עזרה בהתקנת מדיה פורטל על מחשב חדש
התקנתי ווינדוס 7 32 ביט על המחשב, ואני נאלצתי להתחיל מחדש את כל סדר ההתקנה, הורדתי את הגירסה החדשה של מדיה פורטל 1.2.0 והלכתי צעד צעד לפי המדריך (שהוא למעשה לגירסאת 1.0) ההתקנה עברה בהצלחה, אבל!!!
אני לא מצליח לראת את הכתוביות, ולא משנה איך הפכתי את ההגדרות (נראה לי שחסר לי משהו שנקרא SVN) ואין לי מושג מה לא עשיתי בסדר.
הבעיה השניה היא שהשלט של האיימון אינו מראה כל סימני חיים או שליטה על מדיה פורטל אן על ווינדוס בכלל, ומסך ה LCD אינו מגיב כלל.
חשוב לציין שהורדתי את הגירסאות האחרונות לכל התתקנה: (אני מקווה שזה כל מה שצריך להתקנה הנ"ל)
גירסה 1.2.0 של מדיה פורטל.
הגירסה האחרונה של מקודדי shark Win7codecs 3.1.6
ןכמובן הגירסה האחרונה של iMON Manager Version 8.07.1010
אנא עזרתכם בפתרון התעלומה, מבחינתי להסיר הכל ולהתחיל מהתחלה את כל התהליך.
אני לא מצליח לראת את הכתוביות, ולא משנה איך הפכתי את ההגדרות (נראה לי שחסר לי משהו שנקרא SVN) ואין לי מושג מה לא עשיתי בסדר.
הבעיה השניה היא שהשלט של האיימון אינו מראה כל סימני חיים או שליטה על מדיה פורטל אן על ווינדוס בכלל, ומסך ה LCD אינו מגיב כלל.
חשוב לציין שהורדתי את הגירסאות האחרונות לכל התתקנה: (אני מקווה שזה כל מה שצריך להתקנה הנ"ל)
גירסה 1.2.0 של מדיה פורטל.
הגירסה האחרונה של מקודדי shark Win7codecs 3.1.6
ןכמובן הגירסה האחרונה של iMON Manager Version 8.07.1010
אנא עזרתכם בפתרון התעלומה, מבחינתי להסיר הכל ולהתחיל מהתחלה את כל התהליך.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
תסיר את שארק, הוא לא משהו, תתקין את SAF v4.00.
http://forum.team-mediaportal.com/codec ... 1-a-44614/
בהצלחה.
http://forum.team-mediaportal.com/codec ... 1-a-44614/
בהצלחה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
mp3lll צודק, אני גם צינתי פעמים רבות שאני מעדיף את SAF4 (וגרסה 4 בלבד) בשילוב עם מדיה פורטל מאשר SHARK
לגבי IMON, אם אני לא טועה, יש איזה פלגין שמאפשר עבודה עם IMON, תנסה לחפש קצת מידע על זה בפורום של מדיה פורטל.
לגבי IMON, אם אני לא טועה, יש איזה פלגין שמאפשר עבודה עם IMON, תנסה לחפש קצת מידע על זה בפורום של מדיה פורטל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
האם SAF 4 כולל FFDShow Audio מספיק עדכני שכבר תומך ב-DTS-HD?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
לגבי ה-imon - בדיוק אתמול נתקלתי בשרשור שמאפשר להשתמש בצג (VFD או LCD) במדיה פורטל.
http://forum.team-mediaportal.com/media ... 3-a-95616/
זה עובד גם על גירסה 1.2.1 האחרונה.
שים לב שיש משהו עבור ה-VFD (בהתחלת השרשור) ובאמצעו הוסיפו דברים ל-LCD.
לגבי השלט של imon, יש שם התייחסות לזה - אבל אני עובד עם שלט של MCE אז התעלמתי מזה.
http://forum.team-mediaportal.com/media ... 3-a-95616/
זה עובד גם על גירסה 1.2.1 האחרונה.
שים לב שיש משהו עבור ה-VFD (בהתחלת השרשור) ובאמצעו הוסיפו דברים ל-LCD.
לגבי השלט של imon, יש שם התייחסות לזה - אבל אני עובד עם שלט של MCE אז התעלמתי מזה.
קודם כל תודה לכולם על העזרה...אבללל
בנסיון ההתקנה של חבילת המקודדים SAF4 הוא טוען שהגירסה הנ"ל אינה מתאימה למערכת ההפעלה שלי, והוא מציג לי חלון שגיאה.
ובאשר ל imon , תודה על ההכוונה לשרשור אשר פותר לי את בעיית צג ה VFD. אבל הבעיה שלי היא אחרת, הוא לא שולט על כל הפונקציות במדיה פורטל.
הורדתי קובץ IMO ואת הגירסה שהוא אמור לתמוך בה...נקווה שזה יפתור לי את הבעיה.
בנסיון ההתקנה של חבילת המקודדים SAF4 הוא טוען שהגירסה הנ"ל אינה מתאימה למערכת ההפעלה שלי, והוא מציג לי חלון שגיאה.
ובאשר ל imon , תודה על ההכוונה לשרשור אשר פותר לי את בעיית צג ה VFD. אבל הבעיה שלי היא אחרת, הוא לא שולט על כל הפונקציות במדיה פורטל.
הורדתי קובץ IMO ואת הגירסה שהוא אמור לתמוך בה...נקווה שזה יפתור לי את הבעיה.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
PIXIES , ה SAF4 לא עובד עם הפורמטים המתקדמים.
skiper, אין סיבה שלא תצליח להתקין, גם אצלי זה 7 32 ביט והתקנתי. בקשר לתכנות הלחצנים, תוכל לכוון מה כל כפתור בשלט עושה , דרך ההגדרות של מדיה פורטל תחת REMOTE
או להגדיר בצורה מיוחדת דרך IR SUITE
skiper, אין סיבה שלא תצליח להתקין, גם אצלי זה 7 32 ביט והתקנתי. בקשר לתכנות הלחצנים, תוכל לכוון מה כל כפתור בשלט עושה , דרך ההגדרות של מדיה פורטל תחת REMOTE
או להגדיר בצורה מיוחדת דרך IR SUITE
לגבי ה-imon.
אתה לא יכול לשנות את הפונקציונליות ב-imon manager?
תחת programs ניתן להגדיר מה כל כפתור עושה.
ל-MP יש קיצורי דרך של לוח המקשים לכל פקודה. אתה יכול להגדיר בתפריט הנ"ל שפקודת pause למשל שווה ללחיצה על ה-space bar ובשלט רחוק היא ע"י לחיצה על כפתור pause.
וכך הלא לכל כפתור.
אני קינפגתי את השלט להיות MCE והוספתי כמה כפתורים שהיו חסרים (ארבעת הצבעוניים וכו') וזה עובד יופי.
אתה לא יכול לשנות את הפונקציונליות ב-imon manager?
תחת programs ניתן להגדיר מה כל כפתור עושה.
ל-MP יש קיצורי דרך של לוח המקשים לכל פקודה. אתה יכול להגדיר בתפריט הנ"ל שפקודת pause למשל שווה ללחיצה על ה-space bar ובשלט רחוק היא ע"י לחיצה על כפתור pause.
וכך הלא לכל כפתור.
אני קינפגתי את השלט להיות MCE והוספתי כמה כפתורים שהיו חסרים (ארבעת הצבעוניים וכו') וזה עובד יופי.