מחפש דרך לעביר למסך סרטי 3D בצורה תקינה שהורדו מהרשת כלומר קבצי MKV
ניסיתי להעביר סרט 3D דרך כבל רשת(DNLA) אך ללא הצלחה ,אולי צריך להגדיר משהו שאני לא יודע?
ניתן לראות 3D דרך מחשב באמצעות חיבור HDMI ?
סטריימרים מסויימים שתומכים ב 3D?
KDL46HX800 סוני 3D , איך ניתן בה לראות סרטי 3D ? (בלי נגן דיוידי 3D)
מצטרף לשאלה, האם מספיק חיבור מחשב לטלוויזיה?alex28 כתב:מחפש דרך לעביר למסך סרטי 3D בצורה תקינה שהורדו מהרשת כלומר קבצי MKV
ניסיתי להעביר סרט 3D דרך כבל רשת(DNLA) אך ללא הצלחה ,אולי צריך להגדיר משהו שאני לא יודע?
ניתן לראות 3D דרך מחשב באמצעות חיבור HDMI ?
סטריימרים מסויימים שתומכים ב 3D?...
אגב אני מחר מתכוון להזמין גם את הדגם הזה של סוני, עד עכשיו מה אתה אומר עליה?
יחסית למחירה יש לה תמונה מעולה ,יש לה איכות תמונה לא פחות טובה, ואף יותר טובה מהרבה טלוויזיה שבהרבה יותר יקרות ממנה.
נ.ב :
ניסיתי לחבר אותה דרך ה DLNA והסרט ה 3D מוקרן בשתי תמונות S.B.S ואיני יכול להפעיל את הפונקציה שתשלב בינהם
השאלה אם פיספסתי פה משהו בתפעול או שדרך כבל רשת לא ניתן לנגן 3D בצורה תקינה?
נ.ב :
ניסיתי לחבר אותה דרך ה DLNA והסרט ה 3D מוקרן בשתי תמונות S.B.S ואיני יכול להפעיל את הפונקציה שתשלב בינהם
השאלה אם פיספסתי פה משהו בתפעול או שדרך כבל רשת לא ניתן לנגן 3D בצורה תקינה?
ראיתי באשכול כלשהו שאולי מה שאתה צריך לעשות זה פשוט לשנות את השם. אם מדובר ב- sbs אז השם של הקובץ צריך להיות כך: xxx.3DSBS.MKV כמובן שה- xxx מציין את השם של הקובץ/סרט.alex28 כתב:יחסית למחירה יש לה תמונה מעולה ,יש לה איכות תמונה לא פחות טובה, ואף יותר טובה מהרבה טלוויזיה שבהרבה יותר יקרות ממנה.
נ.ב :
השאלה אם פיספסתי פה משהו בתפעול או שדרך כבל רשת לא ניתן לנגן 3D בצורה תקינה?...