חיבור ממיר YES לפלאזמה דרך סקארט לקומפוננט (BNC) - עזרה
היי.
הממיר 3100 מוציא דרך הסקארט RGB שהוא לא קומפוננט.
בשביל להוציא מהממיר קומפוננט, אתה חייב לחברו עם מכשיר טרנסקודר (שעולה כ-480 ש"ח).
יתכן והLCD שלך מקבל ישירות RGB ואז אין לך צורך בטרנסקודר.
אם אתה רוצה לחסוך בעלויות, תוכל לחבר את הממיר עם כבל SCART ל-SVIDEO ישירות ל-LCD.
ההבדל באיכות בין SVIDEO לקומפוננט הוא כמעט זניח אך מעט מורגש. אני אישית קניתי טרנסקודר לחיבור ה-3100 שלי.
היה לי גם כבל SVIDEO מ-SCART ופשוט שידרגתי בשביל "יענו" תוצאה מקסימלית.
לפי דעתי את מכשיר ה-DVD שלך חבר עם קומפוננט לקומפוננט. זה איכותי ביותר.
שחר.
הממיר 3100 מוציא דרך הסקארט RGB שהוא לא קומפוננט.
בשביל להוציא מהממיר קומפוננט, אתה חייב לחברו עם מכשיר טרנסקודר (שעולה כ-480 ש"ח).
יתכן והLCD שלך מקבל ישירות RGB ואז אין לך צורך בטרנסקודר.
אם אתה רוצה לחסוך בעלויות, תוכל לחבר את הממיר עם כבל SCART ל-SVIDEO ישירות ל-LCD.
ההבדל באיכות בין SVIDEO לקומפוננט הוא כמעט זניח אך מעט מורגש. אני אישית קניתי טרנסקודר לחיבור ה-3100 שלי.
היה לי גם כבל SVIDEO מ-SCART ופשוט שידרגתי בשביל "יענו" תוצאה מקסימלית.
לפי דעתי את מכשיר ה-DVD שלך חבר עם קומפוננט לקומפוננט. זה איכותי ביותר.
שחר.
yugaz7
לא ציינת איזה מסך יש לך, אני יכול לענות לגבי PHD8. במסך הזה חיבור BNC מקבל RGBs – אתה צריך כבל SCART to RGB לחיבור הממיר . את ה-DVD באמת כדאי לחבר דרך VGA. חיבור S-Video נחות משמעותית – המתונה הרבה פחות חדה מ- RGB או COMPONENT.
לא ציינת איזה מסך יש לך, אני יכול לענות לגבי PHD8. במסך הזה חיבור BNC מקבל RGBs – אתה צריך כבל SCART to RGB לחיבור הממיר . את ה-DVD באמת כדאי לחבר דרך VGA. חיבור S-Video נחות משמעותית – המתונה הרבה פחות חדה מ- RGB או COMPONENT.
vitalyi יש לי PW8
האם אוכל לחבר את ה-3100 שלי כבל SCART to RGB לחיבור הממיר (המלצה) , אם האיכות שווה ל-SVIDEO זה שווה לי כי אני מפנה יצאה שיכולה לשמש למצלמת וידאו!!!
COMPONET/RGB IN
VD
HD
Pr/Cr/R
Pb/Cb/B
Y/G
אלה כניסות ה-BNC שיש לי
COMPONET/RGB IN
VD
HD
Pr/Cr/R
Pb/Cb/B
Y/G
אלה כניסות ה-BNC שיש לי
yugaz7
אם יש לך כניסה Component/RGBs, תוכל לחבר אליה ממיר עם הכבל המתאים. לגבי הבדל בין Svideo ל-RGB – אצלי ההבדל הוא עצום, אבל יש לי פלזמה HD עם מסך "50. יכול להיות שבדגם שלך ההבדל פחות בולט. אני מציע לך לגשת לאחת החנויות הרציניות שבתחום, לבקש לחבר את הדגם שלך בשני האופנים ולהשוות.
אם יש לך כניסה Component/RGBs, תוכל לחבר אליה ממיר עם הכבל המתאים. לגבי הבדל בין Svideo ל-RGB – אצלי ההבדל הוא עצום, אבל יש לי פלזמה HD עם מסך "50. יכול להיות שבדגם שלך ההבדל פחות בולט. אני מציע לך לגשת לאחת החנויות הרציניות שבתחום, לבקש לחבר את הדגם שלך בשני האופנים ולהשוות.
תנסה לעשות ותראה אם זה מספק אותך...