מחסור גלובלי חסר תקדים בדיסקים קשיחים
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
חנויות בישראל לא משווקות כוננים קשיחים פנימיים. השטפונות בתאילנד פגעו במפעלי אלקטרוניקה והביאו למחסור גלובלי
מסמך פנימי של רשת מחשבים גדולה:
"עקב מחסור חמור בדיסקים קשיחים פנימיים בכל הגדלים, חל איסור חמור למכור לצרכנים דיסקים בודדים אלא אם הם חלק ממערכת מחשב שלמה. בכל הקשור לדיסקים חיצוניים ניתן להמשיך ולמכור אותם ללא בעיה".
כתבה ב Ynet:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4138349,00.html
חמור מאוד. מה עושים הורדות חדשות ?
מסמך פנימי של רשת מחשבים גדולה:
"עקב מחסור חמור בדיסקים קשיחים פנימיים בכל הגדלים, חל איסור חמור למכור לצרכנים דיסקים בודדים אלא אם הם חלק ממערכת מחשב שלמה. בכל הקשור לדיסקים חיצוניים ניתן להמשיך ולמכור אותם ללא בעיה".
כתבה ב Ynet:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4138349,00.html
חמור מאוד. מה עושים הורדות חדשות ?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
נדפק לי דיסק ב-freenas אתמול בלילה והרייד במצב degraded והזמנתי דיסק היום בבוקר ואחרי שעה התקשרו להגיד לי שאין דיסקים כרגע בגלל המחסור הזה ,לעומת זאת הציעו לי דיסק של WD גרסה שחורה של 2 TB במחיר של 1000 ש"ח בגלל שאת הדיסק הזה אנשים לא קונים ואין מחסור
אני קונה דיסק חיצוני 3 TB ומגבה את ה- הדברים החשובים ב-NAS לפני שדוד מרפי יבוא לביקור ויקח איתו עוד דיסק
אני קונה דיסק חיצוני 3 TB ומגבה את ה- הדברים החשובים ב-NAS לפני שדוד מרפי יבוא לביקור ויקח איתו עוד דיסק
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
השאלה לכמה זמן המחסור הזה יהיה מזמן מזמן היתה אותה בעיה עם זיכרונות למחשב גם בגלל איזו בעיה באיזשהו חלק של העולם.
וכמו שקורה בכול מקום עכשיו יתחילו להתעופף דיסקים כי מרפי עובד שעות נוספות
וכמו שקורה בכול מקום עכשיו יתחילו להתעופף דיסקים כי מרפי עובד שעות נוספות
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
האאאאאאאאאאאא בגלל זה ראיתי בפינת הרחוב אדם עם מעיל שחור ארוך, אומר לי "הייי יש לי כאן סחורה טובה ....משהו משהו ....ששששש... 1טרה ....3000 שח בצבע לבן " ואז מרחוק הופיעו אורות כחולים של סירנת משטרה והוא נעלם.
באמסטרדם זה ממש ככהuris כתב:האאאאאאאאאאאא בגלל זה ראיתי בפינת הרחוב אדם עם מעיל שחור ארוך, אומר לי "הייי יש לי כאן סחורה טובה ....משהו משהו ....ששששש... 1טרה ....3000 שח בצבע לבן " ואז מרחוק הופיעו אורות כחולים של סירנת משטרה והוא נעלם....
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
Almogc כתב:dima_vy כתב:תפרק, תמכור רק את הדיסקים, זה כנראה שווה יותרAlmogc כתב:נראה לי אני צריך לשקול שוב את המכירה של ה - NAS שלי.........
ציפיתי שלפחות תערוך את החתימה שלך
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
נראה שהמדריך ל-FreeNAS התפרסם בעיתוי ממש גרוע.
מזל שהספקתי לקנות 4 כונני 2TB ב-365 ש"ח לפני שבועיים...
מזל שהספקתי לקנות 4 כונני 2TB ב-365 ש"ח לפני שבועיים...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תכלס אם זה המצב אז אני מוכר במחיר הפסד על הפסדdima_vy כתב:Almogc כתב:dima_vy כתב:תפרק, תמכור רק את הדיסקים, זה כנראה שווה יותרAlmogc כתב:נראה לי אני צריך לשקול שוב את המכירה של ה - NAS שלי.........
ציפיתי שלפחות תערוך את החתימה שלךמשהו כמו "בחצי המחיר ממחיר של הדיסקים בהתאם לתקופה":) ובתקופות שונות מחירים יכולים להשתנות
))
...