתור הודעה.

בויקיפדיה:
[left]Version 1.02On 7 November 2011, the secound update the PC, PS3 and Xbox 360 versions was made, improvements have been made to overall gaming experience including areas such as free kicks, goalkeeper Movements, Sudden stops when Dash Dribbling and Penalty Kicks. The Game Plan Screen has been altered to make Player Stats easier to see. Issues where the game sometimes froze when playing online have been addressed. Minor playability issues found in a variety of modes including “Become a Legend” have been tweaked accordingly[/left]

ybaranes1
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה #15 

חברים שלום,

מישהו יכול בבקשה לתת לי הסבר מקיף על עידכונים לפרו 2012 לPS3?
איפה אפשר למצוא קבצי עדכון רלוונטים להורדה (מצאתי מלא אבל אני אף פעם לא יודע אם הם רק למחשב או גם לפלייסטיישן 3)?
וכאשר כבר נמצא קובץ שכזה כיצד ניתן להעתיקו לPS3 והיכן (אנא פרטו את השלבים).

בבקשה תעזרו לי, זה כאילו שמהיום שבו חגגתי יומולדת 25, משנה לשנה אני נהייה יותר ויותר טיפש בכל מה שנוגע למשחקים, קונסולות וכיו"ב.
וזה לא נעים !!!!!!!!!!!!!!!!

סומך עליכם וממתין לעזרתכם.

drorar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

קודם כל אתה צריך להבדיל בין עדכון תוכנה לעדכון שחקנים-וקשקושים.
עדכון שחקנים וקשקושים מורידים מהאינטרנט או מהפורומים ומעתיקים לPS3, עדכון תוכנה מורידים מתוך המשחק עצמו.

jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #17 

בין אם זה למחשב ובין עם למכשיר אחר, ברגע שאתה מחובר לרשת ומעלה את המשחק הוא מוצא את העדכונים החדשים שיש לבד ולאחר שאתה מאשר את ההורדה הוא עושה כבר הכל אוטומטית.
אתה לא צריך להוריד ולהתקין שום עדכון באופן ידני, למעט קבצי עריכה שאנשים פרטיים מפרסמים בכל מיני פורומים בעולם.
בקבצי עריכה יש בדרך כלל העברות שחקנים עדכניות, שינויים ביכולות של שחקנים שונים ובמראה החיצוני (כמו מדים, שיער וכו'..) ובעיקר ליגות חדשות שלא קיימות במקור (כמו הבונדסליגה הגרמנית או אחרות) עם כל שמות האמיתיים של הקבוצות עם הלוגויים הנכונים וכן הלאה..
קבצים כאלה יש עשרות. צריך לברר עליהם באופן עצמאי ולראות מה מתאים לך להתקין ומה לא.
*ההתקנה שלהם היא סיפור לא מהעולם הזה ודורשת בדרך כלל משהו כמו שעה של ישיבה ולהעתיק כ 600 קבצים בדיסק USB על הכונן של המכשיר.
*ההתקנה על ה PC בדרך כלל הרבה יותר פשוטה ומגיעה כקובץ פאץ' פשוט.
*נכון להיום לא התקנתי שום OPTION FILE למשחק ואני מחכה שחבר'ה מסויימים באיזה פורום יסיימו את הקובץ שלהם באופן סופי.

ybaranes1
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה #18 

תודה על התגובות.

אני התכוונתי איך אני מתקין את הקבצי עריכה האלה?
נניח שמצאתי ברשת קובץ שמוסיף תלבושות מעודכנות, איצטדיונים נוספים וסמלים מקוריים לכל הליגות (http://www.pes-il.net/search/label/PS3).
אז:
1. הורדתי אותו למחשב.
2. פתחתי את הקובץ.
3. העתקתי את כל מה שנפתח מהקובץ לדיסק און קי.
4. חיברתי את הדיסק און קי ל PS3
5. נכנסתי ב PS3 ל save data untility וב USB stick ראיתי את כל הקבצים של הפאטץ'
6. העתקתי את כל הקבצים אחד אחד ל PS3.
7. נכנסתי למשחק.
אבל אין שום שינוי.
מה אני עושה לא נכון?

באמת שלא אכפת לי לשבת שעתיים או חצי יום להתקין עריכות של תלבושות, אצטדיונים, ליגות וכו'.
רק בבקשה תלמדו אותי איך???
כי גם אני מחכה שחבר'ה מסויימים באיזה פורום יסיימו את הקובץ שלהם באופן סופי :-)

ובכל מרקה תודה למנהלי ומשתתפי הפורום.
עבודתכם ועזרתכם קדושות.

jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #19 

האמת היא שעדיין לא ניסיתי להתקין קבצי עדכון במשחק הנוכחי.
פעם אחרונה שהתקנתי משהו כזה היה ב PES 2009 וזה פשוט טוען את השינויים בכל פעם שהמשחק עולה.
אם זה לא עובד לך, אז אין לי מושג מה להגיד לך..
אני אנסה את העדכונים האלה אולי בעתיד ואז נראה אם אוכל לעזור..

*משהו אחר שמטריד אותי במשחק (אחד מתוך אלפי דברים אחרים..)
פתחתי ליגה ואני רץ עם ויאריאל בליגה הספרדית.
מה שמוזר הוא שבלו"ז יש כל יום משחק !! WTF ??!
השחקנים שלי כבר גמורים לגמרי במחזור ה 8 והם לא יכולים יותר לרוץ וכמעט לא מצליחים לבעוט מרוב שהם עייפים.
כל בעיטה יוצאת כמו דלדלה הזוי כזה..
עוד מישהו מכיר את זה ?

*עריכה -
טעות שלי, זה לא יום אחרי יום, המשחק פשוט לא מראה את הימים שאין בהם משחקים וקופץ ישר למשחק הבא בטבלה.
לגבי השחקנים הגמורים - כנראה שהם פשוט אפסים בלי כושר. אין לי הסבר אחר.
אפילו משחקים בליגה ב' נראים זורמים וזריזים יותר מהמשחק הזה..

jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #20 

יש כאן מישהו שמצליח לשחק במשחק ברשת ?
אני כבר מספר ימים מנסה לנסות את אלמנט האונליין ומקבל הודעה -
An error has occurred
ואז עוד הודעה נלווית
Lost connection to server
ויוצא חזרה לתפריט הראשי כאילו כלום..
משחקים אחרים עובדים לי כרגיל. רק במשחק הזה זה תקוע באותו המצב כבר כמה ימים..

שלח תגובה

חזור אל “משחקים”