אשמח לקבל הצעות למגבר עד 4000 ש"ח. אודה לעונים.
אשמח לקבל הצעות למגבר עד 4000 ש"ח. היום אני משתמש בדנון 2106 אך לא משתמש ולא צריך את כל יציאות הVIDEO עליו. ממש מיותר עבורי. אני חייב את המגבר כך:
1. ללא יציאות וידאו.
2. ללא קליטת רדיו (יש לי YES)
3. עם 7.1 ערוצים
4. הספק חלש אך איכותי (הרמקולים הם B&W בתוך הקירות 5.1)
5. עד 4000 ש"ח.
האם יהיה סאונד טוב יותר מהדנון AV היום ?
ואשמח אם תספרו לי בכמה מילים מהם מגברי מנורות? או איך שקוראים להם... סליחה על הבורות.
איזה כדאי ?
שחר.
1. ללא יציאות וידאו.
2. ללא קליטת רדיו (יש לי YES)
3. עם 7.1 ערוצים
4. הספק חלש אך איכותי (הרמקולים הם B&W בתוך הקירות 5.1)
5. עד 4000 ש"ח.
האם יהיה סאונד טוב יותר מהדנון AV היום ?
ואשמח אם תספרו לי בכמה מילים מהם מגברי מנורות? או איך שקוראים להם... סליחה על הבורות.
איזה כדאי ?
שחר.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
בוא נעשה קצת סדר:
אתה רוצה רסיבר?אז ככלל רסיבר בא עם רדיו פנימי -אין אפשרות אחרת.
למה הכוונה הספק נמוך? ומה מפריע לך הספק גבוהה?
מה השימוש העיקרי -מוזיקה? או קולנוע? או משולב?
תעשה סדר בדברים -ואז נמשיך...
מעבר לזה,כאן יש לך את כל התשובות שאתה מחפש על מגברי מנורות, ועוד כמה דברים...
http://www.aufi.co.il/know/index.php?tubes
עופר
אתה רוצה רסיבר?אז ככלל רסיבר בא עם רדיו פנימי -אין אפשרות אחרת.
למה הכוונה הספק נמוך? ומה מפריע לך הספק גבוהה?
מה השימוש העיקרי -מוזיקה? או קולנוע? או משולב?
תעשה סדר בדברים -ואז נמשיך...
מעבר לזה,כאן יש לך את כל התשובות שאתה מחפש על מגברי מנורות, ועוד כמה דברים...
עופר
יש לי רסיבר 2106 AV שאני לא משתמש בכל היתרונות שלו. יש לו מקלט רדיו שאני לא צריך ויש לו יציאות לטלוויזיות שאני לא צריך.
אני מוכר אותו לחבר שלי בתנאי שאוכל לקנות מגבר (לא רסיבר) לקולנוע ביתי עד 4K (לא רוצה להוסיף עוד הרבה כסף מהמכירה).
אני מבין שמנורות בכלל לא בתמונה, רק שאלתי בכלליות מה הם מגברי מנורות, בכללי בכמה מילים.
אני אנסח את שאלתי שוב:
מחפש מגבר (לא רסיבר) עד 4K
1. ללא יציאות וידאו. (לא חיוני עבורי)
2. עם יכולת ל- 7.1 ערוצים
3. עדיפות להספק חלש אך איכותי (הרמקולים הם B&W בתוך הקירות 5.1).
רב הזמן אני צופה בטלוויזיה, פעם-פעמיים בשבוע רואה סרטי DVD ומעט מאוד מוזיקה מהמחשב ומ-YES.
תודה, שחר.
אני מוכר אותו לחבר שלי בתנאי שאוכל לקנות מגבר (לא רסיבר) לקולנוע ביתי עד 4K (לא רוצה להוסיף עוד הרבה כסף מהמכירה).
אני מבין שמנורות בכלל לא בתמונה, רק שאלתי בכלליות מה הם מגברי מנורות, בכללי בכמה מילים.
אני אנסח את שאלתי שוב:
מחפש מגבר (לא רסיבר) עד 4K
1. ללא יציאות וידאו. (לא חיוני עבורי)
2. עם יכולת ל- 7.1 ערוצים
3. עדיפות להספק חלש אך איכותי (הרמקולים הם B&W בתוך הקירות 5.1).
רב הזמן אני צופה בטלוויזיה, פעם-פעמיים בשבוע רואה סרטי DVD ומעט מאוד מוזיקה מהמחשב ומ-YES.
תודה, שחר.
אתה עדיין עושה סלט
אם תמכור את הרסיבר שלך אתה צריך שני חלקים -פרוססור ומגבר שכן למגבר אין כלום חוץ מתקע חשמל ויציאות לרמקולים.
נמשיך הלאה, 7.1 זה מיותר , אפילו יותר מאיזו יציאת וודאו מיותרת כדברך ברסיבר שלך.
אם אתה רוצה לעבור לפרוססור קולנוע ומגבר נפרדים אזי בצע חיפוש ב YAD2.CO.IL יש שם ROTEL מגבר ופרוססור בדיוק בסכום שאתה מחפש.
מה תקבל מכך ? הפרדה בין רכיבי ההגברה לרכיב פענוח האות, ואין רדיו כפי שבקשת.
בהצלחה
נמשיך הלאה, 7.1 זה מיותר , אפילו יותר מאיזו יציאת וודאו מיותרת כדברך ברסיבר שלך.
אם אתה רוצה לעבור לפרוססור קולנוע ומגבר נפרדים אזי בצע חיפוש ב YAD2.CO.IL יש שם ROTEL מגבר ופרוססור בדיוק בסכום שאתה מחפש.
מה תקבל מכך ? הפרדה בין רכיבי ההגברה לרכיב פענוח האות, ואין רדיו כפי שבקשת.
בהצלחה
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

אני אנסה לעזור לך פעם שנייה.
קודם כול אני מקווה שקראת את המאמרים של אייל פור? שם תקבל ידע והבנה של הנושא..
עכשיו לשאלתך -מגבר הוא מלה נרדפת לסטריאו! -כך שברגע שאתה אומר מגבר ?באופן אוטומט מדובר על שמיעת מוזיקה נטו
שלא כמו רסיבר? שהוא למעשה מגבר אבל רב ערוצי עם רדיו משמש למוזיקה ולסרטים וכמובן למי שרוצה להאזין לרדיו.
כך שלמעשה מה שאתה מבקש/מחפש... לא קיים.
מעבר לזה לא תקבל שום שינוי משמעותי בהחלפת הרסיבר הנוכחי ברסיבר באותה רמה פחות או יותר...
אבל לשיקולך.
אני מקווה מאוד שהבנת את העניין?
עופר
עכשיו לשאלתך -מגבר הוא מלה נרדפת לסטריאו! -כך שברגע שאתה אומר מגבר ?באופן אוטומט מדובר על שמיעת מוזיקה נטו
שלא כמו רסיבר? שהוא למעשה מגבר אבל רב ערוצי עם רדיו משמש למוזיקה ולסרטים וכמובן למי שרוצה להאזין לרדיו.
כך שלמעשה מה שאתה מבקש/מחפש... לא קיים.
מעבר לזה לא תקבל שום שינוי משמעותי בהחלפת הרסיבר הנוכחי ברסיבר באותה רמה פחות או יותר...
אבל לשיקולך.
אני מקווה מאוד שהבנת את העניין?
עופר
תודה לכולכם...
פשוט משהו אמר לי : "חבל שקנית רסיבר כזה אם אתה לא משתמש בתכונות שלו... לא ברדיו ולא ביציאות הוידאו עליו. היית קונה רק מגבר 7.1 יותר איכותי לסאונד טוב יותר במקומו, באותו סכום פחות או יותר."
יש כזו חיה או שזו סתם טעות של חוסר הבנה ?
שחר.
פשוט משהו אמר לי : "חבל שקנית רסיבר כזה אם אתה לא משתמש בתכונות שלו... לא ברדיו ולא ביציאות הוידאו עליו. היית קונה רק מגבר 7.1 יותר איכותי לסאונד טוב יותר במקומו, באותו סכום פחות או יותר."
שחר.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

השיפור שאתה מחפש? לא נמצא ברסיבר! -אלא במקום אחר...dawn כתב:תודה לכולכם...
שחר....
עופר
הי עופר גם ההסבר שלך לא מדוייק לדעתי
רסיבר - יחידה אחת המכילה שלושה אלמנטים : אלמנטי פרה (כניסות יציאות ופענוח) אלמנט הגברה וטיונר. היחידה יכולה להיות סטראופונית או רב ערוצית.
מגבר - פאוור - יחידת הגברה נטו. יכולה להיות בודדת (מונובלוק) סטראו או רב ערוצית. ליחידה רק כניסות של אות מפוענח (תצורת בננה או XLR) ויציאות לרמקולים.
פרה / פרוססור - הפרה הוא יחידת הפענוח והכניסות הסטראופוניות, הפרוססור כנ"ל אבל רב ערוצי.
מכאן :
או שאתה קונה רסיבר או שאתה קונה סט של פרה/פרוססור וכן יחידת הגברה.
מה יותר טוב ? תלוי יש גרועים מהכל.
מגבר - פאוור - יחידת הגברה נטו. יכולה להיות בודדת (מונובלוק) סטראו או רב ערוצית. ליחידה רק כניסות של אות מפוענח (תצורת בננה או XLR) ויציאות לרמקולים.
פרה / פרוססור - הפרה הוא יחידת הפענוח והכניסות הסטראופוניות, הפרוססור כנ"ל אבל רב ערוצי.
מכאן :
או שאתה קונה רסיבר או שאתה קונה סט של פרה/פרוססור וכן יחידת הגברה.
מה יותר טוב ? תלוי יש גרועים מהכל.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7404
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
יש לך את ה2106 ואתה כבר מוכר אותו? בואנה משעמם לך לאללה. מה אתה רץ למכור גם אצלי לא מחובר יציאות לטלויזיה .המגבר ישיר לdvd אם אופטי והdvd אם קומפוננט לפלזמה ושלום על ישראל , מה אתה מוכר אתה עושה טעות גדולה
בתחום של קולנוע ביתי (להבדיל מסטריאו), היצע המגברים נמוך יחסית להיצע הרסיברים.
בד"כ ניתן למצוא מגברי קולנוע ביתי (ללא טיונר) רק ברמות הגבוהות של המחירים (10,000 ש"ח ומעלה).
לימאהה יש מס' מגברים ברמות מחיר נמוכות, לא חושב שהם נמכרים בארץ.
בכל מקרה, כמו שאמרו לך כאן החברים, ברמת המחיר שאתה מדבר עליהן, לא תצליח למצוא מגבר שיעלה ברמתו על הרסיבר שלך.
אולי תצליח למצוא משהו ביד שניה.
השאלה היא האם אתה מרוצה כיום מאיכות הרסיבר שלך (ללא קשר לכל הפיצ'רים שלו), אם לא, תוכל לבדוק גם רסיברים מקבילים של חברות אחרות.
בד"כ ניתן למצוא מגברי קולנוע ביתי (ללא טיונר) רק ברמות הגבוהות של המחירים (10,000 ש"ח ומעלה).
לימאהה יש מס' מגברים ברמות מחיר נמוכות, לא חושב שהם נמכרים בארץ.
בכל מקרה, כמו שאמרו לך כאן החברים, ברמת המחיר שאתה מדבר עליהן, לא תצליח למצוא מגבר שיעלה ברמתו על הרסיבר שלך.
אולי תצליח למצוא משהו ביד שניה.
השאלה היא האם אתה מרוצה כיום מאיכות הרסיבר שלך (ללא קשר לכל הפיצ'רים שלו), אם לא, תוכל לבדוק גם רסיברים מקבילים של חברות אחרות.
ליאור