בעיה קשה בכיוון פטיפון
אהלן לכולם,
יש לי פטיפון יד שנייה Sanyo-auto return belt drive turntable. TP 250
מחט- Z-1,S
הפטיפון עצמו עובד בסדר גמור, אבל לאחרונה יש לי בעיה לכוון את הפטיפון,הוא מתחיל לנגן תקליט והכל נשמע בסדר ואז פתאום יש מין עליות וירידות בקצב של התקליט והוא לא מפסיק לזייף, אני מנסה לכוון אותו עם pitch control אבל ברגע שאני חושב שאני מצליח הוא שוב יוצא מכיוון, המשקולת של הזרוע 2 גרם ניסיתי לשחק גם עם המשקל של הזרוע אבל זה לא עזר.
אני בבעיה קשה ולא כל כך יודע מה לעשות.
אשמח לעזרה
המון תודה
גיא
יש לי פטיפון יד שנייה Sanyo-auto return belt drive turntable. TP 250
מחט- Z-1,S
הפטיפון עצמו עובד בסדר גמור, אבל לאחרונה יש לי בעיה לכוון את הפטיפון,הוא מתחיל לנגן תקליט והכל נשמע בסדר ואז פתאום יש מין עליות וירידות בקצב של התקליט והוא לא מפסיק לזייף, אני מנסה לכוון אותו עם pitch control אבל ברגע שאני חושב שאני מצליח הוא שוב יוצא מכיוון, המשקולת של הזרוע 2 גרם ניסיתי לשחק גם עם המשקל של הזרוע אבל זה לא עזר.
אני בבעיה קשה ולא כל כך יודע מה לעשות.
אשמח לעזרה
המון תודה
גיא
הוא מזייף בעיקר בהתחלה, אבל לאורך כל התקליט הוא ממשיך בזיופים פחות מההתחלה.
דיברתי עם בחור מאודיו פידליטי בטלפון ואחרי תיאור הבעיה הוא אמר לי שלדעתו הפטיפון גמור ושאין חלפים לסוג הזה של הפטיפון.
מה אתה חושב? יש פיתרון לעניין כזה?
דיברתי עם בחור מאודיו פידליטי בטלפון ואחרי תיאור הבעיה הוא אמר לי שלדעתו הפטיפון גמור ושאין חלפים לסוג הזה של הפטיפון.
מה אתה חושב? יש פיתרון לעניין כזה?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אפשר לבד ואפשר במעבדה... רצוי שיעזרו לך בפירוק הצלחת, מתיחת גומיה חדשה וסגירת הצלחת ללא קפיצה של הגומיה...
יכול להיות שישנו מעגל ויסות מתח שמזייף ונותן פולסים גדולים או חלשים למנוע, שזה באמת "פטיפון גמור", אבל קודם תתחיל מגומיה.
יכול להיות שישנו מעגל ויסות מתח שמזייף ונותן פולסים גדולים או חלשים למנוע, שזה באמת "פטיפון גמור", אבל קודם תתחיל מגומיה.