נסיון לשפר מעט את מהירות האתר.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78903
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
בנסיון לשפר את מהירות האתר, אני מפחית את כמות האנימציות האפשריות באתר.
המשמעות היא כרגע ללא לוגו ממפמפם, ללא AVATARS עם אנימציה.
בהמשך גם אולי אפחית את מספר הסמיילי שממצמצים להם בהתלהבות...
המשמעות היא כרגע ללא לוגו ממפמפם, ללא AVATARS עם אנימציה.
בהמשך גם אולי אפחית את מספר הסמיילי שממצמצים להם בהתלהבות...
מה שכן, באמת חל שיפור במהירות של האתר..
לא מעכשיו, כבר שבוע..
לא מעכשיו, כבר שבוע..
-
oferlaor
- מנהל

- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
אני שבוע ויום לא הייתי כאן,
ובהחלט יש שיפור משמעותי!!
לפני כן הוא היה כבד בטירוף....
מה המשקל של הבאנרים של הפירסום? אולי אפשר לצמצם את המשקל שלהם... (למרות שבטח כבר חשבתם על זה ועשיתם זאת).
ובהחלט יש שיפור משמעותי!!
לפני כן הוא היה כבד בטירוף....
מה המשקל של הבאנרים של הפירסום? אולי אפשר לצמצם את המשקל שלהם... (למרות שבטח כבר חשבתם על זה ועשיתם זאת).
-
oferlaor
- מנהל

- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
אני כבר סיגלתי לעצמי סגנון חיים
אני מעלה את האתר והולך לשים ביצים במחבת-אני מסיים ואז האתר כבר עולה
אני לוחץ על ההודעות האחרונות מאז ביקורך האחרון והולך לאכול את 5 הביצים
עד אז מדור זה כבר עולה,אז אני לוחץ על הודעה בד'כ אודיו דו ערוצי והולך להכין קפה
אני חוזר למחשב עם כוס קפה בוץ משובח וקורא את ההודעה,אם אני מגיב אני שולח
והולך לחתוך חצי מילון 4 ק'ג,חוזר עם המעדן הנל למחשב עובר להודעה הבאה ועד
שהיא עולה אני מסיים לאכול את המילון בהנאה רבה,אני סוגר את האתר כדי לראות אם יש תגובה
ועד שהוא עולה שוב אני מחפש את הסיגריות,אני מוצא אותן ואז אני לוחץ על ההודעות האחרונות
ומחפש את המצית,אחרי צלצול לאשתי בענין מיקום אפשרי של המצית וויכוח אפשרי על משהו אחר
אני מוצא את המצית, מדליק את הסיגריה(ROCKETSׂ) וממלא את ראותי בעשן שכל כך חסר בצפת
בנתיים ההודעות האחרונות עלו ואז מתברר לי שהתגובה שלי לא עניינה אף אחד ומיד כהרגלי אני עובר
לאתר פורנו לכל המשפחה החביב עלי באופן מיוחד,האתר עולה באופן מידי אין זמן לא לקפה לא סיגריות
אחרי כמה דקות(40) יש לי יסורי מצפון ואז אני עובר ללוחות שעולה באופן מהיר ורואה שההצעות
לרציניים בלבד כלומר מ5000$ ומעלה,אני תופס מיד שאני לא רציני וחוזר למעוני החביב אודיו וקולנוע
ביתי, עד שהוא עולה אני מפשיר כנפיים לילדים,חוזר למחשב ולןחץ על ההודעות האחרונות,,להמשיך.?
אם זה מעניין אתכם המשך יבוא,,,,,,,,
אני לוחץ על ההודעות האחרונות מאז ביקורך האחרון והולך לאכול את 5 הביצים
עד אז מדור זה כבר עולה,אז אני לוחץ על הודעה בד'כ אודיו דו ערוצי והולך להכין קפה
אני חוזר למחשב עם כוס קפה בוץ משובח וקורא את ההודעה,אם אני מגיב אני שולח
והולך לחתוך חצי מילון 4 ק'ג,חוזר עם המעדן הנל למחשב עובר להודעה הבאה ועד
שהיא עולה אני מסיים לאכול את המילון בהנאה רבה,אני סוגר את האתר כדי לראות אם יש תגובה
ועד שהוא עולה שוב אני מחפש את הסיגריות,אני מוצא אותן ואז אני לוחץ על ההודעות האחרונות
ומחפש את המצית,אחרי צלצול לאשתי בענין מיקום אפשרי של המצית וויכוח אפשרי על משהו אחר
אני מוצא את המצית, מדליק את הסיגריה(ROCKETSׂ) וממלא את ראותי בעשן שכל כך חסר בצפת
בנתיים ההודעות האחרונות עלו ואז מתברר לי שהתגובה שלי לא עניינה אף אחד ומיד כהרגלי אני עובר
לאתר פורנו לכל המשפחה החביב עלי באופן מיוחד,האתר עולה באופן מידי אין זמן לא לקפה לא סיגריות
אחרי כמה דקות(40) יש לי יסורי מצפון ואז אני עובר ללוחות שעולה באופן מהיר ורואה שההצעות
לרציניים בלבד כלומר מ5000$ ומעלה,אני תופס מיד שאני לא רציני וחוזר למעוני החביב אודיו וקולנוע
ביתי, עד שהוא עולה אני מפשיר כנפיים לילדים,חוזר למחשב ולןחץ על ההודעות האחרונות,,להמשיך.?
אמן מייסר
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
לא נעים להגיד,
אבל אני חבר כשלושה חודשים ואף פעם לא היו לי בעיות לגלוש לאתר.
ליאור
אבל אני חבר כשלושה חודשים ואף פעם לא היו לי בעיות לגלוש לאתר.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

אודיו וקולנוע לפי ילדיעפים-המשך סקירה
אוקי,הילדים הובאו אחד על הכתפיים הקטן בידיים ובן השש-עשרה למד להלך בכוחות
עצמו,אני שוטף את פני מול הראי תוך הנאה רבה מהדמות שמשתקפת מולי,וכשאני מרגיש מוכן
ושטוף אני לוחץ על האתר,מכניס את הכנפיים לתנור המעאפן שמחמם ב230 בלי קשר לתרמוסטט
אני חוזר לאתר ואז אני מגלה שהאתר עלה יותר מהר משציפיתי,אני לוחץ הודעות אחרונות מאז שהבאת
את הילדים מהגן ובום זה עלה,אני קולט הודעה של מרטין שנוזף על החברים בקשר לסקירות, יותר נכון
אי סקירות,אני מתחיל לשקוע בענין ולא שם לב לריח שמתפשט ברחבי הבית הענק(55מ'ר)אשתי נכנסת
כל הבית עשן ,הכנפיים נשרפו,האמצעי מתחיל לצעוק ששוב פעם שרפו לו את הכנפיים,ובן השש שהוא הוא
ילדיעפים מסביר לי שאחיו לא אוהב כנפיים שרופות,תומר הגדול משתיק, מנסה, את אוהד בטענות פינוק יתר
עם אשתי אני כבר סוגר על רבנות ביום המחרת,כלומר היא סוגרת בענין בתואנה שאין לה חיים,ובעלה הנכסף
והחתיך לא מתפקד בעניני הבית,גם בענין ההוא יש טענות על יתר מרץ,הם לא מבינים שהמגבר וניספחיו הם
מרכז הבית,והכל נבנה סביב הענין הזה,,,הערב מגיע,ענין הרבנות נדחה לפעם אחרת,אני משכיב את הילדים לישון
כלומר אני תומך בענין ממקום ישיבתי מול המסך,יושב לראות עם האשה סרט בכבלים וקם אחרי עשר דקות תמימות
בתואנה שהאמריקאים לא יודעים לעשות סרטים,ואז אני מתיישב למחשב לוחץ אודיו וקולנוע ביתי,וויכוח קטנטן
וחסר חשיבות והאתר עולה,אני לוחץ הודעות אחרונות מאז שהילדים הושנו,ואז אהובתי:תעשה לי נס קפה
אני מכין כאילו ברצון ואז המדור עולה כבר,,2 בלילה,האשה נעלמה,לא שמתי לב
ורק אני ונמר ערים
הוא שואל, אני עונה כי אני מקצועי ויודע הכל,אני נרדם על הספה הכי קרובה,7 בבוקר השעון צורח באמצע
חלום שאני ומרטין נופלים לתהום קטנה בטיול אופניים,אני ניגש למחשב לוחץ אודיו וקולנוע ביתי והולך להכין
קפה עם שני סוכר וחצי כפית קינמון לי, לאשתי אחד סוכר, לאוהד תה עם חלב, שני סוכר ולמיכאל תה נענע
שלוש סוכר,לוחץ הודעות אחרונות מאז שקצת מהסיוט מכין סנדוויצים חוזר לאתר ומגלה 4 תגובות של ישראל
מ5 בבוקר,אבל אין זמן לקרוא,לוקח את הצאצאים למוסדות של הבעיתיים וחוזר הביתה,,המשך לכל המעונין
בפרטי
,אבל עם אתם מרותקים אמשיך בפומבי,להתראות ילדים 
עצמו,אני שוטף את פני מול הראי תוך הנאה רבה מהדמות שמשתקפת מולי,וכשאני מרגיש מוכן
ושטוף אני לוחץ על האתר,מכניס את הכנפיים לתנור המעאפן שמחמם ב230 בלי קשר לתרמוסטט
אני חוזר לאתר ואז אני מגלה שהאתר עלה יותר מהר משציפיתי,אני לוחץ הודעות אחרונות מאז שהבאת
את הילדים מהגן ובום זה עלה,אני קולט הודעה של מרטין שנוזף על החברים בקשר לסקירות, יותר נכון
אי סקירות,אני מתחיל לשקוע בענין ולא שם לב לריח שמתפשט ברחבי הבית הענק(55מ'ר)אשתי נכנסת
כל הבית עשן ,הכנפיים נשרפו,האמצעי מתחיל לצעוק ששוב פעם שרפו לו את הכנפיים,ובן השש שהוא הוא
ילדיעפים מסביר לי שאחיו לא אוהב כנפיים שרופות,תומר הגדול משתיק, מנסה, את אוהד בטענות פינוק יתר
עם אשתי אני כבר סוגר על רבנות ביום המחרת,כלומר היא סוגרת בענין בתואנה שאין לה חיים,ובעלה הנכסף
והחתיך לא מתפקד בעניני הבית,גם בענין ההוא יש טענות על יתר מרץ,הם לא מבינים שהמגבר וניספחיו הם
מרכז הבית,והכל נבנה סביב הענין הזה,,,הערב מגיע,ענין הרבנות נדחה לפעם אחרת,אני משכיב את הילדים לישון
כלומר אני תומך בענין ממקום ישיבתי מול המסך,יושב לראות עם האשה סרט בכבלים וקם אחרי עשר דקות תמימות
בתואנה שהאמריקאים לא יודעים לעשות סרטים,ואז אני מתיישב למחשב לוחץ אודיו וקולנוע ביתי,וויכוח קטנטן
וחסר חשיבות והאתר עולה,אני לוחץ הודעות אחרונות מאז שהילדים הושנו,ואז אהובתי:תעשה לי נס קפה
אני מכין כאילו ברצון ואז המדור עולה כבר,,2 בלילה,האשה נעלמה,לא שמתי לב
הוא שואל, אני עונה כי אני מקצועי ויודע הכל,אני נרדם על הספה הכי קרובה,7 בבוקר השעון צורח באמצע
חלום שאני ומרטין נופלים לתהום קטנה בטיול אופניים,אני ניגש למחשב לוחץ אודיו וקולנוע ביתי והולך להכין
קפה עם שני סוכר וחצי כפית קינמון לי, לאשתי אחד סוכר, לאוהד תה עם חלב, שני סוכר ולמיכאל תה נענע
שלוש סוכר,לוחץ הודעות אחרונות מאז שקצת מהסיוט מכין סנדוויצים חוזר לאתר ומגלה 4 תגובות של ישראל
מ5 בבוקר,אבל אין זמן לקרוא,לוקח את הצאצאים למוסדות של הבעיתיים וחוזר הביתה,,המשך לכל המעונין
בפרטי
אמן מייסר
עכשיו עם ההודעה הזו תקעת לי את הפורום לגמרי
אחרי שתי הודעות כאלו נחמדות אני מעדיף לסגור ענין עם חיוך!
יורם אתה אחד האנשים הכי נחמדים והכי צבעוניים בפורום-ניכר בך שאתה חיי אותו ביום ובלילה..כל הכבוד
חבר ללא חיים אבל אמיתי
ישראל
אחרי שתי הודעות כאלו נחמדות אני מעדיף לסגור ענין עם חיוך!
יורם אתה אחד האנשים הכי נחמדים והכי צבעוניים בפורום-ניכר בך שאתה חיי אותו ביום ובלילה..כל הכבוד
ישראל
052-4200610
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

רק תיקון קטן
האתר השני,ברירת מחדל מה שנקרא,הוא אודיו ופורנו ביתי
פיתחתי תוכנה שמאחדת את שני האתרים,איך אפשר בלי אודיו.?
פיתחתי תוכנה שמאחדת את שני האתרים,איך אפשר בלי אודיו.?
אמן מייסר
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב רבותי
ישראל אסר עליי לצרף תמונות וסרט ווידיאו דקומנטרי
אז סורי,תשתמשו בדמיון ,בקשר אלי תדמיינו את דקפריו משולב עם יהודה לוי
ואת הילדים עפים ואת סיגלית בגוגל:סיגלית בורשטיין ותקבלו ביצוע שלה
באנגלית,שיר שהוזמן ליום האיידס הבנלאומי,רק ביצוע, חוץ מי זה אין קשר
אז סורי,תשתמשו בדמיון ,בקשר אלי תדמיינו את דקפריו משולב עם יהודה לוי
ואת הילדים עפים ואת סיגלית בגוגל:סיגלית בורשטיין ותקבלו ביצוע שלה
באנגלית,שיר שהוזמן ליום האיידס הבנלאומי,רק ביצוע, חוץ מי זה אין קשר
אמן מייסר
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

מני, נתת לי רעיון
אקרב את הפסנתר(יש לי אפשרות) ואתרגל להנאתי ואולי
יצא ממני משהו,ובנתיים אמות ברעב,או שאוכל אוכל שרוף
יצא ממני משהו,ובנתיים אמות ברעב,או שאוכל אוכל שרוף
אמן מייסר
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
גם אצלי זה עבד מאוד אטי! - ואחרי שכנועים עדינים כלפי בני הבכור{17}{שתי סטירות ופיצוץ לביצים
}
הוא נאות להתיישב על המחשב שלי -שזאת משימה קשה בפני עצמה...
{להזיז אותו מהמחשב שלו}
ואחרי כמה מחיקות של כל מיני מזיקים לדבריו...ושל עוגיות חמאה משובחות! ועוד כול מיני דברים שהוא סידר במחשב שלי.
איזה פלא! - הכל עובד פיקס,מהיר ומגיב יופי.
וברצינות -אין ספק שהאתר הזה איטי יותר משאר האתרים...וחבל.
עופר
הוא נאות להתיישב על המחשב שלי -שזאת משימה קשה בפני עצמה...
ואחרי כמה מחיקות של כל מיני מזיקים לדבריו...ושל עוגיות חמאה משובחות! ועוד כול מיני דברים שהוא סידר במחשב שלי.
איזה פלא! - הכל עובד פיקס,מהיר ומגיב יופי.
וברצינות -אין ספק שהאתר הזה איטי יותר משאר האתרים...וחבל.
עופר
-
oferlaor
- מנהל